Lot: 1

Current Price: 200 TL Starting Bid: 200 TL Estimated: TL Losing Winning

OSMANLI DÖNEMİ NADİR KOZAK TELLİSİ

İzmir Bergama Kozak yöresinde kullanılan üzeri dört tarafında hayat ağacı motifi bulunan gümüş telkari işçilikli yüksek kondisyonda ipekli kına örtüsü. Boyut: 80x80cm.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR KOZAK TELLİSİ-İzmir Bergama Kozak yöresinde kullanılan üzeri dört tarafında hayat ağacı motifi bulunan gümüş telkari işçilikli yüksek kondisyonda ipekli kına örtüsü. Boyut: 80x80cm.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR KOZAK TELLİSİ-İzmir Bergama Kozak yöresinde kullanılan üzeri dört tarafında hayat ağacı motifi bulunan gümüş telkari işçilikli yüksek kondisyonda ipekli kına örtüsü. Boyut: 80x80cm.

    TLSold
  • CEVDET PAŞA'YA VERİLMİŞ EL YAZMA TERFİ BERATI-Tamamı el yazma çok nadir Cevdet Paşa'ya verilmiş terfi beratı. Boyut: 28x40cm.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    CEVDET PAŞA'YA VERİLMİŞ EL YAZMA TERFİ BERATI-Tamamı el yazma çok nadir Cevdet Paşa'ya verilmiş terfi beratı. Boyut: 28x40cm.

    TLSold
  • ANTİKA RUM İŞİ İKONALI DOLAP KAPAĞI PARÇASI-Üzerinde altın varaklı baskı ikona bulunan 1930lardan Rum işi dolap kapağı parçası. Boyut:24x25cm

    Lot No: 3

    Lot: 3

    ANTİKA RUM İŞİ İKONALI DOLAP KAPAĞI PARÇASI-Üzerinde altın varaklı baskı ikona bulunan 1930lardan Rum işi dolap kapağı parçası. Boyut:24x25cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BURSA İŞİ KABADAYI SALDIRMASI-Orijinal kınında boynuz saplı bıçak kısmı yalmanlı ve kanolukları dahil tırtıllı çok yüksek kondisyonda nadir kabadayı saldırması.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    OSMANLI DÖNEMİ BURSA İŞİ KABADAYI SALDIRMASI-Orijinal kınında boynuz saplı bıçak kısmı yalmanlı ve kanolukları dahil tırtıllı çok yüksek kondisyonda nadir kabadayı saldırması.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ İPEK İBRİŞİM VE GÜMÜŞ SIRMA İŞÇİLİKLİ GELİN CEPKENİ-Osmanlı Dönemi tamamı el tezgahlarında dokunmuş üzeri ipek ibrişim ve gümüş sırmalarla süslü Osmanlı gelin cepkeni.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    OSMANLI DÖNEMİ İPEK İBRİŞİM VE GÜMÜŞ SIRMA İŞÇİLİKLİ GELİN CEPKENİ-Osmanlı Dönemi tamamı el tezgahlarında dokunmuş üzeri ipek ibrişim ve gümüş sırmalarla süslü Osmanlı gelin cepkeni.

    TLSold
  • ÖMER ÇELEBİ PAŞA'YA AİT ÇOK NADİR BAKIR TABAK-Üzerinde Osmanlıca "Vezir Mükerrem Esseyit Ömer Çelebi Paşa Hazretleri sene 1216(1800)" yazılı hem paşa hem de vezir olan Ömer Çelebi'ye ait çok nadir bakır tabak. Çap: 24cm.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    ÖMER ÇELEBİ PAŞA'YA AİT ÇOK NADİR BAKIR TABAK-Üzerinde Osmanlıca "Vezir Mükerrem Esseyit Ömer Çelebi Paşa Hazretleri sene 1216(1800)" yazılı hem paşa hem de vezir olan Ömer Çelebi'ye ait çok nadir bakır tabak. Çap: 24cm.

    TLSold
  • İÇİNDE NÜ RESİM BULUNAN GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-1900 başları içinde nü fotoğraf bulunan el çizimi ve kabartma işçilikli Avrupa yapımı gümüş sigara tabakası. Tabakanın açma tırnağı mevcuttur ancak kapatma tırnağı mevcut değildir. Boyut: 9,5x8,5cm.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    İÇİNDE NÜ RESİM BULUNAN GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-1900 başları içinde nü fotoğraf bulunan el çizimi ve kabartma işçilikli Avrupa yapımı gümüş sigara tabakası. Tabakanın açma tırnağı mevcuttur ancak kapatma tırnağı mevcut değildir. Boyut: 9,5x8,5cm.

    TLSold
  • DÜNYANIN EN KÜÇÜK OSMANLI TEBERİ-El dövme demirden mamul 1800 başları dünyanın en küçük Osmanlı teberi. Uzunluk: 2,5cm.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    DÜNYANIN EN KÜÇÜK OSMANLI TEBERİ-El dövme demirden mamul 1800 başları dünyanın en küçük Osmanlı teberi. Uzunluk: 2,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ZEYTUNİ MODEL DOLMA TÜFEK-Mekanizması çalışır durumda ancak ateş etme özelliği bulunmayan (namlu yaşı sebebiyle denenmesi tehlikeli olabilir) zetuni model Osmanlı Dönemi dolma tüfek. Uzunluk: 143cm.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    OSMANLI DÖNEMİ ZEYTUNİ MODEL DOLMA TÜFEK-Mekanizması çalışır durumda ancak ateş etme özelliği bulunmayan (namlu yaşı sebebiyle denenmesi tehlikeli olabilir) zetuni model Osmanlı Dönemi dolma tüfek. Uzunluk: 143cm.

    TLSold
  • İPEK BÖCEKLERİYLE İLGİLİ OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR EL YAZMA ESER-İpek böcekçiliği bakımı ve yetiştirilmesi, ipek üretmiyle ilgili teknik bilgilerin olduğu siyah mürekkepp ile rika hatla yazılmış özel olarak tutulmuş rehber niteliğinde bir yazma eser. Ayrıca eser Hilal-i Ahmer baskılı bir deftere yazılmıştır, bu sebeple her iki yönden de çok zor çıkacak nadir koleksiyonluk bir eserdir. Tekstil ürünü koleksiyonu yapanların mutlaka koleksiyonunda olması gereken kaynak niteliğinde bir eserdir.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    İPEK BÖCEKLERİYLE İLGİLİ OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR EL YAZMA ESER-İpek böcekçiliği bakımı ve yetiştirilmesi, ipek üretmiyle ilgili teknik bilgilerin olduğu siyah mürekkepp ile rika hatla yazılmış özel olarak tutulmuş rehber niteliğinde bir yazma eser. Ayrıca eser Hilal-i Ahmer baskılı bir deftere yazılmıştır, bu sebeple her iki yönden de çok zor çıkacak nadir koleksiyonluk bir eserdir. Tekstil ürünü koleksiyonu yapanların mutlaka koleksiyonunda olması gereken kaynak niteliğinde bir eserdir.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ SULTAN AHMET HAN'A AİT SARAY TABAĞI-Üzerinde Sultan Ahmet Han'ın tuğrası bulunan ve ayrıca Osmanlıca "Matbah-ı Has" (Sadece Padişaha yemek yapılan mutfak) yazılı Osmanlı Dönemi çok nadir saray tabağı. Çap: 25cm.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    OSMANLI DÖNEMİ SULTAN AHMET HAN'A AİT SARAY TABAĞI-Üzerinde Sultan Ahmet Han'ın tuğrası bulunan ve ayrıca Osmanlıca "Matbah-ı Has" (Sadece Padişaha yemek yapılan mutfak) yazılı Osmanlı Dönemi çok nadir saray tabağı. Çap: 25cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ YENİÇERİ TABAĞI-Üzerinde Osmanlıca "96. Cemaatin orta malı 1201 (1785)" yazılı Osmanlı Dönemi çok nadir yeniçeri tabağı. Çap: 25cm.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    OSMANLI DÖNEMİ YENİÇERİ TABAĞI-Üzerinde Osmanlıca "96. Cemaatin orta malı 1201 (1785)" yazılı Osmanlı Dönemi çok nadir yeniçeri tabağı. Çap: 25cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR SAVAŞ BALTASI-Üzerinde 1211 (1795) tarih bulunan tamamı kalem işçilikli nadir formda Osmanlı Dönemi Yeniçeri savaş teberi. Boyut: 11x9,5cm.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR SAVAŞ BALTASI-Üzerinde 1211 (1795) tarih bulunan tamamı kalem işçilikli nadir formda Osmanlı Dönemi Yeniçeri savaş teberi. Boyut: 11x9,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KUYUMCU İŞİ YAPRAK DİRHEM-Üzeri tuğralı ve 1278(1865) tarihli Osmanlı yaprak kuyumcu dirhemi. Boyut: 2x1,6cm.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    OSMANLI DÖNEMİ KUYUMCU İŞİ YAPRAK DİRHEM-Üzeri tuğralı ve 1278(1865) tarihli Osmanlı yaprak kuyumcu dirhemi. Boyut: 2x1,6cm.

    TLSold
  • DEMİR ÜZERİ BAKIR İŞÇİLİKLİ ÇOK NADİR ÇAPUTLUK-1800 başları demir üzeri bakır işçilikli çok nadir çaputluk. Boyut: 8,5x7,5cm.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    DEMİR ÜZERİ BAKIR İŞÇİLİKLİ ÇOK NADİR ÇAPUTLUK-1800 başları demir üzeri bakır işçilikli çok nadir çaputluk. Boyut: 8,5x7,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA KUŞLU GÜMÜŞ ÇAMÇAK-1940-1950lerden Süleymaniye işi 900 ayar gümüşten mamul kuşlu çamçak. Çap: 8cm , yükseklik: 5cm , ağırlık: 50gr.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    ANTİKA KUŞLU GÜMÜŞ ÇAMÇAK-1940-1950lerden Süleymaniye işi 900 ayar gümüşten mamul kuşlu çamçak. Çap: 8cm , yükseklik: 5cm , ağırlık: 50gr.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ FİLDİŞİ ÜZERİ GÜMÜŞ ÇAKMA İŞÇİLİKLİ AFYON SİGARA AĞIZLIĞI-Fildişi üzeri gümüş çakma işçilikli Afyon yapımı sigara ağızlığı. Ağızın orta kısmında kırık vardır restorasyon yapılmıştır. Uzunluk: 15,5cm.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    OSMANLI DÖNEMİ FİLDİŞİ ÜZERİ GÜMÜŞ ÇAKMA İŞÇİLİKLİ AFYON SİGARA AĞIZLIĞI-Fildişi üzeri gümüş çakma işçilikli Afyon yapımı sigara ağızlığı. Ağızın orta kısmında kırık vardır restorasyon yapılmıştır. Uzunluk: 15,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ SAVATLI KARADENİZ İŞİ ASKER ENAMI-Bir yüzünde Osmanlı Devlet arması bir yüzünde ise cami motifi bulunan gümüş üzeri savat işçilikli Karadeniz işi asker hamayılı. Hamayılın üst kapağı eksiktir, haliyle satıştadır. Boyut: 7,5x5,5cm , ağırlık: 68,5gr.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ SAVATLI KARADENİZ İŞİ ASKER ENAMI-Bir yüzünde Osmanlı Devlet arması bir yüzünde ise cami motifi bulunan gümüş üzeri savat işçilikli Karadeniz işi asker hamayılı. Hamayılın üst kapağı eksiktir, haliyle satıştadır. Boyut: 7,5x5,5cm , ağırlık: 68,5gr.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA ANAHTARLI SANDIK KİLİDİ LOTU-1920-1930lardan Avrupa'nın bizim pazarımız için yaptığı içinde çeyiz sandıklarına takılan 5 adet kilidin bulunduğu sandık kilidi lotu. Kutu boyut: 11x15cm , kilit boyut: 6x4cm.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA ANAHTARLI SANDIK KİLİDİ LOTU-1920-1930lardan Avrupa'nın bizim pazarımız için yaptığı içinde çeyiz sandıklarına takılan 5 adet kilidin bulunduğu sandık kilidi lotu. Kutu boyut: 11x15cm , kilit boyut: 6x4cm.

    TLSold
  • ÜZERİ MİNE İŞÇİLİKLİ OSMANLI DÖNEMİ CEP SAATİ-1900 başları gümüş üzeri mine ve damga altın işçilikli zenne işi kurmalı antika cep saati. Ön kısmında minelerde dökülmeler mevcuttur. Çap: 4,5cm.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    ÜZERİ MİNE İŞÇİLİKLİ OSMANLI DÖNEMİ CEP SAATİ-1900 başları gümüş üzeri mine ve damga altın işçilikli zenne işi kurmalı antika cep saati. Ön kısmında minelerde dökülmeler mevcuttur. Çap: 4,5cm.

    TLSold
  • ÜZERİNDE OSMANLI PARASI BULUNAN ANTİKA GÜMÜŞ ZARF AÇACAĞI-1950-1960larda yapılmış üzerinde Abdülhamit Han dönemi Osmanlı "20 kuruş" gümüş para bulunan gümüş zarf açacağı. Uzunluk: 18,5cm , ağırlık: 45gr.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    ÜZERİNDE OSMANLI PARASI BULUNAN ANTİKA GÜMÜŞ ZARF AÇACAĞI-1950-1960larda yapılmış üzerinde Abdülhamit Han dönemi Osmanlı "20 kuruş" gümüş para bulunan gümüş zarf açacağı. Uzunluk: 18,5cm , ağırlık: 45gr.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA KULPLU AŞURELİK-1800 başları Osmanlı Dönemi bakırdan mamul nadir kulplu aşurelik. Yükseklik: 19cm.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA KULPLU AŞURELİK-1800 başları Osmanlı Dönemi bakırdan mamul nadir kulplu aşurelik. Yükseklik: 19cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA DAMLA KEHRİBAR SİGARA AĞIZLIĞI-1900 başları orijinal kutusunda Avrupa yapımı sigara ağızlığı. Uzunluk: 6cm.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    ORİJİNAL KUTUSUNDA DAMLA KEHRİBAR SİGARA AĞIZLIĞI-1900 başları orijinal kutusunda Avrupa yapımı sigara ağızlığı. Uzunluk: 6cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KUYUMCU TERAZİSİ-Üzerinde Osmanlıca sayılar bulunan alpakadan mamul Osmanlı Dönemi kuyumcu terazisi.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    OSMANLI DÖNEMİ KUYUMCU TERAZİSİ-Üzerinde Osmanlıca sayılar bulunan alpakadan mamul Osmanlı Dönemi kuyumcu terazisi.

    TLSold
  • 1900 BAŞLARI GÜMÜŞ PARA CÜZDANI-1900 başları gümüşten mamul Fransız yapımı para cüzdanı. Boyut: 8x5cm , ağırlık: 24gr.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    1900 BAŞLARI GÜMÜŞ PARA CÜZDANI-1900 başları gümüşten mamul Fransız yapımı para cüzdanı. Boyut: 8x5cm , ağırlık: 24gr.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR YENİÇERİ SAVAŞ TEBERİ-1800 başları tamamı el dövme demirden mamul bir tarafı zırh delici bir tarafı kafa tokmağı olarak dizayn edilmiş çok yüksek kondisyonda ve çok nadir Yeniçeri savaş teberi. Toplam uzunluk: 85cm , teber kısmı: 19cm.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR YENİÇERİ SAVAŞ TEBERİ-1800 başları tamamı el dövme demirden mamul bir tarafı zırh delici bir tarafı kafa tokmağı olarak dizayn edilmiş çok yüksek kondisyonda ve çok nadir Yeniçeri savaş teberi. Toplam uzunluk: 85cm , teber kısmı: 19cm.

    TLSold
  • AHŞAP ÜZERİ İŞLEMELİ AFYON İŞİ OSMANLI PİPO-Osmanlı Dönemi Afyon işi ahşaptan mamul üzeri işlemeli antika pipo.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    AHŞAP ÜZERİ İŞLEMELİ AFYON İŞİ OSMANLI PİPO-Osmanlı Dönemi Afyon işi ahşaptan mamul üzeri işlemeli antika pipo.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA ÜZERLERİ OSMANLICA YAZILI DİVİT UÇLARI-Kutusunda ve üzerlerinde Osmanlıca Hattat yazılı orijinal kutusunda divit uçları.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    ORİJİNAL KUTUSUNDA ÜZERLERİ OSMANLICA YAZILI DİVİT UÇLARI-Kutusunda ve üzerlerinde Osmanlıca Hattat yazılı orijinal kutusunda divit uçları.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ YÖRÜK HEYBESİ-El eğirme ve kök boya iplerle el tezgahlarında dokunmuş Osmanlı Dönemi yörük heybesi. Boyut: 120x56cm.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    OSMANLI DÖNEMİ YÖRÜK HEYBESİ-El eğirme ve kök boya iplerle el tezgahlarında dokunmuş Osmanlı Dönemi yörük heybesi. Boyut: 120x56cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BEYKOZ İŞİ NADİR NAMAZ TESPİHİ-Üzeri işlemeli Osmanlı Dönemi Beykoz işi nadir namaz tespihi.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    OSMANLI DÖNEMİ BEYKOZ İŞİ NADİR NAMAZ TESPİHİ-Üzeri işlemeli Osmanlı Dönemi Beykoz işi nadir namaz tespihi.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ RUM İŞİ NADİR GÜMÜŞ YÜZÜK-Üzeri kabartma işçilikli Osmanlı Dönemi nadir gümüş yüzük.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    OSMANLI DÖNEMİ RUM İŞİ NADİR GÜMÜŞ YÜZÜK-Üzeri kabartma işçilikli Osmanlı Dönemi nadir gümüş yüzük.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ SÜRMENE İŞİ ÇİFTLİ KAMA-Sapları kemikten mamul Sürmene işi Osmanlı Dönemi çiftli kama. Sapları yorgundur. Uzunluk: 26,5 / 21,5cm.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    OSMANLI DÖNEMİ SÜRMENE İŞİ ÇİFTLİ KAMA-Sapları kemikten mamul Sürmene işi Osmanlı Dönemi çiftli kama. Sapları yorgundur. Uzunluk: 26,5 / 21,5cm.

    TLSold
  • ÜZERİ KABARTMA İŞÇİLİKLİ GÜMÜŞ ÇAY KAŞIĞI TAKIMI-1950-1960lardan üzeri kabartma işçilikli 800 ayar gümüşten mamul çay kaşığı takımı. Uzunluk: 11,5cm , ağırlık: 77gr.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    ÜZERİ KABARTMA İŞÇİLİKLİ GÜMÜŞ ÇAY KAŞIĞI TAKIMI-1950-1960lardan üzeri kabartma işçilikli 800 ayar gümüşten mamul çay kaşığı takımı. Uzunluk: 11,5cm , ağırlık: 77gr.

    TLSold
  • NADİR FORMDA OSMANLI GÜMÜŞ TILSIM KOLYE-Osmanlı gümüş 20 kuruş üzerine Osmanlıca "Ya Hafız Çelebi Mehmet Ali" yazılı Osmanlıı Dönemi gümüş tılsım. Çap: 3,8cm , ağırlık: 24gr.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    NADİR FORMDA OSMANLI GÜMÜŞ TILSIM KOLYE-Osmanlı gümüş 20 kuruş üzerine Osmanlıca "Ya Hafız Çelebi Mehmet Ali" yazılı Osmanlıı Dönemi gümüş tılsım. Çap: 3,8cm , ağırlık: 24gr.

    TLSold
  • ÜZERİ OSMANLICA VE FRANSIZCA YAZILI OSMANLI DÖNEMİ DİRHEM-Üzerinde Osmanlıca ve Fransızca "1 kilo" yazılı nadir formda Osmanlı Dönemi dirhem. Çap: 7,5cm.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    ÜZERİ OSMANLICA VE FRANSIZCA YAZILI OSMANLI DÖNEMİ DİRHEM-Üzerinde Osmanlıca ve Fransızca "1 kilo" yazılı nadir formda Osmanlı Dönemi dirhem. Çap: 7,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ TAMAMI İŞLEMELİ KALE TÜFEĞİ BARUTLUĞU-Tamamı kalem ve kabartma işçilikli çok yüksek kondisyonda üzeri selvi ve Kayı Boyu işaretleri bulunan çok nadir kale tüfeği barutluğu. Uzunluk: 21cm.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    OSMANLI DÖNEMİ TAMAMI İŞLEMELİ KALE TÜFEĞİ BARUTLUĞU-Tamamı kalem ve kabartma işçilikli çok yüksek kondisyonda üzeri selvi ve Kayı Boyu işaretleri bulunan çok nadir kale tüfeği barutluğu. Uzunluk: 21cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ YENİÇERİ ASKER TABAĞI-Üzerinde Osmanlıca "Sahib-i Esseyit Ali Beşe 1227(1811)" yazılı Osmanlı Dönemi Yeniçeri asker tabağı. Çap: 24cm.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    OSMANLI DÖNEMİ YENİÇERİ ASKER TABAĞI-Üzerinde Osmanlıca "Sahib-i Esseyit Ali Beşe 1227(1811)" yazılı Osmanlı Dönemi Yeniçeri asker tabağı. Çap: 24cm.

    TLSold
  • 1843 TARİHLİ OSMANLI'NIN İLK GAZETESİ OLAN TAKVİM-İ VAKAYİ-1260 (1843) tarihli Osmanlı'nın ilk gazetesi olan nadir Takvim-i Vakayi gazetesi. Boyut: 27x38cm.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    1843 TARİHLİ OSMANLI'NIN İLK GAZETESİ OLAN TAKVİM-İ VAKAYİ-1260 (1843) tarihli Osmanlı'nın ilk gazetesi olan nadir Takvim-i Vakayi gazetesi. Boyut: 27x38cm.

    TLSold
  • MEHMET REŞAT HAN DÖNEMİ HUKUKİ KARARLARIN YAZILI OLDUĞU BÜYÜK BOY ANTİKA PULLU DEFTER-Mehmet Reşat Han dönemi pullu ve ıslak mühürlü adli ve hukuki kararların yazılı olduğu (mahkeme masrafları, alınan kararların ve sonuçların vs.) gibi yazıların bulunduğu, dönem ekonomisi göstergesi açısından önemli bir yere sahip vesikadır. Boyut: 38x23cm.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    MEHMET REŞAT HAN DÖNEMİ HUKUKİ KARARLARIN YAZILI OLDUĞU BÜYÜK BOY ANTİKA PULLU DEFTER-Mehmet Reşat Han dönemi pullu ve ıslak mühürlü adli ve hukuki kararların yazılı olduğu (mahkeme masrafları, alınan kararların ve sonuçların vs.) gibi yazıların bulunduğu, dönem ekonomisi göstergesi açısından önemli bir yere sahip vesikadır. Boyut: 38x23cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÖZEL MÜHÜR LOTU-Tamamı el kazıma işçilikli hakkak işi 8 adet mühürden oluşan lot.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    OSMANLI DÖNEMİ ÖZEL MÜHÜR LOTU-Tamamı el kazıma işçilikli hakkak işi 8 adet mühürden oluşan lot.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA KUŞ GÖZLÜ DİRHEM-Osmanlı Dönemi 1800 başları bronzdan mamul kuş gözlü çok nadir dirhem. Yükseklik: 6cm , çap: 5,5cm.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA KUŞ GÖZLÜ DİRHEM-Osmanlı Dönemi 1800 başları bronzdan mamul kuş gözlü çok nadir dirhem. Yükseklik: 6cm , çap: 5,5cm.

    TLSold
  • ÜZERİNDE ÇİFT BAŞLI KARTAL FİGÜRÜ BULUNAN OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR EL OYMA AHŞAP EKMEK MÜHRÜ-1800 başları üzerinde çift başlı kartal figürü bulunan Osmanlı Dönemi çok nadir Rum işi ahşaptan mamul el oyma ekmek mührü. Boyut: 13x6x4,5cm.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    ÜZERİNDE ÇİFT BAŞLI KARTAL FİGÜRÜ BULUNAN OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR EL OYMA AHŞAP EKMEK MÜHRÜ-1800 başları üzerinde çift başlı kartal figürü bulunan Osmanlı Dönemi çok nadir Rum işi ahşaptan mamul el oyma ekmek mührü. Boyut: 13x6x4,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ İPEK KEFİYE-İpek üzeri kök boyalı Osmanlı Dönemi kefiye - efe boyun dolağı. Zaman içinde erimeler oluşmuştur. Boyut: 88x80cm.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    OSMANLI DÖNEMİ İPEK KEFİYE-İpek üzeri kök boyalı Osmanlı Dönemi kefiye - efe boyun dolağı. Zaman içinde erimeler oluşmuştur. Boyut: 88x80cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR RENKTE BEYKOZ İŞİ TESPİH-Orijinal püskülüyle Osmanlı Dönemi nadir renkte Beykoz işi 33 lü tespih.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR RENKTE BEYKOZ İŞİ TESPİH-Orijinal püskülüyle Osmanlı Dönemi nadir renkte Beykoz işi 33 lü tespih.

    TLSold
  • ALTIN VARAKLI BAVARYA KAHVE SETİ-Üzeri 24 ayar altın kaplama 1940-1950lerden yüksek kondisyonda porselen kahve takımı. Şekerlik yükseklik: 7cm , çaydanlık yükseklik: 18cm , fincan çap: 8cm , fincan yükseklik: 5cm , altlık çap: 11,5cm , sütlük yükseklik: 8cm.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    ALTIN VARAKLI BAVARYA KAHVE SETİ-Üzeri 24 ayar altın kaplama 1940-1950lerden yüksek kondisyonda porselen kahve takımı. Şekerlik yükseklik: 7cm , çaydanlık yükseklik: 18cm , fincan çap: 8cm , fincan yükseklik: 5cm , altlık çap: 11,5cm , sütlük yükseklik: 8cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL HARİTALARIYLA OSMANLICA YAZILI NUTUK-Orijinal haritalarıyla 1927 basımı ilk 50.000'deki 29543. Nutuk. Boyut: 26,5x19,5cm.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    ORİJİNAL HARİTALARIYLA OSMANLICA YAZILI NUTUK-Orijinal haritalarıyla 1927 basımı ilk 50.000'deki 29543. Nutuk. Boyut: 26,5x19,5cm.

    TLSold
  • OMEGA MARKA ANTİKA ÇANTA GRAMAFON-1920lerden Avrupa yapımı OMEGA marka çalışır durumda taş plak çalmak için kullanılan gramafon. Bakıma ihtiyacı vardır. Boyut: 42x29x16cm.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    OMEGA MARKA ANTİKA ÇANTA GRAMAFON-1920lerden Avrupa yapımı OMEGA marka çalışır durumda taş plak çalmak için kullanılan gramafon. Bakıma ihtiyacı vardır. Boyut: 42x29x16cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ TUĞRALI İPEK CEP SAATİ KÖSTEĞİ-Osmanlı Dönemi gümüşten mamul sürgüsü tuğralı cep saati kösteği. Uzunluk: 236cm , ağırlık: 73,5gr.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    OSMANLI DÖNEMİ TUĞRALI İPEK CEP SAATİ KÖSTEĞİ-Osmanlı Dönemi gümüşten mamul sürgüsü tuğralı cep saati kösteği. Uzunluk: 236cm , ağırlık: 73,5gr.

    TLSold
  • 1900 BAŞLARI ÇOK NADİR KOL SAATİNE ÇEVRİLMİŞ CEP SAATİ-1900 başları tamamı gümüşten mamul çalışır durumda Avrupa yapımı savatlı kol aparatıyla kol saatine dönüştürülmüş cep saati. Ağırlık: 41,5gr.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    1900 BAŞLARI ÇOK NADİR KOL SAATİNE ÇEVRİLMİŞ CEP SAATİ-1900 başları tamamı gümüşten mamul çalışır durumda Avrupa yapımı savatlı kol aparatıyla kol saatine dönüştürülmüş cep saati. Ağırlık: 41,5gr.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ PÜSKÜLLÜ ŞAH MAKSUT NAMAZ TESPİHİ-Şah Maksut taşından mamul gümüş püsküllü Osmanlı Dönemi namaz tespihi. Habbe boyut: 0,8x0,6cm.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ PÜSKÜLLÜ ŞAH MAKSUT NAMAZ TESPİHİ-Şah Maksut taşından mamul gümüş püsküllü Osmanlı Dönemi namaz tespihi. Habbe boyut: 0,8x0,6cm.

    TLSold
  • 1900 BAŞLARI ANTİKA SUBAY DÜRBÜNÜ-1900 başları yüksek kondisyonda deri geçmeli subay dürbünü. Boyut: 10x10,5cm.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    1900 BAŞLARI ANTİKA SUBAY DÜRBÜNÜ-1900 başları yüksek kondisyonda deri geçmeli subay dürbünü. Boyut: 10x10,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ DOLMA TÜFEK-Aksamı çalışır durumda Osmanlı Dönemi ağızdan dolma tüfek. Uzunluk: 126cm.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    OSMANLI DÖNEMİ DOLMA TÜFEK-Aksamı çalışır durumda Osmanlı Dönemi ağızdan dolma tüfek. Uzunluk: 126cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR KAYSERİ İŞİ ANAHTAR-Osmanlı Dönemi tamamı el yapımı Kayseri işi nadir formda anahtar. Uzunluk: 9,5cm.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR KAYSERİ İŞİ ANAHTAR-Osmanlı Dönemi tamamı el yapımı Kayseri işi nadir formda anahtar. Uzunluk: 9,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KÜRT KAMASI-Sap kısmı boynuzdan mamul 1800 başları Osmanlı Dönemi Kürt kaması. Uzunluk: 36,5cm.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    OSMANLI DÖNEMİ KÜRT KAMASI-Sap kısmı boynuzdan mamul 1800 başları Osmanlı Dönemi Kürt kaması. Uzunluk: 36,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ YAZILI NADİR BAKIR TABAK-Üzerinde Osmanlıca "Zara-ı zade Mehmet Bey" yazılı Sivas Zara'dan bir kişiye ait bakır tabak. Çap: 19,5cm.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    OSMANLI DÖNEMİ YAZILI NADİR BAKIR TABAK-Üzerinde Osmanlıca "Zara-ı zade Mehmet Bey" yazılı Sivas Zara'dan bir kişiye ait bakır tabak. Çap: 19,5cm.

    TLSold
  • 1971 MODEL MURAT 124' ÜN MİNYATÜR METAL ARABASI-Türk bir girişimci tarafından Çin'de 500 adet üretilmiş olan orijinal kutusunda bu minyatür 1971 model Murat 124, 1/18 ölçekli 2012-2013 yıllarında yapılmıştır.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    1971 MODEL MURAT 124' ÜN MİNYATÜR METAL ARABASI-Türk bir girişimci tarafından Çin'de 500 adet üretilmiş olan orijinal kutusunda bu minyatür 1971 model Murat 124, 1/18 ölçekli 2012-2013 yıllarında yapılmıştır.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ HANIMELİ KAPI TOKMAĞI-Osmanlı Dönemi bronzdan mamul hanımeli kapı tokmağı. Uzunluk: 13cm.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    OSMANLI DÖNEMİ HANIMELİ KAPI TOKMAĞI-Osmanlı Dönemi bronzdan mamul hanımeli kapı tokmağı. Uzunluk: 13cm.

    TLSold
  • EL YAPIMI GÜMÜŞ TESPİH-1970-1980lerden el yapımı antika 925 ayar gümüş tespih. Ağırlık:18gr

    Lot No: 58

    Lot: 58

    EL YAPIMI GÜMÜŞ TESPİH-1970-1980lerden el yapımı antika 925 ayar gümüş tespih. Ağırlık:18gr

    TLSold
  • FASETA KESİMLİ GÜMÜŞ KOLYE UCU -925 ayar gümüşten mamul faseta kesimli kolye ucu. Uzunluk: 3cm.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    FASETA KESİMLİ GÜMÜŞ KOLYE UCU -925 ayar gümüşten mamul faseta kesimli kolye ucu. Uzunluk: 3cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL ÇANTASINDA ANTİKA PLAK LOTU-İçinde 20 tane yabancı plak bulunan orijinal çantasında 1970-1980lerden plak lotu.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    ORİJİNAL ÇANTASINDA ANTİKA PLAK LOTU-İçinde 20 tane yabancı plak bulunan orijinal çantasında 1970-1980lerden plak lotu.

    TLSold
  • ÜZERİ KALEM İŞÇİLİKLİ GÜMÜŞ KASA ANTİKA KURMALI CEP SAATİ-1900 başları Avrupa yapımı gümüş kasa üzeri kalem işçilikli çalışır durumda Zenne işi antika kurmalı cep saati. Çap: 3cm.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    ÜZERİ KALEM İŞÇİLİKLİ GÜMÜŞ KASA ANTİKA KURMALI CEP SAATİ-1900 başları Avrupa yapımı gümüş kasa üzeri kalem işçilikli çalışır durumda Zenne işi antika kurmalı cep saati. Çap: 3cm.

    TLSold
  • BÜYÜK BOY GÜMÜŞ ERKEK YÜZÜĞÜ-925 ayar gümüşten mamul üzerinde faseta kesimli doğal taş bulunan büyük boy gümüş yüzük. Ağırlık: 18gr.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    BÜYÜK BOY GÜMÜŞ ERKEK YÜZÜĞÜ-925 ayar gümüşten mamul üzerinde faseta kesimli doğal taş bulunan büyük boy gümüş yüzük. Ağırlık: 18gr.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KUYUMCU AĞIRLIKLARI LOTU-7 parça ağırlıktan oluşan kuyumcu ağırlığı - dirhemi lotu.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    OSMANLI DÖNEMİ KUYUMCU AĞIRLIKLARI LOTU-7 parça ağırlıktan oluşan kuyumcu ağırlığı - dirhemi lotu.

    TLSold
  • GÜNEŞ FORMUNDA YAPILMIŞ OSMANLI DÖNEMİ ŞAHIS MÜHRÜ-Güneş içine el kazıma şahıs ismi yazılmış Osmanlı Dönemi şahıs mührü.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    GÜNEŞ FORMUNDA YAPILMIŞ OSMANLI DÖNEMİ ŞAHIS MÜHRÜ-Güneş içine el kazıma şahıs ismi yazılmış Osmanlı Dönemi şahıs mührü.

    TLSold
  • İZMİRLİ BİR KİŞİYE AİT ENVER PAŞA MÜHÜRLÜ ASKERİ TERHİS BELGESİNİN VE SİLAH RUHSATNAMESİNİN DE İÇİNDE BULUNDUĞU 3 ADET EFEMERA-İçinde İzmirli birine ait Enver Paşa'nın pençe mührünü barındıran askeri terhis belgesinin ve silah ruhsatnamesinin de bulunduğu 3 adet efemera lotu.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    İZMİRLİ BİR KİŞİYE AİT ENVER PAŞA MÜHÜRLÜ ASKERİ TERHİS BELGESİNİN VE SİLAH RUHSATNAMESİNİN DE İÇİNDE BULUNDUĞU 3 ADET EFEMERA-İçinde İzmirli birine ait Enver Paşa'nın pençe mührünü barındıran askeri terhis belgesinin ve silah ruhsatnamesinin de bulunduğu 3 adet efemera lotu.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA FONOGRAF KOVANI-Müzik çalar sistemlerinin hatta gramafonun atası olan Edison tarafından ilk kez müzikçalar olarak icat edilen fonograflarda kullanılan silindirik plaktır. Fonograf kovanı olarak adlandırılır ve gramafonun icadıyla birlikte 1900 başlarından itibaren tedavülden kalktığı için çok nadir bir eserdir. Kullanılabilir durumdadır, atık-çatlak yoktur, yabancı müzik içerir. Çap: 6,5cm , yükseklik: 11,5cm.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA FONOGRAF KOVANI-Müzik çalar sistemlerinin hatta gramafonun atası olan Edison tarafından ilk kez müzikçalar olarak icat edilen fonograflarda kullanılan silindirik plaktır. Fonograf kovanı olarak adlandırılır ve gramafonun icadıyla birlikte 1900 başlarından itibaren tedavülden kalktığı için çok nadir bir eserdir. Kullanılabilir durumdadır, atık-çatlak yoktur, yabancı müzik içerir. Çap: 6,5cm , yükseklik: 11,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA HAMAYIL İÇİ-1850lerden iki tarafında dualar ve ebcedler bulunan Osmanlı Dönemi hamayıl içi. Boyut: 48x12cm.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA HAMAYIL İÇİ-1850lerden iki tarafında dualar ve ebcedler bulunan Osmanlı Dönemi hamayıl içi. Boyut: 48x12cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ DİRHEM LOTU-Birisinin iki tarafı Osmanlıca yazılı 3 adet Osmanlı Dönemi köşeli dirhem lotu. Çap: 3-2-2cm.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    OSMANLI DÖNEMİ DİRHEM LOTU-Birisinin iki tarafı Osmanlıca yazılı 3 adet Osmanlı Dönemi köşeli dirhem lotu. Çap: 3-2-2cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ SAPLI BABAKALE İŞİ NADİR ANTİKA KAMA-1941 tarihli sapı gümüş üzeri savat işçilikli Babakale yapımı nadir formda kama. Uzunluk: 21,5cm.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    GÜMÜŞ SAPLI BABAKALE İŞİ NADİR ANTİKA KAMA-1941 tarihli sapı gümüş üzeri savat işçilikli Babakale yapımı nadir formda kama. Uzunluk: 21,5cm.

    TLSold
  • KABARTMA İŞÇİLİKLİ ANTİKA HOKKA-1900 başları Avrupa yapımı içinde porselen haznesiyle kabartma işçilikli yüksek kondisyonda antika hokka. Boyut: 12x10x5,5cm.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    KABARTMA İŞÇİLİKLİ ANTİKA HOKKA-1900 başları Avrupa yapımı içinde porselen haznesiyle kabartma işçilikli yüksek kondisyonda antika hokka. Boyut: 12x10x5,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÜZERİ ALTIN VARAKLI GÖZLÜK KABI-Ahşap üzeri lake işçilikli ve altın varaklı Osmanlı Dönemi gözlük kabı. Kapağı eksiktir. Uzunluk: 11,5cm.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    OSMANLI DÖNEMİ ÜZERİ ALTIN VARAKLI GÖZLÜK KABI-Ahşap üzeri lake işçilikli ve altın varaklı Osmanlı Dönemi gözlük kabı. Kapağı eksiktir. Uzunluk: 11,5cm.

    TLSold
  • ÜZERİNDE KELİME-İ TEVHİD YAZILI CAM ALTI ANTİKA HAT LEVHA-1970-1980lerden orijinal çerçevesinde üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı ay yıldız formlu cam altı hat levha. Boyut: 32,5x27cm.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    ÜZERİNDE KELİME-İ TEVHİD YAZILI CAM ALTI ANTİKA HAT LEVHA-1970-1980lerden orijinal çerçevesinde üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı ay yıldız formlu cam altı hat levha. Boyut: 32,5x27cm.

    TLSold
  • ÜZERİ SAVATLI ANTİKA SİGARA AĞIZLIĞI -Uç kısmı gümüş üzeri savat işçilikli arka kısmı ise fildişinden mamul Osmanlı Dönemi Zenne işi sigara ağızlığı. Uzunluk: 13,5cm.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    ÜZERİ SAVATLI ANTİKA SİGARA AĞIZLIĞI -Uç kısmı gümüş üzeri savat işçilikli arka kısmı ise fildişinden mamul Osmanlı Dönemi Zenne işi sigara ağızlığı. Uzunluk: 13,5cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ KAPLAMA ANTİKA DUPONT ÇAKMAK-1970-1980lerden Dupont marka antika gümüş kaplama çalışır durumda çakmak.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    GÜMÜŞ KAPLAMA ANTİKA DUPONT ÇAKMAK-1970-1980lerden Dupont marka antika gümüş kaplama çalışır durumda çakmak.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR RUM İŞİ KUŞLU SANDIKLI GÜĞÜMÜ -Osmanlı Dönemi bakırdan mamul o dönemde sadece Afyon Sandıklı bölgesinde yapılan Rum işi kuşlu Sandıklı güğümü. Yükseklik: 53cm.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR RUM İŞİ KUŞLU SANDIKLI GÜĞÜMÜ -Osmanlı Dönemi bakırdan mamul o dönemde sadece Afyon Sandıklı bölgesinde yapılan Rum işi kuşlu Sandıklı güğümü. Yükseklik: 53cm.

    TLSold
  • CORTEBERT MARKA KURMALI ANTİKA CEP SAATİ -Devlet Demir Yolları için özel yapılmış CORTEBERT marka kurmalı antika cep saati. Çap: 5cm.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    CORTEBERT MARKA KURMALI ANTİKA CEP SAATİ -Devlet Demir Yolları için özel yapılmış CORTEBERT marka kurmalı antika cep saati. Çap: 5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR DAVUL DİRHEM-1800 başları 58.86 gram ağırlığında kuyumcuların kullandığı çok nadir davul dirhem. Yükseklik: 2cm , çap: 2,5cm.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR DAVUL DİRHEM-1800 başları 58.86 gram ağırlığında kuyumcuların kullandığı çok nadir davul dirhem. Yükseklik: 2cm , çap: 2,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA GÜMÜŞ DUVAR AYNASI-Üzeri kabartma işçilikli gümüşten mamul antika duvar aynası. Çap: 9cm.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    ANTİKA GÜMÜŞ DUVAR AYNASI-Üzeri kabartma işçilikli gümüşten mamul antika duvar aynası. Çap: 9cm.

    TLSold
  • ARKASI OSMANLICA YAZILI DENİZCİ PAŞA DÜĞMESİ-Arkası Osmanlıca yazılı önünde ise denizci çıpası bulunan çok nadir denizci paşa düğmesi.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    ARKASI OSMANLICA YAZILI DENİZCİ PAŞA DÜĞMESİ-Arkası Osmanlıca yazılı önünde ise denizci çıpası bulunan çok nadir denizci paşa düğmesi.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ SAVATLI GÜMÜŞ HAMAYIL-Gümüş üzeri savat işçilikli düşük üzeri gümüşten mamul Osmanlı Dönemi hamayıl. Boyut: 5x4,5x4,5cm , ağırlık: 13gr.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    OSMANLI DÖNEMİ SAVATLI GÜMÜŞ HAMAYIL-Gümüş üzeri savat işçilikli düşük üzeri gümüşten mamul Osmanlı Dönemi hamayıl. Boyut: 5x4,5x4,5cm , ağırlık: 13gr.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ TUĞRALI GÜMÜŞ KAŞIK-Abdülhamit Han Tuğralı yüksek ayar gümüşten (900) mamul tuğralı, saht damgalı ve çeşnili kaşık. Uzunluk: 15cm , ağırlık: 35gr.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    OSMANLI DÖNEMİ TUĞRALI GÜMÜŞ KAŞIK-Abdülhamit Han Tuğralı yüksek ayar gümüşten (900) mamul tuğralı, saht damgalı ve çeşnili kaşık. Uzunluk: 15cm , ağırlık: 35gr.

    TLSold
  • KÜP KESİM KUKA TESPİH-Kukadan mamul küp kesim 33'lü tespih.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    KÜP KESİM KUKA TESPİH-Kukadan mamul küp kesim 33'lü tespih.

    TLSold
  • ANTİKA FRANSIZ CEP SAATİ KÖSTEĞİ-1900 başları 3. Napolyon görselli sallaması bulunan antika cep saati kösteği. Uzunluk: 44cm.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    ANTİKA FRANSIZ CEP SAATİ KÖSTEĞİ-1900 başları 3. Napolyon görselli sallaması bulunan antika cep saati kösteği. Uzunluk: 44cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ TAŞ ELLİ AHŞAP DİBEK -Osmanlı Dönemi el oyma işçilikli orijinal taş eli ile dibek. Çap: 16cm , yükseklik: 15cm , el uzunluk 13cm.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    OSMANLI DÖNEMİ TAŞ ELLİ AHŞAP DİBEK -Osmanlı Dönemi el oyma işçilikli orijinal taş eli ile dibek. Çap: 16cm , yükseklik: 15cm , el uzunluk 13cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA OSMANLI DÖNEMİ ESANS ŞİŞESİ-Avrupa'nın Osmanlı pazarı için yaptığı orijinal kutusunda esans şişesi. Uzunluk: 10,5cm.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    ORİJİNAL KUTUSUNDA OSMANLI DÖNEMİ ESANS ŞİŞESİ-Avrupa'nın Osmanlı pazarı için yaptığı orijinal kutusunda esans şişesi. Uzunluk: 10,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ARNAVUT ZİNCİR CEP SAATİ KÖSTEĞİ-Osmanlı Dönemi gümüşten mamul Arnavut zincir gümüş cep saati kösteği. Uzunluk: 212cm , ağırlık: 118gr.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    OSMANLI DÖNEMİ ARNAVUT ZİNCİR CEP SAATİ KÖSTEĞİ-Osmanlı Dönemi gümüşten mamul Arnavut zincir gümüş cep saati kösteği. Uzunluk: 212cm , ağırlık: 118gr.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ DEV BOYDA ÇERKES KAMASI-Sap kısmı boynuzdan mamul Osmanlı Dönemi dev boyda Çerkes kaması. Uzunluk: 52cm.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    OSMANLI DÖNEMİ DEV BOYDA ÇERKES KAMASI-Sap kısmı boynuzdan mamul Osmanlı Dönemi dev boyda Çerkes kaması. Uzunluk: 52cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR TEKKE İŞİ SARIK MAŞASI-Sap kısmı bronzdan mamul 1800 başları orijinal sarık maşası. Piştov harbisi değildir uç kısmından da anlaşılabileceği gibi sarık maşasıdır. Uzunluk: 23,5cm.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR TEKKE İŞİ SARIK MAŞASI-Sap kısmı bronzdan mamul 1800 başları orijinal sarık maşası. Piştov harbisi değildir uç kısmından da anlaşılabileceği gibi sarık maşasıdır. Uzunluk: 23,5cm.

    TLSold
  • VİALUX MARKA ANTİKA KURMALI KOL SAATİ-1950-1960lardan Vialux marka çalışır durumda antika kurmalı kol saati. Çap: 2,5cm.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    VİALUX MARKA ANTİKA KURMALI KOL SAATİ-1950-1960lardan Vialux marka çalışır durumda antika kurmalı kol saati. Çap: 2,5cm.

    TLSold
  • ARLON MARKA ANTİKA KURMALI CEP SAATİ-Arlon marka 1930lardan çalışır durumda antika kurmalı cep saati. Çap: 5,5cm.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    ARLON MARKA ANTİKA KURMALI CEP SAATİ-Arlon marka 1930lardan çalışır durumda antika kurmalı cep saati. Çap: 5,5cm.

    TLSold
  • NADİR FORMDA OSMANLI GÜMÜŞ YÜZÜK-1800 başları üstü Osmanlıca yazılı ağır yapılı gümüş yüzük.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    NADİR FORMDA OSMANLI GÜMÜŞ YÜZÜK-1800 başları üstü Osmanlıca yazılı ağır yapılı gümüş yüzük.

    TLSold
  • ABDÜLHAMİT HAN DÖNEMİ GÜMÜŞ 20 KURUŞ-Abdülhamit Han dönemine ait yüksek kondisyonda üzerinde ise 925 ayar gümüşten mamul zincir bulunan 20 kuruş. Bu para Osmanlı Devleti'nin en büyük gümüş parasıdır. Çap: 3,7cm , ağırlık: 26gr.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    ABDÜLHAMİT HAN DÖNEMİ GÜMÜŞ 20 KURUŞ-Abdülhamit Han dönemine ait yüksek kondisyonda üzerinde ise 925 ayar gümüşten mamul zincir bulunan 20 kuruş. Bu para Osmanlı Devleti'nin en büyük gümüş parasıdır. Çap: 3,7cm , ağırlık: 26gr.

    TLSold
  • ÜZERİ İNSİYALLİ OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ KAŞIK-Üzerinde Osmanlıca insiyal bulunan gümüşten mamul Osmanlı kaşık. Uzunluk: 16cm , ağırlık: 26gr.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    ÜZERİ İNSİYALLİ OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ KAŞIK-Üzerinde Osmanlıca insiyal bulunan gümüşten mamul Osmanlı kaşık. Uzunluk: 16cm , ağırlık: 26gr.

    TLSold
  • 1900 BAŞLARI GÜMÜŞ SAPLI VE ÜZERİ YAZILI BASTON-1900 başları 830 ayar gümüşten mamul çok yüksek kondisyonda Avrupa yapımı baston. Toplam uzunluk: 88cm , sap kısmı boyut: 13x12cm.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    1900 BAŞLARI GÜMÜŞ SAPLI VE ÜZERİ YAZILI BASTON-1900 başları 830 ayar gümüşten mamul çok yüksek kondisyonda Avrupa yapımı baston. Toplam uzunluk: 88cm , sap kısmı boyut: 13x12cm.

    TLSold
  • ÜZERİ YAZILI OSMANLI DÖNEMİ BAKIR TABAK-Üzerinde Osmanlıca "Süleyman Paşazade Muhammed Şakir Efendi, 1225(1809)" yazılı Osmanlı Dönemi bakır tabak. Çap: 27cm.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    ÜZERİ YAZILI OSMANLI DÖNEMİ BAKIR TABAK-Üzerinde Osmanlıca "Süleyman Paşazade Muhammed Şakir Efendi, 1225(1809)" yazılı Osmanlı Dönemi bakır tabak. Çap: 27cm.

    TLSold
  • DEVLET DEMİR YOLLARI İÇİN ÖZEL YAPILMIŞ KURMALI ANTİKA CORTEBERT MARKA KOL SAATİ-1960-1970lerden CORTEBERT marka Devlet Demir Yolları için özel yapılmış kol saati. Çap: 3,5cm.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    DEVLET DEMİR YOLLARI İÇİN ÖZEL YAPILMIŞ KURMALI ANTİKA CORTEBERT MARKA KOL SAATİ-1960-1970lerden CORTEBERT marka Devlet Demir Yolları için özel yapılmış kol saati. Çap: 3,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ İŞLEMELİ ORTA SİNİSİ-1800 başları tamamı kalem işçilikli bakırdan mamul orta sinisi. Çap: 62cm.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    OSMANLI DÖNEMİ İŞLEMELİ ORTA SİNİSİ-1800 başları tamamı kalem işçilikli bakırdan mamul orta sinisi. Çap: 62cm.

    TLSold
  • 1800 BAŞLARI ÜZERİ DAMGALI VE TUĞRALI OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA DİRHEM-Bronzdan mamul 1800 başları üzeri damgalı ve tuğralı Osmanlı Dönemi nadir formda dirhem. Çap: 1,5cm.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    1800 BAŞLARI ÜZERİ DAMGALI VE TUĞRALI OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA DİRHEM-Bronzdan mamul 1800 başları üzeri damgalı ve tuğralı Osmanlı Dönemi nadir formda dirhem. Çap: 1,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ AY YILDIZLI BÜYÜTEÇ-Üzeri ay yıldız aplikli yüksek kondisyonda Osmanlı Dönemi cep büyüteci. Boyut: 6,5x3,5cm.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    OSMANLI DÖNEMİ AY YILDIZLI BÜYÜTEÇ-Üzeri ay yıldız aplikli yüksek kondisyonda Osmanlı Dönemi cep büyüteci. Boyut: 6,5x3,5cm.

    TLSold
  • HAKKAK İŞİ EL KAZIMA OSMANLI DÖNEMİ MÜHÜR LOTU-Tamamı hakkak işi el kazıma Osmanlı Dönemi mühür lotu.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    HAKKAK İŞİ EL KAZIMA OSMANLI DÖNEMİ MÜHÜR LOTU-Tamamı hakkak işi el kazıma Osmanlı Dönemi mühür lotu.

    TLSold
  • GEMİ TELEFONU FORMUNDA ANTİKA TELEFON-1980-1990lardan ahşap kasalı gemi telefonu formunda büyük boy antika telefon. Yükseklik: 43 cm.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    GEMİ TELEFONU FORMUNDA ANTİKA TELEFON-1980-1990lardan ahşap kasalı gemi telefonu formunda büyük boy antika telefon. Yükseklik: 43 cm.

    TLSold
  • 2 ADET ANTİKA KURNA-Pirinçten mamul 1930lardan 2 adet antika kurna - musluk. Uzunluk: 30cm.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    2 ADET ANTİKA KURNA-Pirinçten mamul 1930lardan 2 adet antika kurna - musluk. Uzunluk: 30cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BARUT ÖLÇER-1850lerden üzeri kalem işçilikli yüksek kondisyonda antika barut ölçer. Kapalı uzunluk: 13cm.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    OSMANLI DÖNEMİ BARUT ÖLÇER-1850lerden üzeri kalem işçilikli yüksek kondisyonda antika barut ölçer. Kapalı uzunluk: 13cm.

    TLSold
  • ALTİKİS İMZALI ANTİKA YAĞLI BOYA TABLO-1980lerden orijinal çerçevesinde ALTİKİS imzalı Avrupa yapımı antika yağlı boya tablo. Boyut: 68x80cm.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    ALTİKİS İMZALI ANTİKA YAĞLI BOYA TABLO-1980lerden orijinal çerçevesinde ALTİKİS imzalı Avrupa yapımı antika yağlı boya tablo. Boyut: 68x80cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BAKIR KAHVE TEPSİSİ-Tamamı işlemeli bakırdan mamul Osmanlı Dönemi kahve tepsisi. Çap: 26cm.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    OSMANLI DÖNEMİ BAKIR KAHVE TEPSİSİ-Tamamı işlemeli bakırdan mamul Osmanlı Dönemi kahve tepsisi. Çap: 26cm.

    TLSold
  • ANTİKA GAZ LAMBASI-1950lerden Avrupa yapımı yüksek kondisyonda antika gaz lambası. Bacası eksiktir. Yükseklik: 15cm.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    ANTİKA GAZ LAMBASI-1950lerden Avrupa yapımı yüksek kondisyonda antika gaz lambası. Bacası eksiktir. Yükseklik: 15cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ 3 KOLLU ŞAMDAN-Osmanlı Dönemi pirinçten mamul Süleymaniye işi 3 kollu şamdan. Yükseklik: 21cm.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    OSMANLI DÖNEMİ 3 KOLLU ŞAMDAN-Osmanlı Dönemi pirinçten mamul Süleymaniye işi 3 kollu şamdan. Yükseklik: 21cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GEREDE İŞİ BAKIR İBRİK-Emzik kısmı selvi ve hayat ağacı motifli Osmanlı Dönemi Gerede işi ibrik. Yükseklik: 39cm.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    OSMANLI DÖNEMİ GEREDE İŞİ BAKIR İBRİK-Emzik kısmı selvi ve hayat ağacı motifli Osmanlı Dönemi Gerede işi ibrik. Yükseklik: 39cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL ÇANTASINDA ANTİKA DAKTİLO-ERİKA marka orijinal çantasında 1960-1970lerden yüksek kondisyonda daktilo. Boyut: 15x37x39cm.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    ORİJİNAL ÇANTASINDA ANTİKA DAKTİLO-ERİKA marka orijinal çantasında 1960-1970lerden yüksek kondisyonda daktilo. Boyut: 15x37x39cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ  HAVAN -Pirinçten mamul Süleymaniye işi Osmanlı Dönemi havan. Yükseklik: 13cm , el uzunluk: 20cm.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    OSMANLI DÖNEMİ HAVAN -Pirinçten mamul Süleymaniye işi Osmanlı Dönemi havan. Yükseklik: 13cm , el uzunluk: 20cm.

    TLSold
  • ANTİKA SAHAF BÜYÜTECİ-1950-1960lardan pirinçten mamul yüksek kondisyonda antika sahaf büyüteci. Yükseklik: 26cm.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    ANTİKA SAHAF BÜYÜTECİ-1950-1960lardan pirinçten mamul yüksek kondisyonda antika sahaf büyüteci. Yükseklik: 26cm.

    TLSold
  • SERKİSOF MARKA ANTİKA CEP SAATİ-1970lerden SERKİSOF marka çalışır durumda antika cep saati. Çap: 5cm.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    SERKİSOF MARKA ANTİKA CEP SAATİ-1970lerden SERKİSOF marka çalışır durumda antika cep saati. Çap: 5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA KAPAKLI SAHAN -1800 başları Osmanlı Dönemi bakırdan mamul kapaklı sahan. Yükseklik: 22cm , çap: 27cm.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA KAPAKLI SAHAN -1800 başları Osmanlı Dönemi bakırdan mamul kapaklı sahan. Yükseklik: 22cm , çap: 27cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ SÜLEYMANİYE İŞİ BERBER TASI-Berberlerin kafa yıkamak için kullandığı pirinçten mamul Süleymaniye işi Osmanlı Dönemi berber tası. Çap: 25cm , yükseklik: 11cm.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    OSMANLI DÖNEMİ SÜLEYMANİYE İŞİ BERBER TASI-Berberlerin kafa yıkamak için kullandığı pirinçten mamul Süleymaniye işi Osmanlı Dönemi berber tası. Çap: 25cm , yükseklik: 11cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GEMİ USTURLOBU-Pirinçten mamul Osmanlı Dönemi gemi usturlobu. Uzunluk: 16,5cm.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    OSMANLI DÖNEMİ GEMİ USTURLOBU-Pirinçten mamul Osmanlı Dönemi gemi usturlobu. Uzunluk: 16,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ KAPLAMA BUHURDANLIK-Osmanlı Dönemi yüksek kondisyonda Rum işi gümüş kaplama buhurdanlık. Uzunluk: 11,5cm.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ KAPLAMA BUHURDANLIK-Osmanlı Dönemi yüksek kondisyonda Rum işi gümüş kaplama buhurdanlık. Uzunluk: 11,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BOYNUZ DÜDÜK-Boynuzdan mamul Osmanlı Dönemi düdük. Uzunluk: 10,5cm.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    OSMANLI DÖNEMİ BOYNUZ DÜDÜK-Boynuzdan mamul Osmanlı Dönemi düdük. Uzunluk: 10,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KASAP MASATI-Yüksek kondisyonda Osmanlı Dönemi kasap masatı. Uzunluk: 26cm.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    OSMANLI DÖNEMİ KASAP MASATI-Yüksek kondisyonda Osmanlı Dönemi kasap masatı. Uzunluk: 26cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR HAVUZ FISKİYESİ-1800 başları bronzdan mamul Osmanlı Dönemi çok nadir havuz fıskiyesi.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR HAVUZ FISKİYESİ-1800 başları bronzdan mamul Osmanlı Dönemi çok nadir havuz fıskiyesi.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ DOMUZ DİŞİNDEN YAPILMIŞ ŞAMAN İŞİ AT SÜSÜ-Osmanlı Dönemi domuz dişinden mamul Şaman işi at süsü. Orta kısım kopmuş tekrar yapıştırılmıştır. Boyut: 7,5x5,5cm.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    OSMANLI DÖNEMİ DOMUZ DİŞİNDEN YAPILMIŞ ŞAMAN İŞİ AT SÜSÜ-Osmanlı Dönemi domuz dişinden mamul Şaman işi at süsü. Orta kısım kopmuş tekrar yapıştırılmıştır. Boyut: 7,5x5,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ AHŞAP GÜLLE -Üzeri el oyma geometrik desenlerle süslü Osmanlı Dönemi nadir ahşap gülle. Çap: 9cm.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    OSMANLI DÖNEMİ AHŞAP GÜLLE -Üzeri el oyma geometrik desenlerle süslü Osmanlı Dönemi nadir ahşap gülle. Çap: 9cm.

    TLSold
  • KURTULUŞ SAVAŞI DÖNEMİ FEVZİ ÇAKMAK GÖRSELLİ FOTOĞRAF-Kurtuluş Savaşı Dönemi çekilmiş Fevzi Çakmak, Fahrettin Paşa'nın da göründüğü fotoğraf.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    KURTULUŞ SAVAŞI DÖNEMİ FEVZİ ÇAKMAK GÖRSELLİ FOTOĞRAF-Kurtuluş Savaşı Dönemi çekilmiş Fevzi Çakmak, Fahrettin Paşa'nın da göründüğü fotoğraf.

    TLSold
  • ABDULHAK HAMİT'İN FİNTEN İSİMLİ ROMANI -1927 yılı basımı Abdulhak Hamit (Tarhan) 'ın "Finten" isimli romanı. Boyut: 14x19,5cm.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    ABDULHAK HAMİT'İN FİNTEN İSİMLİ ROMANI -1927 yılı basımı Abdulhak Hamit (Tarhan) 'ın "Finten" isimli romanı. Boyut: 14x19,5cm.

    TLSold
  • KUŞ FORMUNDA YERLİ YAPIM ANTİKA TOPRAK DÜDÜK-1950lerden kuş formunda yerli yapım antika düdük. Gaga kısmında atık bulunmaktadır. Yükseklik: 7cm.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    KUŞ FORMUNDA YERLİ YAPIM ANTİKA TOPRAK DÜDÜK-1950lerden kuş formunda yerli yapım antika düdük. Gaga kısmında atık bulunmaktadır. Yükseklik: 7cm.

    TLSold
  • ÜZERİ MİNE İŞÇİLİKLİ İKİ ADET KAPAKLI ANTİKA KUTU-1970-1980lerden üzeri mine işçilikli kapaklı antika kutu. Yükseklik: 5,5cm.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    ÜZERİ MİNE İŞÇİLİKLİ İKİ ADET KAPAKLI ANTİKA KUTU-1970-1980lerden üzeri mine işçilikli kapaklı antika kutu. Yükseklik: 5,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ MÜHÜR YÜZÜK-Montürü gümüşten mamul mühür kısmı ise pirinç üzeri el kazıma işçilikli bal mumu gibi kabartma yerlere mühür basmak için kullanılan mühür yüzük.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ MÜHÜR YÜZÜK-Montürü gümüşten mamul mühür kısmı ise pirinç üzeri el kazıma işçilikli bal mumu gibi kabartma yerlere mühür basmak için kullanılan mühür yüzük.

    TLSold
  • ANTİKA ÇİFT KİLİSE ŞAMDANI-1930-1940lardan Avrupa yapımı iki adet kilise şamdanı. Yükseklik: 15,5cm.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    ANTİKA ÇİFT KİLİSE ŞAMDANI-1930-1940lardan Avrupa yapımı iki adet kilise şamdanı. Yükseklik: 15,5cm.

    TLSold
  • ÇOK YÜKSEK KONDİSYONDA ALTIN KAPLAMA PİLLİ ANTİKA KOL SAATİ-Altın kaplama 1960-1970lerden çok yüksek kondisyonda pilli çalışır durumda antika kol saati.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    ÇOK YÜKSEK KONDİSYONDA ALTIN KAPLAMA PİLLİ ANTİKA KOL SAATİ-Altın kaplama 1960-1970lerden çok yüksek kondisyonda pilli çalışır durumda antika kol saati.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ MERCANLI FES SÜSÜ-1800 başları düşük ayar gümüşten mamul sallamaları mercanlı fes süsü. Uzunluk: 11cm.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    OSMANLI DÖNEMİ MERCANLI FES SÜSÜ-1800 başları düşük ayar gümüşten mamul sallamaları mercanlı fes süsü. Uzunluk: 11cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA KÖŞELİ DİRHEM-1800 başları Osmanlı Dönemi nadir formda köşeli dirhem. Çap: 1,8cm.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA KÖŞELİ DİRHEM-1800 başları Osmanlı Dönemi nadir formda köşeli dirhem. Çap: 1,8cm.

    TLSold
  • MİNE İŞÇİLİKLİ İKİ ADET KAPAKLI PARFÜM - KOKU ŞİŞESİ-1970-1980lerden üzeri mine işçilikli Avrupa yapımı parfüm - koku şişesi. Yükseklik: 5,5cm.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    MİNE İŞÇİLİKLİ İKİ ADET KAPAKLI PARFÜM - KOKU ŞİŞESİ-1970-1980lerden üzeri mine işçilikli Avrupa yapımı parfüm - koku şişesi. Yükseklik: 5,5cm.

    TLSold
  • ABDÜLHAMİT HAN DÖNEMİ GÜMÜŞ 2 KURUŞ LOTU-28-30-31. culuslara ait Abdülhamit Han Dönemi gümüş 2 kuruş lotu.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    ABDÜLHAMİT HAN DÖNEMİ GÜMÜŞ 2 KURUŞ LOTU-28-30-31. culuslara ait Abdülhamit Han Dönemi gümüş 2 kuruş lotu.

    TLSold
  • MEHMET REŞAT HAN DÖNEMİ GÜMÜŞ 2 KURUŞ LOTU-2-3-4. culuslara ait Mehmet Reşat Han Dönemi gümüş 2 kuruş lotu.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    MEHMET REŞAT HAN DÖNEMİ GÜMÜŞ 2 KURUŞ LOTU-2-3-4. culuslara ait Mehmet Reşat Han Dönemi gümüş 2 kuruş lotu.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ SENED-İ HAKANİ -1329(1811) tarihli Osmanlı Dönemi Sened-i Hakani - tapu. Boyut: 39x23cm.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    OSMANLI DÖNEMİ SENED-İ HAKANİ -1329(1811) tarihli Osmanlı Dönemi Sened-i Hakani - tapu. Boyut: 39x23cm.

    TLSold
  • ESAT PAŞA'NIN BASTIRDIĞI İKİ ADET 10 PARA-O dönemde Arnavutluk Demir yolu yapılırken paranın bitmesi üzerine Esat Paşa'nın bastırıp işçilere yevmiye parası olarak verdiği ve Dersaadet'ten para gelinceye kadar kullanılan 10 para - pul.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    ESAT PAŞA'NIN BASTIRDIĞI İKİ ADET 10 PARA-O dönemde Arnavutluk Demir yolu yapılırken paranın bitmesi üzerine Esat Paşa'nın bastırıp işçilere yevmiye parası olarak verdiği ve Dersaadet'ten para gelinceye kadar kullanılan 10 para - pul.

    TLSold
  • CHEVROLET MARKA ANTİKA TENEKE OYUNCAK-1990lardan 1/24 ölçekli yüksek kondisyonda Chevrolet marka antika teneke oyuncak. Uzunluk: 20cm.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    CHEVROLET MARKA ANTİKA TENEKE OYUNCAK-1990lardan 1/24 ölçekli yüksek kondisyonda Chevrolet marka antika teneke oyuncak. Uzunluk: 20cm.

    TLSold
  • ÜZERİ ALLAH YAZILI GÜMÜŞ KOLYE FOTOĞRAFLIK-1970lerden üzerinde Allah yazılı içine iki adet fotoğraf konulabilen kolye fotoğraflık. Boyut: 3x3,5cm.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    ÜZERİ ALLAH YAZILI GÜMÜŞ KOLYE FOTOĞRAFLIK-1970lerden üzerinde Allah yazılı içine iki adet fotoğraf konulabilen kolye fotoğraflık. Boyut: 3x3,5cm.

    TLSold
  • YÜKSEK KONDİSYONDA POLAROİD FOTOĞRAF MAKİNESİ-1990lardan yüksek kondisyonda polaroid fotoğraf makinesi. Yüksek kondisyondadır ancak çalışıp çalışmadığı bilinmemektedir.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    YÜKSEK KONDİSYONDA POLAROİD FOTOĞRAF MAKİNESİ-1990lardan yüksek kondisyonda polaroid fotoğraf makinesi. Yüksek kondisyondadır ancak çalışıp çalışmadığı bilinmemektedir.

    TLSold
  • GÜMÜŞ SARMA İŞÇİLİKLİ KUKA TESPİH-Kuka üzeri gümüş sarma işçilikli tespih.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    GÜMÜŞ SARMA İŞÇİLİKLİ KUKA TESPİH-Kuka üzeri gümüş sarma işçilikli tespih.

    TLSold
  • ANTİKA GRAMAFON ÇANTASI-1900 başları Avrupa yapımı çanta gramafon kasası. Boyut: 28x41x16cm.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    ANTİKA GRAMAFON ÇANTASI-1900 başları Avrupa yapımı çanta gramafon kasası. Boyut: 28x41x16cm.

    TLSold
  • 1947-1948 YILLARINA AİT İKİ ADET GÜMÜŞ 1 LİRA-Çok yüksek kondisyonda 1947-1948 yıllarına ait gümüş 1 lira. Ağırlık: 15gr.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    1947-1948 YILLARINA AİT İKİ ADET GÜMÜŞ 1 LİRA-Çok yüksek kondisyonda 1947-1948 yıllarına ait gümüş 1 lira. Ağırlık: 15gr.

    TLSold
  • "DREYFÜS MESELESİ" İSİMLİ OSMANLI DÖNEMİ ROMAN-"Dreyfüs Meselesi" isimli Osmanlı Dönemi roman. Boyut: 19,5x14cm.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    "DREYFÜS MESELESİ" İSİMLİ OSMANLI DÖNEMİ ROMAN-"Dreyfüs Meselesi" isimli Osmanlı Dönemi roman. Boyut: 19,5x14cm.

    TLSold
  • SALKO MARKA KURMALI ANTİKA KOL SAATİ-SALKO 5 marka yüksek kondisyonda çalışır durumda kurmalı antika kol saati.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    SALKO MARKA KURMALI ANTİKA KOL SAATİ-SALKO 5 marka yüksek kondisyonda çalışır durumda kurmalı antika kol saati.

    TLSold
  • ÇEKOSLAVAK ÜRETİMİ ANTİKA ÇİFT KAHVE TAKIMI-1940-1950lerden pasta tabağı ve fincan - fincan altlığından oluşan iki kişilik kahve takımı. Tabak boyut: 17x17 , fincan altlık çap: 14,5cm , fincan çap: 9cm , fincan yükseklik: 6cm.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    ÇEKOSLAVAK ÜRETİMİ ANTİKA ÇİFT KAHVE TAKIMI-1940-1950lerden pasta tabağı ve fincan - fincan altlığından oluşan iki kişilik kahve takımı. Tabak boyut: 17x17 , fincan altlık çap: 14,5cm , fincan çap: 9cm , fincan yükseklik: 6cm.

    TLSold
  • ÜZERİ KALEM İŞÇİLİKLİ ANTİKA ZEMZEMLİK-1930lardan üzeri kalem işçilikli pirinçten mamul antika zemzemlik. Yükseklik: 22cm.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    ÜZERİ KALEM İŞÇİLİKLİ ANTİKA ZEMZEMLİK-1930lardan üzeri kalem işçilikli pirinçten mamul antika zemzemlik. Yükseklik: 22cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EGE BÖLGESİ PEKMEZ KEPÇESİ-Osmanlı Dönemi el dövme bakırdan mamul ege bölgesinde kullanılan pekmez kepçesi. Uzunluk: 45cm , yükseklik: 10cm.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    OSMANLI DÖNEMİ EGE BÖLGESİ PEKMEZ KEPÇESİ-Osmanlı Dönemi el dövme bakırdan mamul ege bölgesinde kullanılan pekmez kepçesi. Uzunluk: 45cm , yükseklik: 10cm.

    TLSold
  • ANTİKA SEYAHAT SAATİ-1950lerden deri kaplı çalışır durumda antika kurmalı seyahat saati. Boyut: 7x6,5cm.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    ANTİKA SEYAHAT SAATİ-1950lerden deri kaplı çalışır durumda antika kurmalı seyahat saati. Boyut: 7x6,5cm.

    TLSold
  • BESMELE-İ ŞERİF YAZILI DÜKKAN LEVHASI-1953 tarihli üzerinde Besmele-i Şerif yazılı dükkanlara bereket getirmesi için asılan dükkan tabelası. Boyut: 38x17cm.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    BESMELE-İ ŞERİF YAZILI DÜKKAN LEVHASI-1953 tarihli üzerinde Besmele-i Şerif yazılı dükkanlara bereket getirmesi için asılan dükkan tabelası. Boyut: 38x17cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÜZERİ DUALI TEKKE İŞİ HOŞAF KASESİ-Bakırdan mamul tamamı kalem işçilikli ve üzeri dualı Osmanlı Dönemi hoşaf kasesi. Yükseklik: 10cm.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    OSMANLI DÖNEMİ ÜZERİ DUALI TEKKE İŞİ HOŞAF KASESİ-Bakırdan mamul tamamı kalem işçilikli ve üzeri dualı Osmanlı Dönemi hoşaf kasesi. Yükseklik: 10cm.

    TLSold
  • MİNELİ ANTİKA VAZO-1970-1980lerden üzeri mine işçilikli antika vazo. Yükseklik: 5,5cm.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    MİNELİ ANTİKA VAZO-1970-1980lerden üzeri mine işçilikli antika vazo. Yükseklik: 5,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KAHVECİ İŞİ NARGİLE KÖZ MAŞASI-1800 başları tamamı el dövme demirden mamul Osmanlı Dönemi kahveci işi nargile köz maşası. Uzunluk: 16,5cm.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    OSMANLI DÖNEMİ KAHVECİ İŞİ NARGİLE KÖZ MAŞASI-1800 başları tamamı el dövme demirden mamul Osmanlı Dönemi kahveci işi nargile köz maşası. Uzunluk: 16,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KUR'AN-I KERİM KABI-1700lerde yapılmış Osmanlı Dönemi üzeri kabartma işçilikli Kur'an-ı Kerim kabı. İçine sonradan baskı bir Kur'an-ı Kerim koyulmuştur. Boyut: 15x18,5cm.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    OSMANLI DÖNEMİ KUR'AN-I KERİM KABI-1700lerde yapılmış Osmanlı Dönemi üzeri kabartma işçilikli Kur'an-ı Kerim kabı. İçine sonradan baskı bir Kur'an-ı Kerim koyulmuştur. Boyut: 15x18,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ SAVATLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Düşük ayar gümüş üzeri savat işçilikli Osmanlı Dönemi yüzük.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    OSMANLI DÖNEMİ SAVATLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Düşük ayar gümüş üzeri savat işçilikli Osmanlı Dönemi yüzük.

    TLSold
  • DAMLA KEHRİBARLI ANTİKA GÜMÜŞ YÜZÜK-Avrupa yapımı üzerinde damla kehribarın üç rengini barındıran özel yapım gümüş yüzük.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    DAMLA KEHRİBARLI ANTİKA GÜMÜŞ YÜZÜK-Avrupa yapımı üzerinde damla kehribarın üç rengini barındıran özel yapım gümüş yüzük.

    TLSold
  • ÇALIŞIR DURUMDA KURMALI ANTİKA MASA SAATİ-1930lardan Avrupa yapımı çalışır durumda kurmalı antika masa saati. Yükseklik: 11cm.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    ÇALIŞIR DURUMDA KURMALI ANTİKA MASA SAATİ-1930lardan Avrupa yapımı çalışır durumda kurmalı antika masa saati. Yükseklik: 11cm.

    TLSold
  • PAPAĞAN FORMUNDA ANTİKA PORSELEN DÜDÜK-1970lerden Avrupa yapımı porselenden mamul papağan formunda antika düdük. Yükseklik: 5cm.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    PAPAĞAN FORMUNDA ANTİKA PORSELEN DÜDÜK-1970lerden Avrupa yapımı porselenden mamul papağan formunda antika düdük. Yükseklik: 5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BÜYÜK BOY EL YAZMA TILSIM-1850lerden içinde ebced ve dualar bulunan hamayılların içine konulan büyük boy el yazma tılsım. Boyut: 35,5x50cm.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    OSMANLI DÖNEMİ BÜYÜK BOY EL YAZMA TILSIM-1850lerden içinde ebced ve dualar bulunan hamayılların içine konulan büyük boy el yazma tılsım. Boyut: 35,5x50cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ RENKLİ HARİTA-Sonradan çerçeveye alınmı Osmanlı Dönemi harita. Boyut: 27x20,5cm.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    OSMANLI DÖNEMİ RENKLİ HARİTA-Sonradan çerçeveye alınmı Osmanlı Dönemi harita. Boyut: 27x20,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KABARTMA İŞÇİLİKLİ PİŞTOV ALTLIĞI-1800 başları üzeri kabartma işçilikli piştov altlığı. Uzunluk: 6,5cm.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    OSMANLI DÖNEMİ KABARTMA İŞÇİLİKLİ PİŞTOV ALTLIĞI-1800 başları üzeri kabartma işçilikli piştov altlığı. Uzunluk: 6,5cm.

    TLSold
  • ÜZERİ KALEM İŞÇİLİKLİ KAZAN FORMUNDA BAKIR ŞEKERLİK-1950-1960lardan kazan formunda yapılmış bakırdan mamul antika şekerlik. Çap: 17cm , yükseklik: 8cm.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    ÜZERİ KALEM İŞÇİLİKLİ KAZAN FORMUNDA BAKIR ŞEKERLİK-1950-1960lardan kazan formunda yapılmış bakırdan mamul antika şekerlik. Çap: 17cm , yükseklik: 8cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ANDIZ TESPİH-Osmanlı Dönemi Kemane Torna işi andız tespih.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    OSMANLI DÖNEMİ ANDIZ TESPİH-Osmanlı Dönemi Kemane Torna işi andız tespih.

    TLSold
  • ÜZERİNDE OSMANLI PARASI BULUNAN ÖZEL YAPIM GÜMÜŞ YÜZÜK-Üzerinde Abdülhamit Han dönemi 2 kuruş bulunan Osmanlı Dönemi özel yapım gümüş yüzük.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    ÜZERİNDE OSMANLI PARASI BULUNAN ÖZEL YAPIM GÜMÜŞ YÜZÜK-Üzerinde Abdülhamit Han dönemi 2 kuruş bulunan Osmanlı Dönemi özel yapım gümüş yüzük.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ SAVATLI BİLEZİK-Alpaka üzeri savat işçilikli Ermeni usta yapımı Osmanlı Dönemi bilezik. Klipsi eksiktir haliyle satıştadır.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    OSMANLI DÖNEMİ SAVATLI BİLEZİK-Alpaka üzeri savat işçilikli Ermeni usta yapımı Osmanlı Dönemi bilezik. Klipsi eksiktir haliyle satıştadır.

    TLSold
  • AKİK TAŞLI ANTİKA GÜMÜŞ KUTU-925 ayar gümüşten mamul kapağında siyah akik taş bulunan antika gümüş kutu. Boyut: 3x2,5x2 cm , ağırlık: 20gr.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    AKİK TAŞLI ANTİKA GÜMÜŞ KUTU-925 ayar gümüşten mamul kapağında siyah akik taş bulunan antika gümüş kutu. Boyut: 3x2,5x2 cm , ağırlık: 20gr.

    TLSold
  • TELEFON FORMUNDA ANTİKA SİGARALIK-1980lerden ahizesi çakmak, gövdesi sigaralık olarak tasarlanmış telefon formunda antika sigaralık. Yükseklik: 19cm , ahize uzunluk: 16cm , çakmak uzunluk: 4,5cm.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    TELEFON FORMUNDA ANTİKA SİGARALIK-1980lerden ahizesi çakmak, gövdesi sigaralık olarak tasarlanmış telefon formunda antika sigaralık. Yükseklik: 19cm , ahize uzunluk: 16cm , çakmak uzunluk: 4,5cm.

    TLSold
  • NACAR MARKA ANTİKA KURMALI KOL SAATİ-1950-1960lardan NACAR marka çalışır durumda kurmalı antika kol saati.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    NACAR MARKA ANTİKA KURMALI KOL SAATİ-1950-1960lardan NACAR marka çalışır durumda kurmalı antika kol saati.

    TLSold
  • ANTİKA DUVAR HALISI-1970-1980lerden geyik görselli antika duvar halısı. Boyut: 122x172cm.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    ANTİKA DUVAR HALISI-1970-1980lerden geyik görselli antika duvar halısı. Boyut: 122x172cm.

    TLSold
  • ÜZERİ MİNE İŞÇİLİKLİ ANTİKA VAZO-1980lerden üzeri mine işçilikli Avrupa yapımı antika vazo. Yükseklik: 11,5cm.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    ÜZERİ MİNE İŞÇİLİKLİ ANTİKA VAZO-1980lerden üzeri mine işçilikli Avrupa yapımı antika vazo. Yükseklik: 11,5cm.

    TLSold
  • SEDEF İŞLEMELİ ANTİKA DÜRBÜN-1900 başları sedef işçilikli antika dürbün. Sedeflerinin bazıları zaman içinde dökülmüştür haliyle satıştadır. Boyut: 9,5x4,5cm.

    Lot No: 169

    Lot: 169

    SEDEF İŞLEMELİ ANTİKA DÜRBÜN-1900 başları sedef işçilikli antika dürbün. Sedeflerinin bazıları zaman içinde dökülmüştür haliyle satıştadır. Boyut: 9,5x4,5cm.

    TLSold
  • ÜZERİ OSMANLICA YAZILI NADİR YÜZÜK-Bronzdan mamul 1800 başları üzeri Osmanlıca yazılı yüzük.

    Lot No: 170

    Lot: 170

    ÜZERİ OSMANLICA YAZILI NADİR YÜZÜK-Bronzdan mamul 1800 başları üzeri Osmanlıca yazılı yüzük.

    TLSold
  • ANTİKA ÇEVİRMELİ TELEFON-1960-1970lerden yüksek kondisyonda çalışır durumda antika çevirmeli telefon.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    ANTİKA ÇEVİRMELİ TELEFON-1960-1970lerden yüksek kondisyonda çalışır durumda antika çevirmeli telefon.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ HEYBE-Osmanlı Dönemi el eğirme ve kök boya iplerle el tezgahlarında dokunmuş yüksek kondisyonda çift gözlü heybe. Boyut: 140x47cm.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    OSMANLI DÖNEMİ HEYBE-Osmanlı Dönemi el eğirme ve kök boya iplerle el tezgahlarında dokunmuş yüksek kondisyonda çift gözlü heybe. Boyut: 140x47cm.

    TLSold
  • ANTİKA PLAK RAFI - PLAKLIK-1970lerden 50 plak kapasiteli antika plak rafı - plaklık. Uzunluk: 36cm , yükseklik: 16cm.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    ANTİKA PLAK RAFI - PLAKLIK-1970lerden 50 plak kapasiteli antika plak rafı - plaklık. Uzunluk: 36cm , yükseklik: 16cm.

    TLSold
  • ANTİKA ŞEKERCİ KAVANOZU-Cumhuriyet başları orijinal kapağıyla antika şekerci kavanozu. Yükseklik: 29cm.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    ANTİKA ŞEKERCİ KAVANOZU-Cumhuriyet başları orijinal kapağıyla antika şekerci kavanozu. Yükseklik: 29cm.

    TLSold
  • HİCAZ İŞİ ANTİKA KAHVE TEPSİSİ-Üzeri işlemeli 1930-1940lardan Hicaz işi kahve tepsisi.çap: 24,5cm.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    HİCAZ İŞİ ANTİKA KAHVE TEPSİSİ-Üzeri işlemeli 1930-1940lardan Hicaz işi kahve tepsisi.çap: 24,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EFEMERA LOTU-Üzerleri Osmanlıca yazılı ve pullu bir çok belgeden oluşan Osmanlı Dönemi efemera lotu.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    OSMANLI DÖNEMİ EFEMERA LOTU-Üzerleri Osmanlıca yazılı ve pullu bir çok belgeden oluşan Osmanlı Dönemi efemera lotu.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ 3 ADET EL KAZIMA ŞAHIS MÜHRÜ-Osmanlı Dönemi el kazıma 3 adet şahıs mührü.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    OSMANLI DÖNEMİ 3 ADET EL KAZIMA ŞAHIS MÜHRÜ-Osmanlı Dönemi el kazıma 3 adet şahıs mührü.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ FASETALI AKİK VE SAVAT İŞÇİLİKLİ TESPİH PÜSKÜLÜ-Osmanlı Dönemi gümüş üzeri savat işçilikli ve faseta kesim akik taşlı tepih püskülü.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    OSMANLI DÖNEMİ FASETALI AKİK VE SAVAT İŞÇİLİKLİ TESPİH PÜSKÜLÜ-Osmanlı Dönemi gümüş üzeri savat işçilikli ve faseta kesim akik taşlı tepih püskülü.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KABARTMA İŞÇİLİKLİ HAMAYIL-Üzeri kabartma işçilikli alpakadan mamul Osmanlı Dönemi hamayıl. Uzunluk: 10cm.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    OSMANLI DÖNEMİ KABARTMA İŞÇİLİKLİ HAMAYIL-Üzeri kabartma işçilikli alpakadan mamul Osmanlı Dönemi hamayıl. Uzunluk: 10cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR ERMENİ İŞİ MAYALIK-Yoğurt mayalığı için kullanılan el dövme bakırdan mamul Ermeni işi çok nadir mayalık. Yükseklik: 18cm.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR ERMENİ İŞİ MAYALIK-Yoğurt mayalığı için kullanılan el dövme bakırdan mamul Ermeni işi çok nadir mayalık. Yükseklik: 18cm.

    TLSold
  • CAMI KRİSTAL KESME İŞÇİLİKLİ ANTİKA EL MUMLUĞU-1940-1950lerden çok yüksek kondisyonda camları kristal kesme işçilikli tamamı el yapımı antika el mumluğu. Yükseklik: 31cm.

    Lot No: 181

    Lot: 181

    CAMI KRİSTAL KESME İŞÇİLİKLİ ANTİKA EL MUMLUĞU-1940-1950lerden çok yüksek kondisyonda camları kristal kesme işçilikli tamamı el yapımı antika el mumluğu. Yükseklik: 31cm.

    TLSold
  • ANTİKA TERZİ YÜKSÜĞÜ LOTU-Üzeri mineli, kabartma işçilikli, porselenden mamul 3 adet Avrupa yapımı terzi yüksüğü lotu.

    Lot No: 182

    Lot: 182

    ANTİKA TERZİ YÜKSÜĞÜ LOTU-Üzeri mineli, kabartma işçilikli, porselenden mamul 3 adet Avrupa yapımı terzi yüksüğü lotu.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BÜYÜK BOY KÖŞELİ DİRHEM - AĞIRLIK-1800 başları bronzdan mamul köşeli dirhem - ağırlık. Çap: 4,5cm.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    OSMANLI DÖNEMİ BÜYÜK BOY KÖŞELİ DİRHEM - AĞIRLIK-1800 başları bronzdan mamul köşeli dirhem - ağırlık. Çap: 4,5cm.

    TLSold
  • 3 ADET ANTİKA AFİŞ-1970-1980lerden 3 adet antika afiş.

    Lot No: 184

    Lot: 184

    3 ADET ANTİKA AFİŞ-1970-1980lerden 3 adet antika afiş.

    TLSold
  • ÜZERİ TAŞLI ANTİKA KOKU ŞİŞESİ-1970-1980lerden üzeri taşlı antika koku şişesi.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    ÜZERİ TAŞLI ANTİKA KOKU ŞİŞESİ-1970-1980lerden üzeri taşlı antika koku şişesi.

    TLSold
  • ANTİKA PUDRİYER-1950-1960lardan Avrupa yapımı antika pudralık - pudriyer. Boyut: 7,5x6cm.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    ANTİKA PUDRİYER-1950-1960lardan Avrupa yapımı antika pudralık - pudriyer. Boyut: 7,5x6cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BAKIR TABAK-Bakırdan mamul Osmanlı Dönemi tabak. Çap: 21cm.

    Lot No: 187

    Lot: 187

    OSMANLI DÖNEMİ BAKIR TABAK-Bakırdan mamul Osmanlı Dönemi tabak. Çap: 21cm.

    TLSold
  • ANTİKA LİKÖR TAKIMI-1940-1950lerden 5 shot bardağı ve tepsisiyle antika likör takımı. Çap: 23cm , bardak yükseklik: 5,5cm , şekerlik yükseklik: 3,5cm.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    ANTİKA LİKÖR TAKIMI-1940-1950lerden 5 shot bardağı ve tepsisiyle antika likör takımı. Çap: 23cm , bardak yükseklik: 5,5cm , şekerlik yükseklik: 3,5cm.

    TLSold
  • DERİ KILIFINDA ANTİKA FOTOĞRAF MAKİNESİ-1980lerden orijinal deri kılıfında antika fotoğraf makinesi.

    Lot No: 189

    Lot: 189

    DERİ KILIFINDA ANTİKA FOTOĞRAF MAKİNESİ-1980lerden orijinal deri kılıfında antika fotoğraf makinesi.

    TLSold
  • CUMHURİYET BAŞLARI ANTİKA KAHVE DEĞİRMENİ-Cumhuriyet başları yüksek kondisyonda pirinçten mamul İstanbul yapımı antika kahve değirmeni. Uzunluk: 29cm.

    Lot No: 190

    Lot: 190

    CUMHURİYET BAŞLARI ANTİKA KAHVE DEĞİRMENİ-Cumhuriyet başları yüksek kondisyonda pirinçten mamul İstanbul yapımı antika kahve değirmeni. Uzunluk: 29cm.

    TLSold
  • ÜZERİ OSMANLICA YAZILI OSMANLI DÖNEMİ MÜHÜR-1328(1910) tarihli Osmanlı Dönemi şahıs mührü.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    ÜZERİ OSMANLICA YAZILI OSMANLI DÖNEMİ MÜHÜR-1328(1910) tarihli Osmanlı Dönemi şahıs mührü.

    TLSold
  • ÜZERİ OSMANLICA YAZILI KUYUMCU AĞIRLIĞI - KUYUMCU DİRHEMİ-Üzeri Osmanlıca yazılı 1800 başları kuyumcu ağırlığı - kuyumcu dirhemi. Boyut: 1x0,9cm.

    Lot No: 192

    Lot: 192

    ÜZERİ OSMANLICA YAZILI KUYUMCU AĞIRLIĞI - KUYUMCU DİRHEMİ-Üzeri Osmanlıca yazılı 1800 başları kuyumcu ağırlığı - kuyumcu dirhemi. Boyut: 1x0,9cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ HAMAYIL-Düşük ayar gümüşten mamul Osmanlı Dönemi hamayıl. Uzunluk: 6cm.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ HAMAYIL-Düşük ayar gümüşten mamul Osmanlı Dönemi hamayıl. Uzunluk: 6cm.

    TLSold
  • ÜZERİNDE ÇİFT BAŞLI KARTAL FİGÜRÜ BULUNAN RUM İŞİ ANTİKA YÜZÜK-1930lardan üzerinde çift başlı kartal figürü bulunan Rum işi antika yüzük.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    ÜZERİNDE ÇİFT BAŞLI KARTAL FİGÜRÜ BULUNAN RUM İŞİ ANTİKA YÜZÜK-1930lardan üzerinde çift başlı kartal figürü bulunan Rum işi antika yüzük.

    TLSold
  • ANTİKA FOTOĞRAF ÇERÇEVESİ-1940-1950lerden üzeri kabartma işçilikli antika fotoğraf çerçevesi. Boyut: 5,5x7cm.

    Lot No: 195

    Lot: 195

    ANTİKA FOTOĞRAF ÇERÇEVESİ-1940-1950lerden üzeri kabartma işçilikli antika fotoğraf çerçevesi. Boyut: 5,5x7cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA EVRAK EFEMERA LOTU-Osmanlı Dönemi el yazma evrak efemera lotu.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA EVRAK EFEMERA LOTU-Osmanlı Dönemi el yazma evrak efemera lotu.

    TLSold
  • ANTİKA KİBRİT LOTU-5 adet kibritten oluşan çeşitli illerdeki fuarlara ait antika kibrit lotu.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    ANTİKA KİBRİT LOTU-5 adet kibritten oluşan çeşitli illerdeki fuarlara ait antika kibrit lotu.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ TALİK - SÜLÜS MEŞKLER - MUSKALAR - RESMİ YAZILAR VE NOTLAR - ESKİ KİTAP SAYFALARI BULUNAN ETÜTLÜK YAZMA BELGELER-İçinde Talik, sülüs meşkler, muskalar, resmi yazılar ve notlar, eski kitap sayfaları bulunan Osmanlı Dönemi etütlük belgeler.

    Lot No: 198

    Lot: 198

    OSMANLI DÖNEMİ TALİK - SÜLÜS MEŞKLER - MUSKALAR - RESMİ YAZILAR VE NOTLAR - ESKİ KİTAP SAYFALARI BULUNAN ETÜTLÜK YAZMA BELGELER-İçinde Talik, sülüs meşkler, muskalar, resmi yazılar ve notlar, eski kitap sayfaları bulunan Osmanlı Dönemi etütlük belgeler.

    TLSold
  • AKİK TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE UCU-925 ayar gümüşten mamul üzeri akik taşlı kolye ucu. Uzunluk: 3cm.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    AKİK TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE UCU-925 ayar gümüşten mamul üzeri akik taşlı kolye ucu. Uzunluk: 3cm.

    TLSold
  • ANTİKA ELBİSE FIRÇASI-1950lerden Avrupa yapımı antika elbise fırçası. Uzunluk: 15cm.

    Lot No: 200

    Lot: 200

    ANTİKA ELBİSE FIRÇASI-1950lerden Avrupa yapımı antika elbise fırçası. Uzunluk: 15cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ HARİTA-Sonradan çerçeveye alınmış Osmanlı Dönemi orijinal harita. Toplam boyut: 52x36,5cm , harita boyut: 37x19,5cm.

    Lot No: 201

    Lot: 201

    OSMANLI DÖNEMİ HARİTA-Sonradan çerçeveye alınmış Osmanlı Dönemi orijinal harita. Toplam boyut: 52x36,5cm , harita boyut: 37x19,5cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ KAPLAMA TÜRKMEN İŞİ ANTİKA KOKU ŞİŞESİ-Üzerinde akik taşı bulunan Türkmen işi antika koku şişesi.

    Lot No: 202

    Lot: 202

    GÜMÜŞ KAPLAMA TÜRKMEN İŞİ ANTİKA KOKU ŞİŞESİ-Üzerinde akik taşı bulunan Türkmen işi antika koku şişesi.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BAKIR KEPÇE-Bakırdan mamul Osmanlı Dönemi kepçe. Uzunluk: 19,5cm.

    Lot No: 203

    Lot: 203

    OSMANLI DÖNEMİ BAKIR KEPÇE-Bakırdan mamul Osmanlı Dönemi kepçe. Uzunluk: 19,5cm.

    TLSold
  • BÜYÜK BOY ANTİKA TEYP-1980lerden büyük boy dekoratif antika teyp. Boyut: 49x13x9cm.

    Lot No: 204

    Lot: 204

    BÜYÜK BOY ANTİKA TEYP-1980lerden büyük boy dekoratif antika teyp. Boyut: 49x13x9cm.

    TLSold
  • ÜZERİ SAVAT İŞÇİLİKLİ OSMANLI DÖNEMİ ENFİYE KUTUSU-Osmanlı Dönemi alpaka üzeri savat işçilikli kapaklı enfiye kutusu.

    Lot No: 205

    Lot: 205

    ÜZERİ SAVAT İŞÇİLİKLİ OSMANLI DÖNEMİ ENFİYE KUTUSU-Osmanlı Dönemi alpaka üzeri savat işçilikli kapaklı enfiye kutusu.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BAKIR TABAK-Osmanlı Dönemi bakırdan mamul tabak. Çap: 19cm.

    Lot No: 206

    Lot: 206

    OSMANLI DÖNEMİ BAKIR TABAK-Osmanlı Dönemi bakırdan mamul tabak. Çap: 19cm.

    TLSold
  • ALTIN KAPLAMA ANTİKA PUDRALIK-1950-1960lardan Avrupa yapımı altın kaplama pudralık - pudriyer. Kapak kısmı kapanmamaktadır. Boyut: 7,5x8,5cm.

    Lot No: 207

    Lot: 207

    ALTIN KAPLAMA ANTİKA PUDRALIK-1950-1960lardan Avrupa yapımı altın kaplama pudralık - pudriyer. Kapak kısmı kapanmamaktadır. Boyut: 7,5x8,5cm.

    TLSold
  • 27 MAYIS 1960 DARBESİNE AİT ÜÇ ADET HATIRA YÜZÜK-27 Mayıs Darbesinin ardından ülkenin içinde bulunduğu buhrandan kurtulması için altın toplama seferberliğinde başlatılmış olan altın alyansını bağışlayanlara verilen hatıra yüzük.

    Lot No: 208

    Lot: 208

    27 MAYIS 1960 DARBESİNE AİT ÜÇ ADET HATIRA YÜZÜK-27 Mayıs Darbesinin ardından ülkenin içinde bulunduğu buhrandan kurtulması için altın toplama seferberliğinde başlatılmış olan altın alyansını bağışlayanlara verilen hatıra yüzük.

    TLSold
  • ABDÜLMECİT HAN DÖNEMİ 40 VE 20 PARA-Abdülmecit Han Dönemi (1239)'ne ait 20 ve 40 paradan oluşan iki adet bakır Osmanlı parası.

    Lot No: 209

    Lot: 209

    ABDÜLMECİT HAN DÖNEMİ 40 VE 20 PARA-Abdülmecit Han Dönemi (1239)'ne ait 20 ve 40 paradan oluşan iki adet bakır Osmanlı parası.

    TLSold
  • CUMHURİYET BAŞLARI EL KAZIMA OSMANLICA YAZILI ŞAHIS MÜHRÜ-1926 tarihli el kazıma hakkak işi alpakadan mamul şahıs mührü.

    Lot No: 210

    Lot: 210

    CUMHURİYET BAŞLARI EL KAZIMA OSMANLICA YAZILI ŞAHIS MÜHRÜ-1926 tarihli el kazıma hakkak işi alpakadan mamul şahıs mührü.

    TLSold
  • TELKARİ İŞÇİLİKLİ İKİ ADET GÜMÜŞ APLİK-Mardin Midyat işi iki adet telkari işçilikli gümüş aplik.

    Lot No: 211

    Lot: 211

    TELKARİ İŞÇİLİKLİ İKİ ADET GÜMÜŞ APLİK-Mardin Midyat işi iki adet telkari işçilikli gümüş aplik.

    TLSold
  • AKİK TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Yan kısımları kabartma işçilikli, üzerinde ise nazara karşı koruması için doğal çatlak akik taşı bulunan gümüş yüzük.

    Lot No: 212

    Lot: 212

    AKİK TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Yan kısımları kabartma işçilikli, üzerinde ise nazara karşı koruması için doğal çatlak akik taşı bulunan gümüş yüzük.

    TLSold
  • 1945 VE 1948 YILLARINA AİT GÜMÜŞ 25 KURUŞ VE 1 LİRA -1945 ve 1948 yıllarına ait gümüşten mamul 25 kuruş ve 1 lira. Ağırlık: 10gr.

    Lot No: 213

    Lot: 213

    1945 VE 1948 YILLARINA AİT GÜMÜŞ 25 KURUŞ VE 1 LİRA -1945 ve 1948 yıllarına ait gümüşten mamul 25 kuruş ve 1 lira. Ağırlık: 10gr.

    TLSold
  • ANTİKA GÜMÜŞ KRAVAT İĞNESİ-1940-1950lerden 900 ayar gümüşten mamul antika kravat iğnesi.

    Lot No: 214

    Lot: 214

    ANTİKA GÜMÜŞ KRAVAT İĞNESİ-1940-1950lerden 900 ayar gümüşten mamul antika kravat iğnesi.

    TLSold
  • ANTİKA PORSELEN KAHVE TAKIMI-Sütlüğü, çaydanlığı, şekerliği ve fincanları bulunan 1950-1960lardan Rozania marka Avrupa yapımı antika kahve takımı. Altlık çap: 15cm , fincan yükseklik: 7,5cm , çaydanlık yükseklik: 19cm , şekerlik yükseklik: 12,5cm.

    Lot No: 215

    Lot: 215

    ANTİKA PORSELEN KAHVE TAKIMI-Sütlüğü, çaydanlığı, şekerliği ve fincanları bulunan 1950-1960lardan Rozania marka Avrupa yapımı antika kahve takımı. Altlık çap: 15cm , fincan yükseklik: 7,5cm , çaydanlık yükseklik: 19cm , şekerlik yükseklik: 12,5cm.

    TLSold
  • EL YAPIMI ANTİKA GERDANLIK-1950-1960lardan Avrupa yapımı el yapımı antika gerdanlık. Uç kısmına Osmanlı dönemine ait küçük bir top takılmıştır. Toplam uzunluk: 116cm , sallama uzunluk: 28cm.

    Lot No: 216

    Lot: 216

    EL YAPIMI ANTİKA GERDANLIK-1950-1960lardan Avrupa yapımı el yapımı antika gerdanlık. Uç kısmına Osmanlı dönemine ait küçük bir top takılmıştır. Toplam uzunluk: 116cm , sallama uzunluk: 28cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ MİNARECİ ŞAKÜLÜ -Orijinal ipiyle Osmanlı Dönemi minareci şakülü. Uzunluk: 10cm.

    Lot No: 217

    Lot: 217

    OSMANLI DÖNEMİ MİNARECİ ŞAKÜLÜ -Orijinal ipiyle Osmanlı Dönemi minareci şakülü. Uzunluk: 10cm.

    TLSold
  • ANTİKA DİŞ KALIBI-1930-1940lardan presiyle birlikte antika diş kalıbı. Yükseklik: 8cm.

    Lot No: 218

    Lot: 218

    ANTİKA DİŞ KALIBI-1930-1940lardan presiyle birlikte antika diş kalıbı. Yükseklik: 8cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA BAMYA ŞAKÜL-Osmanlı Dönemi bronzdan mamul bamya şakül. Uzunluk: 16cm.

    Lot No: 219

    Lot: 219

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA BAMYA ŞAKÜL-Osmanlı Dönemi bronzdan mamul bamya şakül. Uzunluk: 16cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ AHŞAP KİRMAN -Ahşaptan mamul Osmanlı Dönemi antika kirman. Boyut: 16x16cm.

    Lot No: 220

    Lot: 220

    OSMANLI DÖNEMİ AHŞAP KİRMAN -Ahşaptan mamul Osmanlı Dönemi antika kirman. Boyut: 16x16cm.

    TLSold
  • ANTİKA KİLİT LOTU-1930-1940lardan antika kilit lotu.

    Lot No: 221

    Lot: 221

    ANTİKA KİLİT LOTU-1930-1940lardan antika kilit lotu.

    TLSold
  • ANTİKA ANAHTAR LOTU-1930-1940lardan antika anahtar lotu.

    Lot No: 222

    Lot: 222

    ANTİKA ANAHTAR LOTU-1930-1940lardan antika anahtar lotu.

    TLSold
  • BAKIRDAN MAMUL ANTİKA MUMLUK-Bakırdan mamul 1920-1930lardan çivili mumluk. Yükseklik: 8,5cm , üst çap: 8cm , alt çap: 12cm.

    Lot No: 223

    Lot: 223

    BAKIRDAN MAMUL ANTİKA MUMLUK-Bakırdan mamul 1920-1930lardan çivili mumluk. Yükseklik: 8,5cm , üst çap: 8cm , alt çap: 12cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KİRKİT -Osmanlı Dönemi el dövme demirden mamul halı kirkiti. Yükseklik: 11cm.

    Lot No: 224

    Lot: 224

    OSMANLI DÖNEMİ KİRKİT -Osmanlı Dönemi el dövme demirden mamul halı kirkiti. Yükseklik: 11cm.

    TLSold
  • 1956 YILI HATALI BASIM İSLAMİYET DERGİSİ-1956 yılına ait üzerinde "21 Aralık 1956" yerine "21 Aralıa 1956 yazılı" İslamiyet isimli İslami gazete. O dönemki Türkiye'nin içinde bulunduğu siyasi durumlar göz önüne alındığında nadir bir gazetedir. Boyut: 29x42cm.

    Lot No: 225

    Lot: 225

    1956 YILI HATALI BASIM İSLAMİYET DERGİSİ-1956 yılına ait üzerinde "21 Aralık 1956" yerine "21 Aralıa 1956 yazılı" İslamiyet isimli İslami gazete. O dönemki Türkiye'nin içinde bulunduğu siyasi durumlar göz önüne alındığında nadir bir gazetedir. Boyut: 29x42cm.

    TLSold
  • SEDEF İŞÇİLİKLİ ANTİKA MARKÜTERİ KUTU-1960-1970lerden ahşap üzeri sedef çakma işçilikli el yapımı antika kutu. Boyut: 13x13x5,5cm.

    Lot No: 226

    Lot: 226

    SEDEF İŞÇİLİKLİ ANTİKA MARKÜTERİ KUTU-1960-1970lerden ahşap üzeri sedef çakma işçilikli el yapımı antika kutu. Boyut: 13x13x5,5cm.

    TLSold
  • ABDÜLHAMİT HAN DÖNEMİ BASKI KUR'AN-I KERİM-Abdülhamit Han dönemi baskı Kur'an-ı Kerim. Boyut: 20x13cm.

    Lot No: 227

    Lot: 227

    ABDÜLHAMİT HAN DÖNEMİ BASKI KUR'AN-I KERİM-Abdülhamit Han dönemi baskı Kur'an-ı Kerim. Boyut: 20x13cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KAHVE DEĞİRMENİ-Osmanlı Dönemi Süleymaniye işi pirinçten mamul kahve değirmeni. Uzunluk: 22cm.

    Lot No: 228

    Lot: 228

    OSMANLI DÖNEMİ KAHVE DEĞİRMENİ-Osmanlı Dönemi Süleymaniye işi pirinçten mamul kahve değirmeni. Uzunluk: 22cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ YOĞURT BAKRACI-Osmanlı Dönemi bakırdan mamul kulplu yoğurt bakracı. Yükseklik: 23cm , çap: 16,5cm.

    Lot No: 229

    Lot: 229

    OSMANLI DÖNEMİ YOĞURT BAKRACI-Osmanlı Dönemi bakırdan mamul kulplu yoğurt bakracı. Yükseklik: 23cm , çap: 16,5cm.

    TLSold
  • NURHAN ATASOY EDİTÖRLÜĞÜNDE HAZIRLANMIŞ YILDIZ SARAYI FOTOĞRAFLARINDAN HAZIRLANMIŞ İSTANBUL YADİGARI FOTOĞRAF ALBÜMÜ-Nurhan Atasoy editörlüğünde yapılmış Yıldız Sarayı fotoğraf albümlerinden hazırlanmış, içinde altın varaklı gravürler bulunan dev boyda "İstanbul Yadigarı" isimli fotoğraf albümü. Boyut: 50x35cm.

    Lot No: 230

    Lot: 230

    NURHAN ATASOY EDİTÖRLÜĞÜNDE HAZIRLANMIŞ YILDIZ SARAYI FOTOĞRAFLARINDAN HAZIRLANMIŞ İSTANBUL YADİGARI FOTOĞRAF ALBÜMÜ-Nurhan Atasoy editörlüğünde yapılmış Yıldız Sarayı fotoğraf albümlerinden hazırlanmış, içinde altın varaklı gravürler bulunan dev boyda "İstanbul Yadigarı" isimli fotoğraf albümü. Boyut: 50x35cm.

    TLSold
  • REPLİKA DEKORATİF FERMAN-Yakın dönem baskı 2. Mahmut Dönemi'de yapılmış bir fermanın eskitme tekniğiyle yapılmış birebir baskı kopyası. Boyut: 37x30cm.

    Lot No: 231

    Lot: 231

    REPLİKA DEKORATİF FERMAN-Yakın dönem baskı 2. Mahmut Dönemi'de yapılmış bir fermanın eskitme tekniğiyle yapılmış birebir baskı kopyası. Boyut: 37x30cm.

    TLSold
  • BRONZ DÖKÜM ANTİKA ZEMZEMLİK-1950-1960lardan Antep yapımı bronz döküm zemzemlik. Yükseklik: 11,5cm.

    Lot No: 232

    Lot: 232

    BRONZ DÖKÜM ANTİKA ZEMZEMLİK-1950-1960lardan Antep yapımı bronz döküm zemzemlik. Yükseklik: 11,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA LÖKÜS TÜLÜ-1940lardan yerli yapım açılmamış paketinde antika löküs tülü. Boyut: 13x9,5cm.

    Lot No: 233

    Lot: 233

    ANTİKA LÖKÜS TÜLÜ-1940lardan yerli yapım açılmamış paketinde antika löküs tülü. Boyut: 13x9,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ İBRİK LENGERİ KAPAĞI-Üzeri delikli Osmanlı Dönemi ibrik lengeri kapağı. Çap: 18,5cm.

    Lot No: 234

    Lot: 234

    OSMANLI DÖNEMİ İBRİK LENGERİ KAPAĞI-Üzeri delikli Osmanlı Dönemi ibrik lengeri kapağı. Çap: 18,5cm.

    TLSold
  • YERLİ YAPIM KUTUSUNDA TÜFEK SAÇMALARI-1970-1980lerden orijinal kutusunda yerli yapım tüfek saçmaları. Uzunluk: 10cm.

    Lot No: 235

    Lot: 235

    YERLİ YAPIM KUTUSUNDA TÜFEK SAÇMALARI-1970-1980lerden orijinal kutusunda yerli yapım tüfek saçmaları. Uzunluk: 10cm.

    TLSold
  • ANTİKA MİNTATÜR BAKRAÇ LOTU-1940-1950lerden bakrıdan mamul el yapımı dekoratif minyatür bakraç lotu. Yükseklik: 5cm / 5,5cm / 7cm / 6cm.

    Lot No: 236

    Lot: 236

    ANTİKA MİNTATÜR BAKRAÇ LOTU-1940-1950lerden bakrıdan mamul el yapımı dekoratif minyatür bakraç lotu. Yükseklik: 5cm / 5,5cm / 7cm / 6cm.

    TLSold
  • 1949 YILINA AİT HAFTALIK TAKVİM-Yüksek kondisyonda haftalık takvim.

    Lot No: 237

    Lot: 237

    1949 YILINA AİT HAFTALIK TAKVİM-Yüksek kondisyonda haftalık takvim.

    TLSold
  • İKİ ADET ANTİKA POLİS DERGİSİ-1953 tarihli iki adet antika polis dergisi.

    Lot No: 238

    Lot: 238

    İKİ ADET ANTİKA POLİS DERGİSİ-1953 tarihli iki adet antika polis dergisi.

    TLSold
  • İKİ ADET AVRUPA YAPIMI İÇLERİ DOLU ENFİYE-İki adet Avrupa yapımı içleri dolu enfiye. Uzunluk: 7cm.

    Lot No: 239

    Lot: 239

    İKİ ADET AVRUPA YAPIMI İÇLERİ DOLU ENFİYE-İki adet Avrupa yapımı içleri dolu enfiye. Uzunluk: 7cm.

    TLSold
  • ANTİKA GEYİK BİBLOSU-Üzeri el boyama işçilikli porselenden mamul antika geyik biblosu. Boyut: 9x13cm.

    Lot No: 240

    Lot: 240

    ANTİKA GEYİK BİBLOSU-Üzeri el boyama işçilikli porselenden mamul antika geyik biblosu. Boyut: 9x13cm.

    TLSold
  • ANTİKA PİRİNÇ KAHVE DEĞİRMENİ-Cumhuriyet başları pirinçten mamul antika kahve değirmeni. Uzunluk: 26cm.

    Lot No: 241

    Lot: 241

    ANTİKA PİRİNÇ KAHVE DEĞİRMENİ-Cumhuriyet başları pirinçten mamul antika kahve değirmeni. Uzunluk: 26cm.

    TLSold
  • ANTİKA SÜNNET MAŞAALLAHI -Aliminyumdan mamul Cumhuriyet başları önünde Osmanlı Tuğrası bulunan, arkasında ise Osmanlıca Maşaallah yazılı sünnet Maşaallahı.

    Lot No: 242

    Lot: 242

    ANTİKA SÜNNET MAŞAALLAHI -Aliminyumdan mamul Cumhuriyet başları önünde Osmanlı Tuğrası bulunan, arkasında ise Osmanlıca Maşaallah yazılı sünnet Maşaallahı.

    TLSold
  • AVRUPA YAPIMI ANTİKA SİGARA TABAKASI-1940-1950lerden Avrupa yapımı teneke sigara tabakası. Boyut: 12,5x14cm.

    Lot No: 243

    Lot: 243

    AVRUPA YAPIMI ANTİKA SİGARA TABAKASI-1940-1950lerden Avrupa yapımı teneke sigara tabakası. Boyut: 12,5x14cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ KAPLAMA ANTİKA ŞEKERLİK-Üzeri kabartma işçilikli 1950-1960lardan gümüş kaplama şekerlik. Çap: 11,5cm , yükseklik: 6cm.

    Lot No: 244

    Lot: 244

    GÜMÜŞ KAPLAMA ANTİKA ŞEKERLİK-Üzeri kabartma işçilikli 1950-1960lardan gümüş kaplama şekerlik. Çap: 11,5cm , yükseklik: 6cm.

    TLSold
  • ANTİKA PORSELEN MİNİ VAZO-1970lerden üzeri el boyama porselenden mamul antika mini vazo. Yükseklik: 10cm.

    Lot No: 245

    Lot: 245

    ANTİKA PORSELEN MİNİ VAZO-1970lerden üzeri el boyama porselenden mamul antika mini vazo. Yükseklik: 10cm.

    TLSold
  • NADİR FORMDA AVRUPA YAPIMI PORSELEN MUMLUK-1920-1930lardan Avrupa yapımı nadir formda üzeri kabartma işçilikli porselen mumluk. Çap: 16cm , yükseklik: 8cm.

    Lot No: 246

    Lot: 246

    NADİR FORMDA AVRUPA YAPIMI PORSELEN MUMLUK-1920-1930lardan Avrupa yapımı nadir formda üzeri kabartma işçilikli porselen mumluk. Çap: 16cm , yükseklik: 8cm.

    TLSold
  • İSVİÇRE YAPIMI AVCI ANTİKA CEP SAATİ-Haliyle kondisyonda eksikleri olan avcı kasa (3kapak) İsviçre yapımı antika cep saati. Çap: 5cm.

    Lot No: 247

    Lot: 247

    İSVİÇRE YAPIMI AVCI ANTİKA CEP SAATİ-Haliyle kondisyonda eksikleri olan avcı kasa (3kapak) İsviçre yapımı antika cep saati. Çap: 5cm.

    TLSold
  • 1960 YILI ÖĞRENCİ TAKVİMİ-1960 yılı kullanılmamış öğrenci takvimi. Boyut: 12x16,5cm.

    Lot No: 248

    Lot: 248

    1960 YILI ÖĞRENCİ TAKVİMİ-1960 yılı kullanılmamış öğrenci takvimi. Boyut: 12x16,5cm.

    TLSold
  • CİTİZEN MARKA PİLLİ ALTIN KAPLAMA KOL SAATİ-1980-1990lardan yüksek kondisyonda altın kaplama Citizen marka çalışır durumda pilli kol saati.

    Lot No: 249

    Lot: 249

    CİTİZEN MARKA PİLLİ ALTIN KAPLAMA KOL SAATİ-1980-1990lardan yüksek kondisyonda altın kaplama Citizen marka çalışır durumda pilli kol saati.

    TLSold
  • ÜZERİ MİNELİ ÜÇ ADET FİL FİGÜRÜ-1970-1980lerden üzeri mineli üç adet fil figürü. Yükseklik: 6-6,5-2,5cm.

    Lot No: 250

    Lot: 250

    ÜZERİ MİNELİ ÜÇ ADET FİL FİGÜRÜ-1970-1980lerden üzeri mineli üç adet fil figürü. Yükseklik: 6-6,5-2,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA GÜMÜŞ TESPİH PÜSKÜLÜ-1970-1980lerden gümüşten mamul antika tespih püskülü.

    Lot No: 251

    Lot: 251

    ANTİKA GÜMÜŞ TESPİH PÜSKÜLÜ-1970-1980lerden gümüşten mamul antika tespih püskülü.

    TLSold
  • AİLE TASVİRLİ ANTİKA GÜMÜŞ KOLYE UCU-1970-1980lerden gümüşten mamul aile tasvirli antika kolye ucu.

    Lot No: 252

    Lot: 252

    AİLE TASVİRLİ ANTİKA GÜMÜŞ KOLYE UCU-1970-1980lerden gümüşten mamul aile tasvirli antika kolye ucu.

    TLSold
  • MEHMET REŞAT HAN DÖNEMİ NİKEL PARA LOTU-İçinde 10-20 ve 40 paraların bulunduğu Mehmet Reşat Han Dönemi nikel para lotu.

    Lot No: 253

    Lot: 253

    MEHMET REŞAT HAN DÖNEMİ NİKEL PARA LOTU-İçinde 10-20 ve 40 paraların bulunduğu Mehmet Reşat Han Dönemi nikel para lotu.

    TLSold
  • SİNGER MARKA ANTİKA KURMALI KOL SAATİ-1950-1960lardan Singer marka antika kurmalı kol saati. Çalışmamaktadır.

    Lot No: 254

    Lot: 254

    SİNGER MARKA ANTİKA KURMALI KOL SAATİ-1950-1960lardan Singer marka antika kurmalı kol saati. Çalışmamaktadır.

    TLSold
  • SEİKO 5 MARKA KURMALI OTOMATİK KOL SAATİ -1980lerden çalışır durumda otomatik Seiko 5 marka kol saati.

    Lot No: 255

    Lot: 255

    SEİKO 5 MARKA KURMALI OTOMATİK KOL SAATİ -1980lerden çalışır durumda otomatik Seiko 5 marka kol saati.

    TLSold
  • AKİK TAŞLI BÜYÜK BOY GÜMÜŞ YÜZÜK-925 ayar gümüşten mamul üzerinde akik taşı bulunan büyük boy yüzük. Ağırlık: 17gr.

    Lot No: 256

    Lot: 256

    AKİK TAŞLI BÜYÜK BOY GÜMÜŞ YÜZÜK-925 ayar gümüşten mamul üzerinde akik taşı bulunan büyük boy yüzük. Ağırlık: 17gr.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA BERBER USTURASI -1970-1980lerden içine jilet takılan orijinal kutusunda antika berber usturası.

    Lot No: 257

    Lot: 257

    ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA BERBER USTURASI -1970-1980lerden içine jilet takılan orijinal kutusunda antika berber usturası.

    TLSold
  • EMES MARKA ANTİKA KURMALI SEYAHAT SAATİ -Orijinal kutusunda EMES marka çalışır durumda antika seyahat saati. Çap: 7cm.

    Lot No: 258

    Lot: 258

    EMES MARKA ANTİKA KURMALI SEYAHAT SAATİ -Orijinal kutusunda EMES marka çalışır durumda antika seyahat saati. Çap: 7cm.

    TLSold
  • AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA SERUM GLİKOZ AMPULLERİ-1970lerden açılmamış kutusunda glikoz ampulleri. Kutu boyut: 19x10cm

    Lot No: 259

    Lot: 259

    AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA SERUM GLİKOZ AMPULLERİ-1970lerden açılmamış kutusunda glikoz ampulleri. Kutu boyut: 19x10cm

    TLSold
  • CANON MARKA ANTİKA VİDEO KAMERA-1990lardan Canon marka antika video kamera. Boyut: 20x12cm.

    Lot No: 260

    Lot: 260

    CANON MARKA ANTİKA VİDEO KAMERA-1990lardan Canon marka antika video kamera. Boyut: 20x12cm.

    TLSold
  • ANTİKA KASET LOTU-Açılmamış paketinde 5 adet kaset lotu.

    Lot No: 261

    Lot: 261

    ANTİKA KASET LOTU-Açılmamış paketinde 5 adet kaset lotu.

    TLSold
  • UFO FORMUNDA ANTİKA AMERİKAN YAPIMI MASA ÇAKMAĞI-1970-1980lerden ufo formunda Amerikan yapımı masa üstü çakmağı. Aksamı çalışır durumdadır ama bakıma ihtiyacı olabilir. Çap: 11,5cm , yükseklik: 7cm.

    Lot No: 262

    Lot: 262

    UFO FORMUNDA ANTİKA AMERİKAN YAPIMI MASA ÇAKMAĞI-1970-1980lerden ufo formunda Amerikan yapımı masa üstü çakmağı. Aksamı çalışır durumdadır ama bakıma ihtiyacı olabilir. Çap: 11,5cm , yükseklik: 7cm.

    TLSold
  • ANTİKA CEP SAATİ MUHAFAZA KABI-1940-1950lerden cep saatlerinin zarar görmemesi için kullanılan antika cep saati muhafaza kabı. Çap: 4cm.

    Lot No: 263

    Lot: 263

    ANTİKA CEP SAATİ MUHAFAZA KABI-1940-1950lerden cep saatlerinin zarar görmemesi için kullanılan antika cep saati muhafaza kabı. Çap: 4cm.

    TLSold
  • İÇİNDE PUSULA BULUNAN ANTİKA GÖRÜNÜMLÜ MASA ÜSTÜ OBJESİ-1970-1980lerden Avrupa yapımı içinde pusula bulunan antika masa üstü objesi. Yükseklik: 7cm , üst çap: 6cm.

    Lot No: 264

    Lot: 264

    İÇİNDE PUSULA BULUNAN ANTİKA GÖRÜNÜMLÜ MASA ÜSTÜ OBJESİ-1970-1980lerden Avrupa yapımı içinde pusula bulunan antika masa üstü objesi. Yükseklik: 7cm , üst çap: 6cm.

    TLSold
  • ÜZERİ KALEM İŞÇİLİKLİ ANTİKA KRAVAT İĞNESİ VE KOL DÜĞMELERİ-1940-1950lerden 900 ayar gümüşten mamul Erzurum işi üzerleri kalem işçilikli iki adet kol düğmesi ve bir adet kravat iğnesinden oluşan el yapımı antika takım. Toplam ağırlık: 21gr.

    Lot No: 265

    Lot: 265

    ÜZERİ KALEM İŞÇİLİKLİ ANTİKA KRAVAT İĞNESİ VE KOL DÜĞMELERİ-1940-1950lerden 900 ayar gümüşten mamul Erzurum işi üzerleri kalem işçilikli iki adet kol düğmesi ve bir adet kravat iğnesinden oluşan el yapımı antika takım. Toplam ağırlık: 21gr.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KAPAKLI KAYIK SAHAN-Tutmacı palamutlu el dövme bakırdan mamul Osmanlı Dönemi kayık sahan. Boyut: 29x19x9cm.

    Lot No: 266

    Lot: 266

    OSMANLI DÖNEMİ KAPAKLI KAYIK SAHAN-Tutmacı palamutlu el dövme bakırdan mamul Osmanlı Dönemi kayık sahan. Boyut: 29x19x9cm.

    TLSold
  • ANTİKA KURMALI CEP SAATİ-1980lerden Avrupa yapımı çalışır durumda kurmalı antika cep saati. Çap: 4cm.

    Lot No: 267

    Lot: 267

    ANTİKA KURMALI CEP SAATİ-1980lerden Avrupa yapımı çalışır durumda kurmalı antika cep saati. Çap: 4cm.

    TLSold
  • ANTİKA ŞAMDAN-1930-1940lardan Avrupa yapımı antika şamdan. Yükseklik: 21cm.

    Lot No: 268

    Lot: 268

    ANTİKA ŞAMDAN-1930-1940lardan Avrupa yapımı antika şamdan. Yükseklik: 21cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA FOTOĞRAF MAKİNESİ-1930-1940lardan Avrupa yapımı orijinal deri kutusunda antika fotoğraf makinesi. Deri kutusunun üst kapağı eksiktir. Boyut: 13x11x7,5cm.

    Lot No: 269

    Lot: 269

    ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA FOTOĞRAF MAKİNESİ-1930-1940lardan Avrupa yapımı orijinal deri kutusunda antika fotoğraf makinesi. Deri kutusunun üst kapağı eksiktir. Boyut: 13x11x7,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ FES SÜSÜ-1800 başları düşük ayar gümüşten mamul Osmanlı Dönemi fes süsü. Uzunluk: 6cm.

    Lot No: 270

    Lot: 270

    OSMANLI DÖNEMİ FES SÜSÜ-1800 başları düşük ayar gümüşten mamul Osmanlı Dönemi fes süsü. Uzunluk: 6cm.

    TLSold
  • ANTİKA CEP SAATİ MUHAFAZASI -1930-1940lardan cep saatlerini korumak için dış kap olarak yapılmış antika cep saati muhafazası. Çap: 5,5cm.

    Lot No: 271

    Lot: 271

    ANTİKA CEP SAATİ MUHAFAZASI -1930-1940lardan cep saatlerini korumak için dış kap olarak yapılmış antika cep saati muhafazası. Çap: 5,5cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA KUYUMCU TERAZİSİ-Çin yapımı pirinçten mamul orijinal kutusunda antika görünümlü dirhemleriyle birlikte kuyumcu terazisi. Boyut: 19x10,5cm.

    Lot No: 272

    Lot: 272

    ORİJİNAL KUTUSUNDA KUYUMCU TERAZİSİ-Çin yapımı pirinçten mamul orijinal kutusunda antika görünümlü dirhemleriyle birlikte kuyumcu terazisi. Boyut: 19x10,5cm.

    TLSold
  • BERBERLERİN KULLANDIĞI ANTİKA USTURA BİLEYİ-1930-1940lardan berberlerin kullandığı antika ustura bileyi. Uzunluk: 28,5cm.

    Lot No: 273

    Lot: 273

    BERBERLERİN KULLANDIĞI ANTİKA USTURA BİLEYİ-1930-1940lardan berberlerin kullandığı antika ustura bileyi. Uzunluk: 28,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA METAL TERMOMETRE-1930-1940lardan Avrupa yapımı metalden mamul antika termometre - derece. Uzunluk: 24cm.

    Lot No: 274

    Lot: 274

    ANTİKA METAL TERMOMETRE-1930-1940lardan Avrupa yapımı metalden mamul antika termometre - derece. Uzunluk: 24cm.

    TLSold
  • AKİK TAŞLI ANTİKA GÜMÜŞ YÜZÜK-Montürü kabartma işçilikli akik taşlı antika gümüş yüzük.

    Lot No: 275

    Lot: 275

    AKİK TAŞLI ANTİKA GÜMÜŞ YÜZÜK-Montürü kabartma işçilikli akik taşlı antika gümüş yüzük.

    TLSold
  • KURT BAŞI FORMUNDA MASA ÜSTÜ OBJESİ-Polyesterden mamul kurt başı formunda masa üstü objesi. Yükseklik: 30 cm.

    Lot No: 276

    Lot: 276

    KURT BAŞI FORMUNDA MASA ÜSTÜ OBJESİ-Polyesterden mamul kurt başı formunda masa üstü objesi. Yükseklik: 30 cm.

    TLSold
  • 3 ADET ANTİKA KURMALI MASA SAATİ-Haliyle kondisyonda parçalık ya da dekorluk olarak kullanılabilecek üç adet 1940-1950lerden masa saati. Saatlerin eksiklikleri vardır, haliyle satıştadır. Yükseklik: 6,5cm.

    Lot No: 277

    Lot: 277

    3 ADET ANTİKA KURMALI MASA SAATİ-Haliyle kondisyonda parçalık ya da dekorluk olarak kullanılabilecek üç adet 1940-1950lerden masa saati. Saatlerin eksiklikleri vardır, haliyle satıştadır. Yükseklik: 6,5cm.

    TLSold
  • ÜZERİ KABARTMA İŞÇİLİKLİ ANTİKA ÜÇ KOLLU ŞAMDAN-Pirinç dökümden mamul 1930-1940lardan üç kollu antika şamdan.

    Lot No: 278

    Lot: 278

    ÜZERİ KABARTMA İŞÇİLİKLİ ANTİKA ÜÇ KOLLU ŞAMDAN-Pirinç dökümden mamul 1930-1940lardan üç kollu antika şamdan.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BAKIR KEPÇE-El dövme bakırdan mamul Osmanlı Dönemi kepçe. Uzunluk: 40cm.

    Lot No: 279

    Lot: 279

    OSMANLI DÖNEMİ BAKIR KEPÇE-El dövme bakırdan mamul Osmanlı Dönemi kepçe. Uzunluk: 40cm.

    TLSold
  • ASLAN AYAKLI PİRİNÇ APLİKLİ ANTİKA MERMER KÜLLÜK-1940-1950lerden pirinç aplikli mermerden mamul aslan ayaklı antika küllük. Boyut: 11x11cm.

    Lot No: 280

    Lot: 280

    ASLAN AYAKLI PİRİNÇ APLİKLİ ANTİKA MERMER KÜLLÜK-1940-1950lerden pirinç aplikli mermerden mamul aslan ayaklı antika küllük. Boyut: 11x11cm.

    TLSold
  • BRONZ DÖKÜM ANTİKA ANAHTAR-1950-1960lardan Maraş işi bronzdan mamul Osmanlı benzetmesi antika anahtar. Uzunluk: 19cm.

    Lot No: 281

    Lot: 281

    BRONZ DÖKÜM ANTİKA ANAHTAR-1950-1960lardan Maraş işi bronzdan mamul Osmanlı benzetmesi antika anahtar. Uzunluk: 19cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA TESTERE TELLERİ VE EĞESİYLE ANTİKA MARANGOZ ALETLERİ-1900 başları orijinal ahşap kutusunda antika marangoz aletleri. Kutu uzunluk: 24cm.

    Lot No: 282

    Lot: 282

    ORİJİNAL KUTUSUNDA TESTERE TELLERİ VE EĞESİYLE ANTİKA MARANGOZ ALETLERİ-1900 başları orijinal ahşap kutusunda antika marangoz aletleri. Kutu uzunluk: 24cm.

    TLSold
  • 1900  BAŞLARI ANTİKA EL KANTARI-1900 başları antika el kantarı. Uzunluk: 25cm.

    Lot No: 283

    Lot: 283

    1900 BAŞLARI ANTİKA EL KANTARI-1900 başları antika el kantarı. Uzunluk: 25cm.

    TLSold
  • ANTİKA BAKIR ÇAYDANLIK-1970lerden el yapımı antika bakır çaydanlık. Yükseklik: 27cm.

    Lot No: 284

    Lot: 284

    ANTİKA BAKIR ÇAYDANLIK-1970lerden el yapımı antika bakır çaydanlık. Yükseklik: 27cm.

    TLSold
  • 1965 TARİHLİ "İŞÇİ PARTİSİNİN İÇ YÜZÜ" İSİMLİ EL KİTABI-Milli emniyet baş müfettişi tarafından 1965 yılında hazırlanmış "İşçi Partisinin İç Yüzü" isimli el kitabı.

    Lot No: 285

    Lot: 285

    1965 TARİHLİ "İŞÇİ PARTİSİNİN İÇ YÜZÜ" İSİMLİ EL KİTABI-Milli emniyet baş müfettişi tarafından 1965 yılında hazırlanmış "İşçi Partisinin İç Yüzü" isimli el kitabı.

    TLSold
  • ARÇELİK MARKA ANTİKA RADYO-1980-1990lardan Arçelik marka antika radyo. Boyut: 22x14cm.

    Lot No: 286

    Lot: 286

    ARÇELİK MARKA ANTİKA RADYO-1980-1990lardan Arçelik marka antika radyo. Boyut: 22x14cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA GÜMÜŞ KAPLAMA TATLI KAŞIĞI TAKIMI-90 mikron gümüş kaplama orijinal kutusunda Avrupa yapımı antika tatlı kaşığı takımı. Uzunluk: 13,5cm.

    Lot No: 287

    Lot: 287

    ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA GÜMÜŞ KAPLAMA TATLI KAŞIĞI TAKIMI-90 mikron gümüş kaplama orijinal kutusunda Avrupa yapımı antika tatlı kaşığı takımı. Uzunluk: 13,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ CEP SAATİ-Haliyle kondisyonda eksikleri olan Osmanlı Dönemi cep saati. Çap: 5,5cm.

    Lot No: 288

    Lot: 288

    OSMANLI DÖNEMİ CEP SAATİ-Haliyle kondisyonda eksikleri olan Osmanlı Dönemi cep saati. Çap: 5,5cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA HÜRRİYET GAZETESİNİN ARMAĞANI MASA ÇAKMAĞI HAZNESİ-İçinde masa çakmağı bulunmayan Hürriyet Gazetesi'nin armağanı olan masa çakmağı haznesi ve kutusu. Boyut: 6,5x6,5x6,5cm.

    Lot No: 289

    Lot: 289

    ORİJİNAL KUTUSUNDA HÜRRİYET GAZETESİNİN ARMAĞANI MASA ÇAKMAĞI HAZNESİ-İçinde masa çakmağı bulunmayan Hürriyet Gazetesi'nin armağanı olan masa çakmağı haznesi ve kutusu. Boyut: 6,5x6,5x6,5cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA GÖRÜNÜMLÜ PİRİNÇ PUSULA-Antika görünümlü orijinal kutusunda pirinçten mamul pusula. Çap: 6cm.

    Lot No: 290

    Lot: 290

    ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA GÖRÜNÜMLÜ PİRİNÇ PUSULA-Antika görünümlü orijinal kutusunda pirinçten mamul pusula. Çap: 6cm.

    TLSold
  • 1976 YILINA AİT ANTİKA TAKVİM -1976 yılına ait koparılıp kullanılmamış takvim. Boyut: 20x13,5cm.

    Lot No: 291

    Lot: 291

    1976 YILINA AİT ANTİKA TAKVİM -1976 yılına ait koparılıp kullanılmamış takvim. Boyut: 20x13,5cm.

    TLSold
  • SEİKO 5 MARKA ANTİKA OTOMATİK KOL SAATİ-1970-1980lerden Seiko 5 marka çalışır durumda otomatik antika kol saati.

    Lot No: 292

    Lot: 292

    SEİKO 5 MARKA ANTİKA OTOMATİK KOL SAATİ-1970-1980lerden Seiko 5 marka çalışır durumda otomatik antika kol saati.

    TLSold
  • ANTİKA EL KANTARI-1930-1940lardan Avrupa yapımı antika el kantarı. Uzunluk: 25cm

    Lot No: 293

    Lot: 293

    ANTİKA EL KANTARI-1930-1940lardan Avrupa yapımı antika el kantarı. Uzunluk: 25cm

    TLSold
  • ÜZERİ TUĞRALI GÜMÜŞ KAPLAMA 4 ADET KOLYE UCU-Üzeri tuğralı gümüş kaplama 4 adet kolye ucu.

    Lot No: 294

    Lot: 294

    ÜZERİ TUĞRALI GÜMÜŞ KAPLAMA 4 ADET KOLYE UCU-Üzeri tuğralı gümüş kaplama 4 adet kolye ucu.

    TLSold
  • ANTİKA MUHTAR ÇAKMAĞI-1930-1940lardan antika muhtar çakmağı. Çalışmamaktadır ancak bakıma ihtiyacı vardır. Uzunluk: 6,5cm.

    Lot No: 295

    Lot: 295

    ANTİKA MUHTAR ÇAKMAĞI-1930-1940lardan antika muhtar çakmağı. Çalışmamaktadır ancak bakıma ihtiyacı vardır. Uzunluk: 6,5cm.

    TLSold
  • BRONZ DÖKÜM BÜYÜK BOY ANAHTAR-1950-1960lardan Antep yapımı bronz döküm dekoratif büyük boy anahtar. Uzunluk: 22,5cm.

    Lot No: 296

    Lot: 296

    BRONZ DÖKÜM BÜYÜK BOY ANAHTAR-1950-1960lardan Antep yapımı bronz döküm dekoratif büyük boy anahtar. Uzunluk: 22,5cm.

    TLSold
  • ÜZERİ KALEM İŞÇİLİKLİ ANTİKA GÜLEBDAN-Üzeri kalem işçilikli 1930lardan antika gülebdan. Yükseklik: 20cm.

    Lot No: 297

    Lot: 297

    ÜZERİ KALEM İŞÇİLİKLİ ANTİKA GÜLEBDAN-Üzeri kalem işçilikli 1930lardan antika gülebdan. Yükseklik: 20cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BÜYÜK BOY KEPÇE-El dövme bakırdan mamul Osmanlı Dönemi büyük boy kepçe. Uzunluk: 43cm.

    Lot No: 298

    Lot: 298

    OSMANLI DÖNEMİ BÜYÜK BOY KEPÇE-El dövme bakırdan mamul Osmanlı Dönemi büyük boy kepçe. Uzunluk: 43cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ORAK-Osmanlı Dönemi el dövme demirden mamul orak. Uzunluk: 47cm.

    Lot No: 299

    Lot: 299

    OSMANLI DÖNEMİ ORAK-Osmanlı Dönemi el dövme demirden mamul orak. Uzunluk: 47cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BAKIR HOŞAF KASESİ-Bakırdan mamul Osmanlı Dönemi hoşaf kasesi. Çap: 17cm , yükseklik: 8cm.

    Lot No: 300

    Lot: 300

    OSMANLI DÖNEMİ BAKIR HOŞAF KASESİ-Bakırdan mamul Osmanlı Dönemi hoşaf kasesi. Çap: 17cm , yükseklik: 8cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GAZİANTEP KUYUMCULUĞU ÜZERİNDE YAZILMIŞ PRESTİJ KİTAP-Osmanlı Dönemi Gaziantep kuyumculuğu üzerine yazılmış prestij kitap.

    Lot No: 301

    Lot: 301

    OSMANLI DÖNEMİ GAZİANTEP KUYUMCULUĞU ÜZERİNDE YAZILMIŞ PRESTİJ KİTAP-Osmanlı Dönemi Gaziantep kuyumculuğu üzerine yazılmış prestij kitap.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BRONZ ÇİFT HORHOR-Osmanlı Dönemi bronzdan mamul yüksek kondisyonda iki adet horhor. Uzunluk: 16cm.

    Lot No: 302

    Lot: 302

    OSMANLI DÖNEMİ BRONZ ÇİFT HORHOR-Osmanlı Dönemi bronzdan mamul yüksek kondisyonda iki adet horhor. Uzunluk: 16cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KÜTAHYA İŞİ ŞEKERLİK-El boyama usta işi Osmanlı Dönemi şekerlik. Çap: 12cm.

    Lot No: 303

    Lot: 303

    OSMANLI DÖNEMİ KÜTAHYA İŞİ ŞEKERLİK-El boyama usta işi Osmanlı Dönemi şekerlik. Çap: 12cm.

    TLSold
  • 1900 BAŞLARI ÜZERİ İNSİYALLİ AVRUPA BAL MUMU MÜHRÜ-1900 başları Avrupa yapımı üzeri insiyalli balmumu mührü.

    Lot No: 304

    Lot: 304

    1900 BAŞLARI ÜZERİ İNSİYALLİ AVRUPA BAL MUMU MÜHRÜ-1900 başları Avrupa yapımı üzeri insiyalli balmumu mührü.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ TÜTÜN TABAKASI-Osmanlı Dönemi yüksek kondisyonda Alman tütün tabakası. Boyut: 9,5x6cm.

    Lot No: 305

    Lot: 305

    OSMANLI DÖNEMİ TÜTÜN TABAKASI-Osmanlı Dönemi yüksek kondisyonda Alman tütün tabakası. Boyut: 9,5x6cm.

    TLSold
  • ÜZERLERİ USTA DAMGALI ANTİKA TAHTA KAŞIK LOTU-Cumhuriyet başları üzerleri usta damgalı tamamı el yapımı tahta kaşık lotu. Uzunluk: 25cm.

    Lot No: 306

    Lot: 306

    ÜZERLERİ USTA DAMGALI ANTİKA TAHTA KAŞIK LOTU-Cumhuriyet başları üzerleri usta damgalı tamamı el yapımı tahta kaşık lotu. Uzunluk: 25cm.

    TLSold
  • EL BOYAMA KÜTAHYA İŞİ ASKI TOPU-Yumurta formunda yapılmış 1960-1970lerden Kütahya işi askı topu. Yükseklik: 7cm.

    Lot No: 307

    Lot: 307

    EL BOYAMA KÜTAHYA İŞİ ASKI TOPU-Yumurta formunda yapılmış 1960-1970lerden Kütahya işi askı topu. Yükseklik: 7cm.

    TLSold
  • OSMANLI GÖRÜNÜMLÜ REPLİKA ŞAHIS MÜHRÜ-Osmanlı görünümlü replika şahıs mührü.

    Lot No: 308

    Lot: 308

    OSMANLI GÖRÜNÜMLÜ REPLİKA ŞAHIS MÜHRÜ-Osmanlı görünümlü replika şahıs mührü.

    TLSold
  • BÜYÜK BOY ANTİKA GERDANLIK-Üzerinde replika Osmanlı paraları bulunan büyük boy antika gerdanlık. Uzunluk: 88cm.

    Lot No: 309

    Lot: 309

    BÜYÜK BOY ANTİKA GERDANLIK-Üzerinde replika Osmanlı paraları bulunan büyük boy antika gerdanlık. Uzunluk: 88cm.

    TLSold
  • KRİSTAL KESME ANTİKA CAM KÜLLÜK-1950-1960lardan kristal kesme işçilikli antika büyük boy cam küllük. Çap: 14cm , yükseklik: 5cm.

    Lot No: 310

    Lot: 310

    KRİSTAL KESME ANTİKA CAM KÜLLÜK-1950-1960lardan kristal kesme işçilikli antika büyük boy cam küllük. Çap: 14cm , yükseklik: 5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EL DOKUMA HAMAM PEŞTEMALI-Osmanlı Dönemi el tezgahlarında dokunmuş büyük boy hamam peştemalı. Boyut: 180x110cm.

    Lot No: 311

    Lot: 311

    OSMANLI DÖNEMİ EL DOKUMA HAMAM PEŞTEMALI-Osmanlı Dönemi el tezgahlarında dokunmuş büyük boy hamam peştemalı. Boyut: 180x110cm.

    TLSold
  • ÇİNTEMANİ İŞÇİLİKLİ OSMANLI DÖNEMİ BARDAK-Üzeri kalem ve çintemani işçilikli Osmanlı Dönemi hicaz işi bardak.

    Lot No: 312

    Lot: 312

    ÇİNTEMANİ İŞÇİLİKLİ OSMANLI DÖNEMİ BARDAK-Üzeri kalem ve çintemani işçilikli Osmanlı Dönemi hicaz işi bardak.

    TLSold
  • ÜZERİ TAŞLI GÜMÜŞ KÜPE-925 ayar gümüşten mamul üzeri taşlı gümüş küpe.

    Lot No: 313

    Lot: 313

    ÜZERİ TAŞLI GÜMÜŞ KÜPE-925 ayar gümüşten mamul üzeri taşlı gümüş küpe.

    TLSold
  • 3 ADET ANTİKA EMAYE TABAK-1970-1980lerden 3 adet antika emaye tabak. Çap: 16-18,5cm , diğeri boyut: 25x19cm.

    Lot No: 314

    Lot: 314

    3 ADET ANTİKA EMAYE TABAK-1970-1980lerden 3 adet antika emaye tabak. Çap: 16-18,5cm , diğeri boyut: 25x19cm.

    TLSold
  • EL YAPIMI HEYBE ÇANTA-Eski kilimlerden kesilme el yapımı heybe çanta. Boyut: 35x30cm.

    Lot No: 315

    Lot: 315

    EL YAPIMI HEYBE ÇANTA-Eski kilimlerden kesilme el yapımı heybe çanta. Boyut: 35x30cm.

    TLSold
  • ANTİKA ASKER PALASKASI-1980lerden antika asker palaskası - kemeri. Uzunluk: 78cm.

    Lot No: 316

    Lot: 316

    ANTİKA ASKER PALASKASI-1980lerden antika asker palaskası - kemeri. Uzunluk: 78cm.

    TLSold
  • ANTİKA ÇAY BARDAĞI ALTLIĞI TAKIMI-Meksika yapımı 1950-1960lardan antika çay bardağı takımı. Çap: 18,5cm.

    Lot No: 317

    Lot: 317

    ANTİKA ÇAY BARDAĞI ALTLIĞI TAKIMI-Meksika yapımı 1950-1960lardan antika çay bardağı takımı. Çap: 18,5cm.

    TLSold
  • ÜZERİ KALEM İŞÇİLİKLİ ANTİKA KAHVE TEPSİSİ-1950-1960lardan Hint işi üzeri kalem işçilikli antika kahve tepsisi. Boyut: 35x28cm.

    Lot No: 318

    Lot: 318

    ÜZERİ KALEM İŞÇİLİKLİ ANTİKA KAHVE TEPSİSİ-1950-1960lardan Hint işi üzeri kalem işçilikli antika kahve tepsisi. Boyut: 35x28cm.

    TLSold
  • ANTİKA KAPAKLI KARAF - SÜRAHİ-1950-1960lardan camdan mamul Avrupa yapımı antika kapaklı karaf - sürahi. Yükseklik: 27cm.

    Lot No: 319

    Lot: 319

    ANTİKA KAPAKLI KARAF - SÜRAHİ-1950-1960lardan camdan mamul Avrupa yapımı antika kapaklı karaf - sürahi. Yükseklik: 27cm.

    TLSold
  • ANTİKA BÜYÜK BOY DUVAR HALISI-Üzeri Kabe-i Şerif görselli antika büyük boy duvar halısı.

    Lot No: 320

    Lot: 320

    ANTİKA BÜYÜK BOY DUVAR HALISI-Üzeri Kabe-i Şerif görselli antika büyük boy duvar halısı.

    TLSold
  • GÜMÜŞ HÜRREM YÜZÜĞÜ-925 ayar gümüşten mamul Hürrem model yüzük. Ağırlık: 5gr.

    Lot No: 321

    Lot: 321

    GÜMÜŞ HÜRREM YÜZÜĞÜ-925 ayar gümüşten mamul Hürrem model yüzük. Ağırlık: 5gr.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA NOSTALJİK RADYO-1990lardan orijinal kutusunda nostaljik radyo. Denenmemiştir çalışıp çalışmadığı bilinmemektedir ancak kondisyonu yüksektir. Boyut: 20x12x5cm.

    Lot No: 322

    Lot: 322

    ORİJİNAL KUTUSUNDA NOSTALJİK RADYO-1990lardan orijinal kutusunda nostaljik radyo. Denenmemiştir çalışıp çalışmadığı bilinmemektedir ancak kondisyonu yüksektir. Boyut: 20x12x5cm.

    TLSold
  • AVRUPA YAPIMI ALTIN KAPLAMA ANTİKA BROŞ-1970-1980lerden Avrupa yapımı altın kaplama antika broş. Uzunluk: 9cm.

    Lot No: 323

    Lot: 323

    AVRUPA YAPIMI ALTIN KAPLAMA ANTİKA BROŞ-1970-1980lerden Avrupa yapımı altın kaplama antika broş. Uzunluk: 9cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KAPI KİLİDİ PARÇALARI-Metalden mamul Osmanlı Dönemi kapı kilidi parçaları. Uzunluk: 16-13cm.

    Lot No: 324

    Lot: 324

    OSMANLI DÖNEMİ KAPI KİLİDİ PARÇALARI-Metalden mamul Osmanlı Dönemi kapı kilidi parçaları. Uzunluk: 16-13cm.

    TLSold
  • EL BOYAMA ANTİKA KÜTAHYA TABAK -1960-1970lerden Kütahya işi el boyama antika tabak. Çap: 21,5cm.

    Lot No: 325

    Lot: 325

    EL BOYAMA ANTİKA KÜTAHYA TABAK -1960-1970lerden Kütahya işi el boyama antika tabak. Çap: 21,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ HAMUR PİNİYETİ-Osmanlı Dönemi yekpare ahşaptan mamul el oyma hamur piniyeti. Boyut: 29x23x7,5cm.

    Lot No: 326

    Lot: 326

    OSMANLI DÖNEMİ HAMUR PİNİYETİ-Osmanlı Dönemi yekpare ahşaptan mamul el oyma hamur piniyeti. Boyut: 29x23x7,5cm.

    TLSold
  • "KARTPOSTALLARLA KURTULUŞ SAVAŞI" İSİMLİ PRESTİJ KİTAP-"Kartpostallarla Kurtuluş Savaşı" isimli prestij kitap.

    Lot No: 327

    Lot: 327

    "KARTPOSTALLARLA KURTULUŞ SAVAŞI" İSİMLİ PRESTİJ KİTAP-"Kartpostallarla Kurtuluş Savaşı" isimli prestij kitap.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA BAL KÜBÜ-Osmanlı Dönemi Çanakkale işi nadir formda topraktan mamul üzeri sırlı antika bal kübü. Yükseklik: 15,5cm.

    Lot No: 328

    Lot: 328

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA BAL KÜBÜ-Osmanlı Dönemi Çanakkale işi nadir formda topraktan mamul üzeri sırlı antika bal kübü. Yükseklik: 15,5cm.

    TLSold
  • SAVAT İŞÇİLİKLİ ANTİKA BİLEZİK-Osmanlı Dönemi alpaka üzeri savat işçilikli el yapımı antika bileklik - bilezik. Çap: 6cm.

    Lot No: 329

    Lot: 329

    SAVAT İŞÇİLİKLİ ANTİKA BİLEZİK-Osmanlı Dönemi alpaka üzeri savat işçilikli el yapımı antika bileklik - bilezik. Çap: 6cm.

    TLSold
  • KEHRİBAR GÖRÜNÜMLÜ TESPİH-Kehribar görünümlü plastikten mamul tespih. Habbe boyut: 1x0,5cm.

    Lot No: 330

    Lot: 330

    KEHRİBAR GÖRÜNÜMLÜ TESPİH-Kehribar görünümlü plastikten mamul tespih. Habbe boyut: 1x0,5cm.

    TLSold
  • FERFORJE EKMEKLİK-El yapımı ferforje ekmeklik. İki bağlantı yerinde atık mevcuttur. Boyut: 38x29cm.

    Lot No: 331

    Lot: 331

    FERFORJE EKMEKLİK-El yapımı ferforje ekmeklik. İki bağlantı yerinde atık mevcuttur. Boyut: 38x29cm.

    TLSold
  • EL İŞİ ANTİKA KANAVİÇE TABLO-1950-1960lardan orijinal çerçevesinde tamamı el işi antika tablo. Boyut: 29x45cm.

    Lot No: 332

    Lot: 332

    EL İŞİ ANTİKA KANAVİÇE TABLO-1950-1960lardan orijinal çerçevesinde tamamı el işi antika tablo. Boyut: 29x45cm.

    TLSold
  • ANTİKA FİNCAN TAKIMI-1970-1980lerden eski Çin yapımı altılı kahve fincanı takımı. Tabak çap: 10,5cm , fincan boyut: 5x5cm.

    Lot No: 333

    Lot: 333

    ANTİKA FİNCAN TAKIMI-1970-1980lerden eski Çin yapımı altılı kahve fincanı takımı. Tabak çap: 10,5cm , fincan boyut: 5x5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ HEYBE YOLLUK-Osmanlı Dönemi heybeden bozularak yapılmış el dokuma kök boyalı yolluk. Boyut: 240x53cm.

    Lot No: 334

    Lot: 334

    OSMANLI DÖNEMİ HEYBE YOLLUK-Osmanlı Dönemi heybeden bozularak yapılmış el dokuma kök boyalı yolluk. Boyut: 240x53cm.

    TLSold
  • KRİSTAL KESME İŞÇİLİKLİ ANTİKA VAZO-1950-1960lardan kristal kesme işçilikli antika vazo. Yükseklik: 14cm.

    Lot No: 335

    Lot: 335

    KRİSTAL KESME İŞÇİLİKLİ ANTİKA VAZO-1950-1960lardan kristal kesme işçilikli antika vazo. Yükseklik: 14cm.

    TLSold
  • 1961 TARİHLİ EL DOKUMA ISPARTA İŞİ DUVAR HALISI-Üzerinde Osmanlıca "Rızık Allahtandır" yazılı 1961 tarihli el dokuma duvar halısı. Boyut: 80x68cm.

    Lot No: 336

    Lot: 336

    1961 TARİHLİ EL DOKUMA ISPARTA İŞİ DUVAR HALISI-Üzerinde Osmanlıca "Rızık Allahtandır" yazılı 1961 tarihli el dokuma duvar halısı. Boyut: 80x68cm.

    TLSold
  • TAMAMI EL BOYAMA USTA İŞİ İZNİK ÇİNİ DUVAR TABAĞI-Arkası sanatçı imzalı Hasan Kayış koleksiyonu el boyama usta işi İznik çini tabak. Çap: 30cm.

    Lot No: 337

    Lot: 337

    TAMAMI EL BOYAMA USTA İŞİ İZNİK ÇİNİ DUVAR TABAĞI-Arkası sanatçı imzalı Hasan Kayış koleksiyonu el boyama usta işi İznik çini tabak. Çap: 30cm.

    TLSold
  • ANTİKA ÖRTÜ VE PEÇETELİK TAKIMI-1980-1990lardan masa örtüsü ve üç adet peçetelik.

    Lot No: 338

    Lot: 338

    ANTİKA ÖRTÜ VE PEÇETELİK TAKIMI-1980-1990lardan masa örtüsü ve üç adet peçetelik.

    TLSold
  • KÜTAHYA İŞİ ASKI TOPU-Üzerinde dönem çatlağı bulunan 1980lerden Kütahya işi el boyama orijinal askısıyla birlikte Kütahya işi askı topu. Çap: 11cm.

    Lot No: 339

    Lot: 339

    KÜTAHYA İŞİ ASKI TOPU-Üzerinde dönem çatlağı bulunan 1980lerden Kütahya işi el boyama orijinal askısıyla birlikte Kütahya işi askı topu. Çap: 11cm.

    TLSold
  • ÇOK AMAÇLI AVRUPA YAPIMI ANTİKA ÇAKI-1970-1980lerden Avrupa yapımı çok amaçlı çakı. Kapalı halde uzunluk: 9,5cm.

    Lot No: 340

    Lot: 340

    ÇOK AMAÇLI AVRUPA YAPIMI ANTİKA ÇAKI-1970-1980lerden Avrupa yapımı çok amaçlı çakı. Kapalı halde uzunluk: 9,5cm.

    TLSold
  • KÜTAHYA İŞİ EL BOYAMA ANTİKA FİNCAN-1950-1960lardan Kütahya işi el boyama antika fincan. Çap: 9cm , yükseklik: 6cm.

    Lot No: 341

    Lot: 341

    KÜTAHYA İŞİ EL BOYAMA ANTİKA FİNCAN-1950-1960lardan Kütahya işi el boyama antika fincan. Çap: 9cm , yükseklik: 6cm.

    TLSold
  • ANTİKA ÇEVİRMELİ DUVAR TELEFONU PARÇASI-1930-1940lardan Avrupa yapımı ahşap aplikli çevirmeli telefon parçası. Boyut: 18x10cm.

    Lot No: 342

    Lot: 342

    ANTİKA ÇEVİRMELİ DUVAR TELEFONU PARÇASI-1930-1940lardan Avrupa yapımı ahşap aplikli çevirmeli telefon parçası. Boyut: 18x10cm.

    TLSold
  • ANTİKA MASA ÜSTÜ SAATİ-1930-1940lardan Avrupa yapımı kurmalı antika masa üstü saati. Saat çalışmamaktaddır, eksikleri vardır, haliyle satıştadır. Boyut: 10x11cm.

    Lot No: 343

    Lot: 343

    ANTİKA MASA ÜSTÜ SAATİ-1930-1940lardan Avrupa yapımı kurmalı antika masa üstü saati. Saat çalışmamaktaddır, eksikleri vardır, haliyle satıştadır. Boyut: 10x11cm.

    TLSold
  • ANTİKA DERİ OBJE-1970-1980lerden üzeri damgalı antika deri obje. Boyut: 17x11cm.

    Lot No: 344

    Lot: 344

    ANTİKA DERİ OBJE-1970-1980lerden üzeri damgalı antika deri obje. Boyut: 17x11cm.

    TLSold
  • İKİ ADET ORİJİNALL KAPAKLARIYLA ANTİKA ÇİKOLATA KAVANOZU-1980lerden orijinal kapaklarıyla iki adet Ülker marka antika çikolata kavanozu. Çap: 8,5cm , yükseklik: 9,5cm.

    Lot No: 345

    Lot: 345

    İKİ ADET ORİJİNALL KAPAKLARIYLA ANTİKA ÇİKOLATA KAVANOZU-1980lerden orijinal kapaklarıyla iki adet Ülker marka antika çikolata kavanozu. Çap: 8,5cm , yükseklik: 9,5cm.

    TLSold
  • AVUSTURYA YAPIMI ÇOK AMAÇLI ANTİKA ÇAKI-1970-1980lerden Avusturya yapımı çok amaçlı antika çakı. Kapalı uzunluk: 10cm.

    Lot No: 346

    Lot: 346

    AVUSTURYA YAPIMI ÇOK AMAÇLI ANTİKA ÇAKI-1970-1980lerden Avusturya yapımı çok amaçlı antika çakı. Kapalı uzunluk: 10cm.

    TLSold
  • KÜTAHYA İŞİ ANTİKA SİGARALIK-1940-1950lerden Kütahya işi antika sigaralık. Üst ve alt kısmında iki atık mevcuttur. Yükseklik: 13cm.

    Lot No: 347

    Lot: 347

    KÜTAHYA İŞİ ANTİKA SİGARALIK-1940-1950lerden Kütahya işi antika sigaralık. Üst ve alt kısmında iki atık mevcuttur. Yükseklik: 13cm.

    TLSold
  • ANTİKA İLAÇ ŞİŞESİ LOTU-1940-1950lerden üç adet içi dolu antika ilaç şişesi lotu. Kesinlikle içilmemelidir. Koleksiyon ürünüdür. Yükseklik: 4-6cm.

    Lot No: 348

    Lot: 348

    ANTİKA İLAÇ ŞİŞESİ LOTU-1940-1950lerden üç adet içi dolu antika ilaç şişesi lotu. Kesinlikle içilmemelidir. Koleksiyon ürünüdür. Yükseklik: 4-6cm.

    TLSold
  • ANTİKA ÇEVİRMELİ TELEFON PARÇASI-1960-1970lerden antika çevirmeli telefon parçası. Çap: 7,5cm.

    Lot No: 349

    Lot: 349

    ANTİKA ÇEVİRMELİ TELEFON PARÇASI-1960-1970lerden antika çevirmeli telefon parçası. Çap: 7,5cm.

    TLSold
  • "ANTEP EVLERİNDE KİTABELER" İSİMLİ PRESTİJ KİTAP-"Antep Evlerinde Kitabeler"" isimli prestij kitap.

    Lot No: 350

    Lot: 350

    "ANTEP EVLERİNDE KİTABELER" İSİMLİ PRESTİJ KİTAP-"Antep Evlerinde Kitabeler"" isimli prestij kitap.

    TLSold