Lot: 1

Current Price: 100 TL Starting Bid: 100 TL Estimated: TL Losing Winning

BOĞAZ KÖPRÜSÜ GÖRSELLİ ANTİKA DUVAR HALISI

1980lerden Boğaz Köprüsü görselli antika duvar halısı. Boyut: 164x12cm.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • BOĞAZ KÖPRÜSÜ GÖRSELLİ ANTİKA DUVAR HALISI-1980lerden Boğaz Köprüsü görselli antika duvar halısı. Boyut: 164x12cm.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    BOĞAZ KÖPRÜSÜ GÖRSELLİ ANTİKA DUVAR HALISI-1980lerden Boğaz Köprüsü görselli antika duvar halısı. Boyut: 164x12cm.

    TLSold
  • YUNAN HARBİ MADALYASI-Gümüş Yunan Harbi madalyası. 2. Abdülhamit Han döneminde yapılmış Osmanlı - Yunan Savaşına katılmış şehit ve gazilere verilen madalyadır. 2. Abdülhamit Han döneminde yapılmış ve zaferlerle sonuçlanmış tek savaş olması sebebiyle önemli bir yere sahiptir. İpek askısı yeni yapımdır.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    YUNAN HARBİ MADALYASI-Gümüş Yunan Harbi madalyası. 2. Abdülhamit Han döneminde yapılmış Osmanlı - Yunan Savaşına katılmış şehit ve gazilere verilen madalyadır. 2. Abdülhamit Han döneminde yapılmış ve zaferlerle sonuçlanmış tek savaş olması sebebiyle önemli bir yere sahiptir. İpek askısı yeni yapımdır.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ SAVATLI VE TUĞRALI GÜMÜŞ VAN TABAKA-Gümüş üzeri savat işçilikli ve içinde Osmanlıca usta ve Van damgası , kapak üzerinde ise Osmanlı Devlet Arması ve çift tuğra bulunan Van Ermeni işi nadir gümüş tabaka. Boyut: 9,5x6,5cm Ağırlık:103gr

    Lot No: 3

    Lot: 3

    OSMANLI DÖNEMİ SAVATLI VE TUĞRALI GÜMÜŞ VAN TABAKA-Gümüş üzeri savat işçilikli ve içinde Osmanlıca usta ve Van damgası , kapak üzerinde ise Osmanlı Devlet Arması ve çift tuğra bulunan Van Ermeni işi nadir gümüş tabaka. Boyut: 9,5x6,5cm Ağırlık:103gr

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ LEVANTEN İŞİ NADİR USTA DAMGASI-Fransızca yazılı levanten işi Osmanlı Dönemi nadir usta damgası. Uzunluk: 8cm.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    OSMANLI DÖNEMİ LEVANTEN İŞİ NADİR USTA DAMGASI-Fransızca yazılı levanten işi Osmanlı Dönemi nadir usta damgası. Uzunluk: 8cm.

    TLSold
  • ÜZERİ OSMANLICA YAZILI ÇOK NADİR SÜRRE İŞİ DEVE SEMERİ PARÇASI-Üzeri Osmanlıca yazılı çok nadir Sürre Alayları deve semeri parçası. Boyut: 42x30

    Lot No: 5

    Lot: 5

    ÜZERİ OSMANLICA YAZILI ÇOK NADİR SÜRRE İŞİ DEVE SEMERİ PARÇASI-Üzeri Osmanlıca yazılı çok nadir Sürre Alayları deve semeri parçası. Boyut: 42x30

    TLSold
  • VİYANA KUŞATMASI KONULU ÇOK NADİR OSMANLI DÖNEMİ ORYANTALİST BÜYÜK BOY ŞÖMİNE SAATİ-Üzerinde çift sancaklar, Viyana Kuşatması'nı konu alan görseller ve en üstünde taaruz borusu öttüren o dönemin yeniçeri askeri görseli bulunan büyük boy şömine saati. Yükseklik: 45cm.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    VİYANA KUŞATMASI KONULU ÇOK NADİR OSMANLI DÖNEMİ ORYANTALİST BÜYÜK BOY ŞÖMİNE SAATİ-Üzerinde çift sancaklar, Viyana Kuşatması'nı konu alan görseller ve en üstünde taaruz borusu öttüren o dönemin yeniçeri askeri görseli bulunan büyük boy şömine saati. Yükseklik: 45cm.

    TLSold
  • ABDÜLAZİZ HAN DÖNEMİ ÇOK NADİR FERAŞET FERMANI-Tophanede sakin keresteci Ali bin İbrahim Efendinin mahlulunden (ölümünden) sonra Abdülaziz Han tarafından yine tophanede Kılıç Ali Paşa mahallesinde sakin hademe-i camiden Hacı Hafız Ali'ye tevcihi ile ilgili 1291(1871) tarihli feraşet fermanı. Son altı padişah döneminde yaklaşık 30 kişiye feraşet fermanı verilmesi sebebiyle oldukça nadir
bir eserdir.
Feraşet-i Şerife Beratı; Mescidi Nebevinin (Medine-i Münevvere) bakım ve temizliği (türbedar hizmetleri) ile alâkalı verilmiş berattır Boyut: 56x80cm.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    ABDÜLAZİZ HAN DÖNEMİ ÇOK NADİR FERAŞET FERMANI-Tophanede sakin keresteci Ali bin İbrahim Efendinin mahlulunden (ölümünden) sonra Abdülaziz Han tarafından yine tophanede Kılıç Ali Paşa mahallesinde sakin hademe-i camiden Hacı Hafız Ali'ye tevcihi ile ilgili 1291(1871) tarihli feraşet fermanı. Son altı padişah döneminde yaklaşık 30 kişiye feraşet fermanı verilmesi sebebiyle oldukça nadir bir eserdir. Feraşet-i Şerife Beratı; Mescidi Nebevinin (Medine-i Münevvere) bakım ve temizliği (türbedar hizmetleri) ile alâkalı verilmiş berattır Boyut: 56x80cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ DEV BOYDA EL ÇEKME TEKKE İŞİ HAT LEVHA-Üzerinde "Küllemê dehâlê Aleyhâ zekeriyyel mihrab" yazılı tekkelerde mihrabın üstünde bulunan el çekme hat levha. Yazı kalitesine bakıldığında iyi bir hattatın elinden çıkmış olduğu kolayca anlaşılmaktadır. Ancak tekkelerde mütevazılıktan dolayı hattatların ketebe atmamaları sebebiyle hattın kime ait olduğu net bilinmemektedir. Üzerinde küçük bir eksik vardır. Boyut: 52x154cm.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    OSMANLI DÖNEMİ DEV BOYDA EL ÇEKME TEKKE İŞİ HAT LEVHA-Üzerinde "Küllemê dehâlê Aleyhâ zekeriyyel mihrab" yazılı tekkelerde mihrabın üstünde bulunan el çekme hat levha. Yazı kalitesine bakıldığında iyi bir hattatın elinden çıkmış olduğu kolayca anlaşılmaktadır. Ancak tekkelerde mütevazılıktan dolayı hattatların ketebe atmamaları sebebiyle hattın kime ait olduğu net bilinmemektedir. Üzerinde küçük bir eksik vardır. Boyut: 52x154cm.

    TLSold
  • HİSLON MARKA KURMALI ANTİKA CEP SAATİ-1930-1940lardan TCDD için özel yapılmış, kadranında uçan tekerlek amblemi bulunan, İsviçre yapımı orijinal kösteğiyle "Hislon" marka cep saati. Çap:5,5cm.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    HİSLON MARKA KURMALI ANTİKA CEP SAATİ-1930-1940lardan TCDD için özel yapılmış, kadranında uçan tekerlek amblemi bulunan, İsviçre yapımı orijinal kösteğiyle "Hislon" marka cep saati. Çap:5,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR ŞİFACI HAVANI -1800 başları mermerden el oyma çok nadir şifacı havanı - eczacı havanı. Yükseklik: 7cm.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR ŞİFACI HAVANI -1800 başları mermerden el oyma çok nadir şifacı havanı - eczacı havanı. Yükseklik: 7cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÜZERİ İŞLEMELİ VE OSMANLICA YAZILI NADİR AHŞAP BİZ-Uç kısmı Osmanlıca yazılı ahşaptan mamul üzeri işlemeli Osmanlı dönemi biz. Uzunluk: 14cm.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    OSMANLI DÖNEMİ ÜZERİ İŞLEMELİ VE OSMANLICA YAZILI NADİR AHŞAP BİZ-Uç kısmı Osmanlıca yazılı ahşaptan mamul üzeri işlemeli Osmanlı dönemi biz. Uzunluk: 14cm.

    TLSold
  • ÜZERİ DAMGALI OSMANLI DİRHEM-Üzeri Osmanlıca damgalı dirhem - ağırlık. Çap: 6cm.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    ÜZERİ DAMGALI OSMANLI DİRHEM-Üzeri Osmanlıca damgalı dirhem - ağırlık. Çap: 6cm.

    TLSold
  • ELMAS TAŞLI ALTIN KAPLAMA KURMALI ANTİKA SAAT-1940-1950lerden elmas taşlarla süslü özel yapım kurmalı ve altın kaplama antika kol saati.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    ELMAS TAŞLI ALTIN KAPLAMA KURMALI ANTİKA SAAT-1940-1950lerden elmas taşlarla süslü özel yapım kurmalı ve altın kaplama antika kol saati.

    TLSold
  • KÜTAHYA İŞİ ANTİKA DUVAR TABAĞI-1950-1960lardan Kütahya işi arkası usta damgalı antika duvar tabağı. Çap: 27cm

    Lot No: 14

    Lot: 14

    KÜTAHYA İŞİ ANTİKA DUVAR TABAĞI-1950-1960lardan Kütahya işi arkası usta damgalı antika duvar tabağı. Çap: 27cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KOFGARİ İŞÇİLİKLİ ÇOK NADİR NARGİLE SERİ -1800 başları demir üzeri kofgari (demir üzeri altın çakma) işçilikli çok nadir büyük boy nargile seri. Yükseklik: 7cm.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    OSMANLI DÖNEMİ KOFGARİ İŞÇİLİKLİ ÇOK NADİR NARGİLE SERİ -1800 başları demir üzeri kofgari (demir üzeri altın çakma) işçilikli çok nadir büyük boy nargile seri. Yükseklik: 7cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA KUR'AN-I KERİM-1700 başları tamamı el yazma orijinal deri cildinde Kur'an-ı Kerim. Başında ve sonunda birkaç sayfa eksik vardır. Boyut: 24x16,5cm.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA KUR'AN-I KERİM-1700 başları tamamı el yazma orijinal deri cildinde Kur'an-ı Kerim. Başında ve sonunda birkaç sayfa eksik vardır. Boyut: 24x16,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ AFYON İŞİ ÇOK NADİR FİL DİŞİ SİGARA AĞIZLIĞI-Bir yüzü tuğralı bir yüzü ay yıldızlı kemik üzeri gümüş çakma işçilikli Afyon yapımı fil dişi sigara ağızlığı. Uzunluk: 9,5cm.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    OSMANLI DÖNEMİ AFYON İŞİ ÇOK NADİR FİL DİŞİ SİGARA AĞIZLIĞI-Bir yüzü tuğralı bir yüzü ay yıldızlı kemik üzeri gümüş çakma işçilikli Afyon yapımı fil dişi sigara ağızlığı. Uzunluk: 9,5cm.

    TLSold
  • TAM TAKIM ANTİKA SEMAVER-1960-1970lerden elektrikli tam takım antika semaver. Toplam yükseklik: 50cm.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    TAM TAKIM ANTİKA SEMAVER-1960-1970lerden elektrikli tam takım antika semaver. Toplam yükseklik: 50cm.

    TLSold
  • ABDÜLHAMİT HAN DÖNEMİ ÇELENKLİ VE AY YILDIZLI NADİR PAPİER MACHE TÜTÜN TABAKASI-Tamamı el yapımı Papier Mache üzeri gümüş geçme işçilikli saltanat çelengi içinde ay yıldız görseli bulunan yüksek kondisyonda tütün tabakası. Hilal içindeki gümüşler zaman içinde dökülmüştür. Boyut:11x6.5x3cm.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    ABDÜLHAMİT HAN DÖNEMİ ÇELENKLİ VE AY YILDIZLI NADİR PAPİER MACHE TÜTÜN TABAKASI-Tamamı el yapımı Papier Mache üzeri gümüş geçme işçilikli saltanat çelengi içinde ay yıldız görseli bulunan yüksek kondisyonda tütün tabakası. Hilal içindeki gümüşler zaman içinde dökülmüştür. Boyut:11x6.5x3cm.

    TLSold
  • NADİR FORMDA ANKARA ANTLAŞMASI PLAKET-Üzerinde Osmanlıca ve Fransızca 'Mustafa Kemal Paşa' yazılı 1921 yılı Ankara Antlaşması anısına yapılmış nadir formda plaket. Boyut: 8x4,5.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    NADİR FORMDA ANKARA ANTLAŞMASI PLAKET-Üzerinde Osmanlıca ve Fransızca 'Mustafa Kemal Paşa' yazılı 1921 yılı Ankara Antlaşması anısına yapılmış nadir formda plaket. Boyut: 8x4,5.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORM KÖSTEK SALLAMASI-1800 başları sallamalarında mercan taşlar bulunan Osmanlı Dönemi düşük ayar gümüşten mamul cep saati kösteği sallaması. Toplam uzunluk: 14cm.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORM KÖSTEK SALLAMASI-1800 başları sallamalarında mercan taşlar bulunan Osmanlı Dönemi düşük ayar gümüşten mamul cep saati kösteği sallaması. Toplam uzunluk: 14cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ YAZILI DİVİTLİK -Üzerinde Osmanlıca "Sahibi Hasan 1276(1860)" tarihli üzeri kalem işçilikli Osmanlı Dönemi divitlik. Uzunluk: 20cm.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    OSMANLI DÖNEMİ YAZILI DİVİTLİK -Üzerinde Osmanlıca "Sahibi Hasan 1276(1860)" tarihli üzeri kalem işçilikli Osmanlı Dönemi divitlik. Uzunluk: 20cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA FARSÇA YAZILI BEYİT-1284(1862) tarihli Osmanlı Dönemi el yazma ve tezhipli Farsça yazılı beyit.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA FARSÇA YAZILI BEYİT-1284(1862) tarihli Osmanlı Dönemi el yazma ve tezhipli Farsça yazılı beyit.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ USTA DAMGALI ÇERKES KAMASI-Üzeri usta damgalı boynuz saplı çerkes kaması. Kınında restorasyon mevcuttur. Uzunluk: 52cm.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    OSMANLI DÖNEMİ USTA DAMGALI ÇERKES KAMASI-Üzeri usta damgalı boynuz saplı çerkes kaması. Kınında restorasyon mevcuttur. Uzunluk: 52cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ TEKKE İŞİ ÇOK NADİR İKİ ADET ASTROLOJİ ALETİ -Uç kısımlarında derviş sikkesi bulunan astroloji ve fallarda kullanılan 1850lerden tekke işi iki adet astroloji aleti. Uzunluk: 8,5cm.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    OSMANLI DÖNEMİ TEKKE İŞİ ÇOK NADİR İKİ ADET ASTROLOJİ ALETİ -Uç kısımlarında derviş sikkesi bulunan astroloji ve fallarda kullanılan 1850lerden tekke işi iki adet astroloji aleti. Uzunluk: 8,5cm.

    TLSold
  • ÜZERİ OSMANLICA YAZILI ÇOK NADİR GÜMÜŞ YENİÇERİ KUŞAK KAMASI-Üzerinde Osmanlıca 'sahibi Ali Ağa 1224(1820) ameli Ahmet' yazılı gümüş saplı ve gümüş kınlı Osmanlı Dönemi çok nadir ve çok yüksek kondisyonda Yeniçeri ağası kuşak kaması. Toplam uzunluk:34cm

    Lot No: 26

    Lot: 26

    ÜZERİ OSMANLICA YAZILI ÇOK NADİR GÜMÜŞ YENİÇERİ KUŞAK KAMASI-Üzerinde Osmanlıca 'sahibi Ali Ağa 1224(1820) ameli Ahmet' yazılı gümüş saplı ve gümüş kınlı Osmanlı Dönemi çok nadir ve çok yüksek kondisyonda Yeniçeri ağası kuşak kaması. Toplam uzunluk:34cm

    TLSold
  • MARİA TERESSA PARALARINDAN ÖZEL YAPIM GÜMÜŞ KEMER-Maria Teressa paralarından testere işçilikli kesilip ters yüz edilerek 1850'lerde yapılmış gümüş kemer. Uzunluk:86cm ağırlık:140gr.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    MARİA TERESSA PARALARINDAN ÖZEL YAPIM GÜMÜŞ KEMER-Maria Teressa paralarından testere işçilikli kesilip ters yüz edilerek 1850'lerde yapılmış gümüş kemer. Uzunluk:86cm ağırlık:140gr.

    TLSold
  • ÇERKES AŞİRET DAMGALI ÇOK NADİR OSMANLI BAKIR TABAK-Üzerinde Osmanlıca "Sahibi Tertav ….. Kadın sene 1140(1725)" yazılı alt kısmında ise Çerkes Aşiretlerinde aileyi temsil eden Britsu amblemi mevcut olan çok nadir çerkes işi bakır tabak. Çap: 19,5cm.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    ÇERKES AŞİRET DAMGALI ÇOK NADİR OSMANLI BAKIR TABAK-Üzerinde Osmanlıca "Sahibi Tertav ….. Kadın sene 1140(1725)" yazılı alt kısmında ise Çerkes Aşiretlerinde aileyi temsil eden Britsu amblemi mevcut olan çok nadir çerkes işi bakır tabak. Çap: 19,5cm.

    TLSold
  • SONSUZLUK TEMALI PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ile süslü sonsuzluk temalı model yüzük. Yaklaşık 0,10 Ct pırlanta taş mevcuttur.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    SONSUZLUK TEMALI PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ile süslü sonsuzluk temalı model yüzük. Yaklaşık 0,10 Ct pırlanta taş mevcuttur.

    TLSold
  • TEKKE İŞİ ZERENDUT HAT LEVHA-Üzerinde "Vallahi hayrun hafızen ve huve erhamur rahimin 1324(1906)" yazılı kağıt üzeri altın varaklı büyük boy tekke işi hat levha. Boyut: 28x42cm.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    TEKKE İŞİ ZERENDUT HAT LEVHA-Üzerinde "Vallahi hayrun hafızen ve huve erhamur rahimin 1324(1906)" yazılı kağıt üzeri altın varaklı büyük boy tekke işi hat levha. Boyut: 28x42cm.

    TLSold
  • 1900 BAŞLARI TAM TAKIM KUYUMCU POTASI-1900 başları yüksek kondisyonda tam takım kuyumcu potası. Toplam yükseklik: 6,5cm.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    1900 BAŞLARI TAM TAKIM KUYUMCU POTASI-1900 başları yüksek kondisyonda tam takım kuyumcu potası. Toplam yükseklik: 6,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KUŞLU İFTARİYELİK-Üzeri ve içi kalem işçilikli iç kısmında 10 köşeli Selçuklu yıldızı bulunan 1850lerden Osmanlı iftariyelik. Yükseklik: 4,5cm Çap: 10cm.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    OSMANLI DÖNEMİ KUŞLU İFTARİYELİK-Üzeri ve içi kalem işçilikli iç kısmında 10 köşeli Selçuklu yıldızı bulunan 1850lerden Osmanlı iftariyelik. Yükseklik: 4,5cm Çap: 10cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇARIK-Deriden mamul tamamı el yapımı Osmanlı Dönemi çarık. Uzunluk: 25cm.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    OSMANLI DÖNEMİ ÇARIK-Deriden mamul tamamı el yapımı Osmanlı Dönemi çarık. Uzunluk: 25cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR YENİÇERİ SAVAŞ TABERİ - SAVAŞ BALTASI-Sapı dahil her şeyiyle orijinal 1800 başları  Osmanlı dönemi nadir yeniçeri savaş teberi.. benzerlerine Çuhadaroğlu(hisart müzesi) sitesinde de görebilirsiniz.Toplam uzunluk: 66cm , çekiç uzunluk: 11cm.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR YENİÇERİ SAVAŞ TABERİ - SAVAŞ BALTASI-Sapı dahil her şeyiyle orijinal 1800 başları Osmanlı dönemi nadir yeniçeri savaş teberi.. benzerlerine Çuhadaroğlu(hisart müzesi) sitesinde de görebilirsiniz.Toplam uzunluk: 66cm , çekiç uzunluk: 11cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KÜTAHYA İŞİ EL BOYAMA KAHVE YANI LOKUMLUĞU LOTU-Osmanlı Dönemi Kütahya işi el boyama kahve yanı lokumluğu lotu. Çap:7cm.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    OSMANLI DÖNEMİ KÜTAHYA İŞİ EL BOYAMA KAHVE YANI LOKUMLUĞU LOTU-Osmanlı Dönemi Kütahya işi el boyama kahve yanı lokumluğu lotu. Çap:7cm.

    TLSold
  • CUMHURİYET BAŞLARI ÇİFT RÜSUM PULLU NADİR İBRİK ÇAKMAK-Üzerinde "TC Kibrit ve Çakmak İnhisarı Dairesi" yazılı yüksek kondisyonda ve nadir ibrik çakmak. Çakmağı çakmaktadır. Uzunluk: 6,5cm.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    CUMHURİYET BAŞLARI ÇİFT RÜSUM PULLU NADİR İBRİK ÇAKMAK-Üzerinde "TC Kibrit ve Çakmak İnhisarı Dairesi" yazılı yüksek kondisyonda ve nadir ibrik çakmak. Çakmağı çakmaktadır. Uzunluk: 6,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA İŞLEMELİ BÜYÜK BOY ERMENİ TEPSİ-Bakırdan mamul tamamı el kazıma işçilikli ortasında Ermeni hacı etrafında ise balık figürleri bulunan büyük boy Ermeni tepsi. Boyut: 58x45cm.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA İŞLEMELİ BÜYÜK BOY ERMENİ TEPSİ-Bakırdan mamul tamamı el kazıma işçilikli ortasında Ermeni hacı etrafında ise balık figürleri bulunan büyük boy Ermeni tepsi. Boyut: 58x45cm.

    TLSold
  • ÇOK NADİR MİNYATÜR DİKİŞ MAKİNESİ-1920lerden Avrupa yapımı ayaklı dikiş makinesi minyatürü. Oranlı küçültme tekniğiyle yapılmış oldukça nadir bir koleksiyon ürünüdür. Boyut: 9,5x9x4,5cm.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    ÇOK NADİR MİNYATÜR DİKİŞ MAKİNESİ-1920lerden Avrupa yapımı ayaklı dikiş makinesi minyatürü. Oranlı küçültme tekniğiyle yapılmış oldukça nadir bir koleksiyon ürünüdür. Boyut: 9,5x9x4,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ MÜHÜR YÜZÜK-Üzerinde Osmanlıca "Hasan" yazılı gümüş montürlü Osmanlı dönemi mühür yüzük. Çap: 1,7cm.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    OSMANLI DÖNEMİ MÜHÜR YÜZÜK-Üzerinde Osmanlıca "Hasan" yazılı gümüş montürlü Osmanlı dönemi mühür yüzük. Çap: 1,7cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ AFYON İŞİ GÜMÜŞ ÇAKMA İŞÇİLİKLİ PİPO-İki tarafı Osmanlıca yazılı gümüş çakma işçilikli Afyon işi Osmanlı Dönemi nadir pipo. Uzunluk: 12,5cm.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    OSMANLI DÖNEMİ AFYON İŞİ GÜMÜŞ ÇAKMA İŞÇİLİKLİ PİPO-İki tarafı Osmanlıca yazılı gümüş çakma işçilikli Afyon işi Osmanlı Dönemi nadir pipo. Uzunluk: 12,5cm.

    TLSold
  • SELÇUKLU FORMUNDA OSMANLI BRONZ HAVAN -1800 başları Selçuklu dilimli model Osmanlı bronz havan . Yükseklik: 9cm , el uzunluk: 11,5cm.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    SELÇUKLU FORMUNDA OSMANLI BRONZ HAVAN -1800 başları Selçuklu dilimli model Osmanlı bronz havan . Yükseklik: 9cm , el uzunluk: 11,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇANAKKALE İŞİ EKMEK SEPETİ-Çok yüksek kondisyonda Osmanlı Dönemi Çanakkale işi sepet. Boyut: 26x24x10cm.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    OSMANLI DÖNEMİ ÇANAKKALE İŞİ EKMEK SEPETİ-Çok yüksek kondisyonda Osmanlı Dönemi Çanakkale işi sepet. Boyut: 26x24x10cm.

    TLSold
  • TESA MARKA ÇALIŞIR DURUMDA ANTİKA BÜYÜK BOY RADYO-1970'lerden çalışır durumda Tesa marka büyük boy radyo. Fişe takıldığında çalışmaktadır ancak FM yoktur. FM takıldığında günlük kullanılabilir. Boyut: 62x14x21cm.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    TESA MARKA ÇALIŞIR DURUMDA ANTİKA BÜYÜK BOY RADYO-1970'lerden çalışır durumda Tesa marka büyük boy radyo. Fişe takıldığında çalışmaktadır ancak FM yoktur. FM takıldığında günlük kullanılabilir. Boyut: 62x14x21cm.

    TLSold
  • ANTİKA GÜMÜŞ KUŞLU ÇAMÇAK-925 ayar gümüşten mamul antika gümüş kuşlu çamçak. Yükseklik: 4cm. Ağırlık:41gr

    Lot No: 44

    Lot: 44

    ANTİKA GÜMÜŞ KUŞLU ÇAMÇAK-925 ayar gümüşten mamul antika gümüş kuşlu çamçak. Yükseklik: 4cm. Ağırlık:41gr

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ GÜMÜŞ SAVATLI RUS LİYAKAT MADALYASI -1. Dünya Savaşı Dönemi gümüş üzeri savat işçilikli Rus liyakat madalyası.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    1. DÜNYA SAVAŞI DÖNEMİ GÜMÜŞ SAVATLI RUS LİYAKAT MADALYASI -1. Dünya Savaşı Dönemi gümüş üzeri savat işçilikli Rus liyakat madalyası.

    TLSold
  • ÜZERİ OSMANLICA YAZILI TAM TAKIM ABDESTLİK-Leğeninde Osmanlıca "Sahibi Kefelizade Mehmet Efendi sene 1282(1865)" yazılı Kastamonu yöresi tam takım abdestlik. Yükseklik: 42cm , çap: 36cm.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    ÜZERİ OSMANLICA YAZILI TAM TAKIM ABDESTLİK-Leğeninde Osmanlıca "Sahibi Kefelizade Mehmet Efendi sene 1282(1865)" yazılı Kastamonu yöresi tam takım abdestlik. Yükseklik: 42cm , çap: 36cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR BÜYÜK BOY AHŞAP KONAK PENCERESİ-Perçinlerine kadar her şeyi ahşaptan yapılmış usta işi büyük boy Osmanlı Dönemi çok nadir konak penceresi. Boyut:90x58cm

    Lot No: 47

    Lot: 47

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR BÜYÜK BOY AHŞAP KONAK PENCERESİ-Perçinlerine kadar her şeyi ahşaptan yapılmış usta işi büyük boy Osmanlı Dönemi çok nadir konak penceresi. Boyut:90x58cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ TOKALIYAN OTELİNE AİT DÖRT ADET NADİR TATLI KAŞIĞI-Osmanlı Dönemi gümüş kaplama M. Tokatlıyan Oteline ait çok nadir 4 adet tatlı kaşığı. Uzunluk: 13cm.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    OSMANLI DÖNEMİ TOKALIYAN OTELİNE AİT DÖRT ADET NADİR TATLI KAŞIĞI-Osmanlı Dönemi gümüş kaplama M. Tokatlıyan Oteline ait çok nadir 4 adet tatlı kaşığı. Uzunluk: 13cm.

    TLSold
  • DEV BOYDA BOYNUZ TESPİH-Boynuzdan mamul dev boyda 33'lük boynuz tespih. Habbe boyut:1,2x1,1cm

    Lot No: 49

    Lot: 49

    DEV BOYDA BOYNUZ TESPİH-Boynuzdan mamul dev boyda 33'lük boynuz tespih. Habbe boyut:1,2x1,1cm

    TLSold
  • 1800 BAŞLARI OSMANLI DÖNEMİ KAHVEDAN-El döğme bakırdan mamul 1800 başları Osmanlı kahvedan. Yükseklik: 15,5cm.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    1800 BAŞLARI OSMANLI DÖNEMİ KAHVEDAN-El döğme bakırdan mamul 1800 başları Osmanlı kahvedan. Yükseklik: 15,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇİFTLİ AT HEYBESİ-El eğirme ve kök boya iplerle el tezgahlarında dokunmuş Osmanlı Dönemi çift kefeli at heybesi. Boyut: 165x47cm.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    OSMANLI DÖNEMİ ÇİFTLİ AT HEYBESİ-El eğirme ve kök boya iplerle el tezgahlarında dokunmuş Osmanlı Dönemi çift kefeli at heybesi. Boyut: 165x47cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ LİYAKAT MADALYASI-Abdülhamit Han Döneminde devlet içinde yararlılık göstermiş kişilere verilen üzerinde Osmanlı Devlet Arması bulunan gümüş liyakat madalyası.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ LİYAKAT MADALYASI-Abdülhamit Han Döneminde devlet içinde yararlılık göstermiş kişilere verilen üzerinde Osmanlı Devlet Arması bulunan gümüş liyakat madalyası.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ FASETA KESİM AKİK TAŞLI GÜMÜŞ GERDANLIK-Osmanlı Dönemi gümüş ve faseta kesim akik taşlı gerdanlık. Uzunluk: 62cm.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    OSMANLI DÖNEMİ FASETA KESİM AKİK TAŞLI GÜMÜŞ GERDANLIK-Osmanlı Dönemi gümüş ve faseta kesim akik taşlı gerdanlık. Uzunluk: 62cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ FASETA KESİMLİ AKİK KÜPE-Osmanlı Dönemi gümüş ve faseta kesim akik taşından yapılmış küpe. Uzunluk: 5cm.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    OSMANLI DÖNEMİ FASETA KESİMLİ AKİK KÜPE-Osmanlı Dönemi gümüş ve faseta kesim akik taşından yapılmış küpe. Uzunluk: 5cm.

    TLSold
  • ANTİKA NARGİLE TAKIMI-Cumhuriyet başları (1930-1940lardan) tam takım kahveci işi nargile seti. Toplam yükseklik: 75cm , şişe yükseklik: 29cm.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    ANTİKA NARGİLE TAKIMI-Cumhuriyet başları (1930-1940lardan) tam takım kahveci işi nargile seti. Toplam yükseklik: 75cm , şişe yükseklik: 29cm.

    TLSold
  • DEV BOYDA KEMİK TESPİH-İmamesi işlemeli kemikten mamul dev boyda kemik tespih. Habbe boyut:1,2x1,1cm

    Lot No: 56

    Lot: 56

    DEV BOYDA KEMİK TESPİH-İmamesi işlemeli kemikten mamul dev boyda kemik tespih. Habbe boyut:1,2x1,1cm

    TLSold
  • 1900 BAŞLARI İKİ ADET OPALİN ÇİZME FORMUNDA BİBLO - MUMLUK-1900 başları opalinden mamul çizme formunda biblo - mumluk. Yükseklik: 10cm.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    1900 BAŞLARI İKİ ADET OPALİN ÇİZME FORMUNDA BİBLO - MUMLUK-1900 başları opalinden mamul çizme formunda biblo - mumluk. Yükseklik: 10cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÜZERİ OSMANLICA YAZILI  NADİR PÜRMÜZ-Üzerinde Osmanlıca yazı bulunan Optimus marka Osmanlı Dönemi nadir pürmüz. Yükseklik: 16cm.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    OSMANLI DÖNEMİ ÜZERİ OSMANLICA YAZILI NADİR PÜRMÜZ-Üzerinde Osmanlıca yazı bulunan Optimus marka Osmanlı Dönemi nadir pürmüz. Yükseklik: 16cm.

    TLSold
  • ÜZERİ AY YILDIZLI OSMANLI DÖNEMİ PAPİER MACHE TÜTÜN TABAKASI-Papier Mache üzeri gümüş çakma işçilikli Osmanlı Dönemi tütün tabakası. Ay yıldızındaki gümüşler zaman içinde düşmüştür. Boyut:9,5x6x3cm

    Lot No: 59

    Lot: 59

    ÜZERİ AY YILDIZLI OSMANLI DÖNEMİ PAPİER MACHE TÜTÜN TABAKASI-Papier Mache üzeri gümüş çakma işçilikli Osmanlı Dönemi tütün tabakası. Ay yıldızındaki gümüşler zaman içinde düşmüştür. Boyut:9,5x6x3cm

    TLSold
  • ÜZERİ OSMANLICA YAZILI NADİR KAPAKLI YOĞURT BAKRACI-Üzerinde Osmanlıca "Sahibi Karakulluk oğlu Hasan sene 1170(1755)" yazılı, kulpları yılan başı formunda nadir kapaklı Osmanlı yoğurt bakracı. Tutmaç hariç yükseklik: 17cm , ağız çapı: 13cm.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    ÜZERİ OSMANLICA YAZILI NADİR KAPAKLI YOĞURT BAKRACI-Üzerinde Osmanlıca "Sahibi Karakulluk oğlu Hasan sene 1170(1755)" yazılı, kulpları yılan başı formunda nadir kapaklı Osmanlı yoğurt bakracı. Tutmaç hariç yükseklik: 17cm , ağız çapı: 13cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ERMENİ İŞİ SAVATLI GÜMÜŞ BROŞ-Üzeri kalem ve savat işçilikli yüksek ayar gümüşten mamul Osmanlı Dönemi kolye broş. Çap: 5,5cm. Ağırlık: 13,5gr

    Lot No: 61

    Lot: 61

    OSMANLI DÖNEMİ ERMENİ İŞİ SAVATLI GÜMÜŞ BROŞ-Üzeri kalem ve savat işçilikli yüksek ayar gümüşten mamul Osmanlı Dönemi kolye broş. Çap: 5,5cm. Ağırlık: 13,5gr

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EL ÇEKME ÇOK NADİR DÜKKAN TILSIMI-Üzerinde ebced ve dualar bulunan işyerini her türlü kötülük ve müsibetten korumak için kullanılan el çekme dükkan tılsımı. Boyut: 25x20cm.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    OSMANLI DÖNEMİ EL ÇEKME ÇOK NADİR DÜKKAN TILSIMI-Üzerinde ebced ve dualar bulunan işyerini her türlü kötülük ve müsibetten korumak için kullanılan el çekme dükkan tılsımı. Boyut: 25x20cm.

    TLSold
  • AVRUPA YAPIMI KURMALI ANTİKA KOLYE SAAT -1930-1940lardan Avrupa yapımı çalışır durumda antika kolye saat. Çap: 3cm.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    AVRUPA YAPIMI KURMALI ANTİKA KOLYE SAAT -1930-1940lardan Avrupa yapımı çalışır durumda antika kolye saat. Çap: 3cm.

    TLSold
  • PİRİNÇ SARMA İŞÇİLİKLİ KUKA TESPİH-Kuka üzeri pirinç sarma işçilikli 33'lük kuka tespih. Habbe boyut:0,7x0,8cm

    Lot No: 64

    Lot: 64

    PİRİNÇ SARMA İŞÇİLİKLİ KUKA TESPİH-Kuka üzeri pirinç sarma işçilikli 33'lük kuka tespih. Habbe boyut:0,7x0,8cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EL DOKUMA UN ÇUVALI-Üzerinde aile ve koç boynuzu figürleri bulunan el eğirme ve kök boya iplerle el tezgahlarında dokunmuş çok yüksek kondisyonda Osmanlı Dönemi un çuvalı. Boyut: 105x50cm.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    OSMANLI DÖNEMİ EL DOKUMA UN ÇUVALI-Üzerinde aile ve koç boynuzu figürleri bulunan el eğirme ve kök boya iplerle el tezgahlarında dokunmuş çok yüksek kondisyonda Osmanlı Dönemi un çuvalı. Boyut: 105x50cm.

    TLSold
  • 1900 BAŞLARI BAĞADAN MAMUL ZARF AÇACAĞI-1900 başları Avrupa yapımı bağadan (kaplumbağa kabuğu) mamul antika zarf açacağı. Uzunluk: 18cm.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    1900 BAŞLARI BAĞADAN MAMUL ZARF AÇACAĞI-1900 başları Avrupa yapımı bağadan (kaplumbağa kabuğu) mamul antika zarf açacağı. Uzunluk: 18cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA DUA KİTABI-1800lerden el yazma eksiksiz dua kitabı. Boyut: 14,5x10cm.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA DUA KİTABI-1800lerden el yazma eksiksiz dua kitabı. Boyut: 14,5x10cm.

    TLSold
  • ELMAS TAŞLI BEŞTAŞ YÜZÜK-Anayar montür üzerinde elmas taşlarla süslü beştaş yüzük.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    ELMAS TAŞLI BEŞTAŞ YÜZÜK-Anayar montür üzerinde elmas taşlarla süslü beştaş yüzük.

    TLSold
  • MEHMET REŞAT HAN DÖNEMİ KOLEKSİYONLUK GÜMÜŞ 2 KURUŞ-Mehmet Reşat Han dönemi yüksek kondisyonda gümüş 2 kuruş

    Lot No: 69

    Lot: 69

    MEHMET REŞAT HAN DÖNEMİ KOLEKSİYONLUK GÜMÜŞ 2 KURUŞ-Mehmet Reşat Han dönemi yüksek kondisyonda gümüş 2 kuruş

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ PİŞTOV ÇAPUTLUĞU -1850lerden bronzdan mamul Osmanlı Dönemi piştov çaputluğu. Toplam uzunluk: 10cm.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    OSMANLI DÖNEMİ PİŞTOV ÇAPUTLUĞU -1850lerden bronzdan mamul Osmanlı Dönemi piştov çaputluğu. Toplam uzunluk: 10cm.

    TLSold
  • ÜZERİ MİNE İŞÇİLİKLİ ANTİKA MUMLUK -1920-1930lardan Avrupa yapımı üzeri mine işçilikli antika mumluk. Yükseklik: 16cm.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    ÜZERİ MİNE İŞÇİLİKLİ ANTİKA MUMLUK -1920-1930lardan Avrupa yapımı üzeri mine işçilikli antika mumluk. Yükseklik: 16cm.

    TLSold
  • CUMHURİYET BAŞLARI NADİR PİLOT BRÖVESİ-1930-1940lardan nadir havacı brövesi. Uzunluk: 7,5cm

    Lot No: 72

    Lot: 72

    CUMHURİYET BAŞLARI NADİR PİLOT BRÖVESİ-1930-1940lardan nadir havacı brövesi. Uzunluk: 7,5cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR ERMENİ KİLİM-Yaklaşık 200 yıllık, el eğirme ve kök boya iplerle el tezgahlarında dokunmuş orta kısmında Ermeni haçı bulunan Kayseri yöresi el dokuma Ermeni işi nadir halı. Halının saçak kısmında eksilme mevcuttur. Boyut: 110x145cm.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR ERMENİ KİLİM-Yaklaşık 200 yıllık, el eğirme ve kök boya iplerle el tezgahlarında dokunmuş orta kısmında Ermeni haçı bulunan Kayseri yöresi el dokuma Ermeni işi nadir halı. Halının saçak kısmında eksilme mevcuttur. Boyut: 110x145cm.

    TLSold
  • ÜZERİ OSMANLICA YAZILI OSMANLI DÖNEMİ ÇAKI-Üzerinde Osmanlıca yazılı boynuz saplı Osmanlı Dönemi çakı. Kapalı uzunluk: 10cm , açık uzunluk: 18cm.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    ÜZERİ OSMANLICA YAZILI OSMANLI DÖNEMİ ÇAKI-Üzerinde Osmanlıca yazılı boynuz saplı Osmanlı Dönemi çakı. Kapalı uzunluk: 10cm , açık uzunluk: 18cm.

    TLSold
  • ANTİKA GÜMÜŞ ARNAVUT ZİNCİR CEP SAATİ KÖSTEĞİ-Yüksek ayar gümüşten mamul (900ayar) Arnavut zinciri gümüş cep saati kösteği. Uzunluk: 31cm Ağırlık:36gr

    Lot No: 75

    Lot: 75

    ANTİKA GÜMÜŞ ARNAVUT ZİNCİR CEP SAATİ KÖSTEĞİ-Yüksek ayar gümüşten mamul (900ayar) Arnavut zinciri gümüş cep saati kösteği. Uzunluk: 31cm Ağırlık:36gr

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA BÜYÜK BOY TAŞINABİLİR GAZ LAMBASI-Osmanlı pazarı için İngiliz yapımı büyük boy nadir gaz lambası. Tutmaç hariç yükseklik: 40cm , toplam yükseklik: 53cm.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA BÜYÜK BOY TAŞINABİLİR GAZ LAMBASI-Osmanlı pazarı için İngiliz yapımı büyük boy nadir gaz lambası. Tutmaç hariç yükseklik: 40cm , toplam yükseklik: 53cm.

    TLSold
  • ABDÜLMECİT HAN DÖNEMİ GÜMÜŞ 20 KURUŞ-Abdülmecit Han dönemine (1839) ait gümüş 20 kuruş. 20 kuruşlar Osmanlı Devleti'nin en büyük gümüş parası.
Ağırlık:24 gr

    Lot No: 77

    Lot: 77

    ABDÜLMECİT HAN DÖNEMİ GÜMÜŞ 20 KURUŞ-Abdülmecit Han dönemine (1839) ait gümüş 20 kuruş. 20 kuruşlar Osmanlı Devleti'nin en büyük gümüş parası. Ağırlık:24 gr

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ CEP SAATİ KÖSTEĞİ-Osmanlı Dönemi sallamasında Abdülhamit Han dönemi gümüş 2 kuruşu bulunan ipek zincirli gümüş cep saati kösteği. Uzunluk: 30cm. Ağırlık:21,5gr

    Lot No: 78

    Lot: 78

    OSMANLI DÖNEMİ CEP SAATİ KÖSTEĞİ-Osmanlı Dönemi sallamasında Abdülhamit Han dönemi gümüş 2 kuruşu bulunan ipek zincirli gümüş cep saati kösteği. Uzunluk: 30cm. Ağırlık:21,5gr

    TLSold
  • ÜZERİ GÜMÜŞ İNSİYALLİ ANTİKA FIRÇA TAKIMI-Üzerinde gümüş insiyaller ve gümüş damgaları bulunan 1930lardan fırça takımı. Uzunluklar: 24cm/16,5cm/16cm.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    ÜZERİ GÜMÜŞ İNSİYALLİ ANTİKA FIRÇA TAKIMI-Üzerinde gümüş insiyaller ve gümüş damgaları bulunan 1930lardan fırça takımı. Uzunluklar: 24cm/16,5cm/16cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BRONZ BUHURDAN -1850lerden bronzdan mamul Osmanlı Dönemi yüksek kondisyonda buhurdan. Yükseklik: 9cm , boyut: 19x13cm.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    OSMANLI DÖNEMİ BRONZ BUHURDAN -1850lerden bronzdan mamul Osmanlı Dönemi yüksek kondisyonda buhurdan. Yükseklik: 9cm , boyut: 19x13cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ USTA DAMGALI İBRİK-1850lerden Osmanlı Dönemi el döğme bakırdan mamul usta damgalı nadir formda ibrik. Yükseklik: 35cm.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    OSMANLI DÖNEMİ USTA DAMGALI İBRİK-1850lerden Osmanlı Dönemi el döğme bakırdan mamul usta damgalı nadir formda ibrik. Yükseklik: 35cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KADI BAKIRI-Üzerinde Osmanlıca "Sahibi Esseyid Hüseyin El Kadı Acuşluzade sene 1280(1865)" yazılı Osmanlı Dönemi kapaklı kadı bakırı. Yükseklik: 13,5cm , çap: 23cm.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    OSMANLI DÖNEMİ KADI BAKIRI-Üzerinde Osmanlıca "Sahibi Esseyid Hüseyin El Kadı Acuşluzade sene 1280(1865)" yazılı Osmanlı Dönemi kapaklı kadı bakırı. Yükseklik: 13,5cm , çap: 23cm.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI ANTİKA YÜZÜK -1970-1980lerden anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yüzük.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    PIRLANTA TAŞLI ANTİKA YÜZÜK -1970-1980lerden anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yüzük.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÜZERİ OSMANLICA YAZILI KANTAR-Her şeyiyle eksiksiz ve yüksek kondisyonda üzeri Osmanlıca yazılı 1850lerden büyük boy kantar. Üst kısım uzunluk:72cm

    Lot No: 84

    Lot: 84

    OSMANLI DÖNEMİ ÜZERİ OSMANLICA YAZILI KANTAR-Her şeyiyle eksiksiz ve yüksek kondisyonda üzeri Osmanlıca yazılı 1850lerden büyük boy kantar. Üst kısım uzunluk:72cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ZENNE İŞİ NARGİLE-Osmanlı Dönemi Süleymaniye işi zenne işi nargile. Toplam uzunluk: 29cm , şişe uzunluk: 17cm.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    OSMANLI DÖNEMİ ZENNE İŞİ NARGİLE-Osmanlı Dönemi Süleymaniye işi zenne işi nargile. Toplam uzunluk: 29cm , şişe uzunluk: 17cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA ÇAY KAŞIĞI TAKIMI-1930-1940lardan orijinal kutusunda 800 ayar gümüşten mamul damgalı antika çay kaşığı takımı. Kutu boyut: 14x19cm Kaşık uzunluk: 10,5cm Ağırlık:60gr

    Lot No: 86

    Lot: 86

    ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA ÇAY KAŞIĞI TAKIMI-1930-1940lardan orijinal kutusunda 800 ayar gümüşten mamul damgalı antika çay kaşığı takımı. Kutu boyut: 14x19cm Kaşık uzunluk: 10,5cm Ağırlık:60gr

    TLSold
  • 5. EMİSYON KAĞIT 100 LİRA-1950lerden 5. emisyon kağıt 100 lira.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    5. EMİSYON KAĞIT 100 LİRA-1950lerden 5. emisyon kağıt 100 lira.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ TOKAT İŞİ BÜYÜK BOY EL KAZIMA AHŞAP BASKI-Büyük boy Tokat işi Osmanlı Dönemi ahşap baskı. Boyut: 31x18,5cm.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    OSMANLI DÖNEMİ TOKAT İŞİ BÜYÜK BOY EL KAZIMA AHŞAP BASKI-Büyük boy Tokat işi Osmanlı Dönemi ahşap baskı. Boyut: 31x18,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA KURMALI KOLYE SAAT-1930-1940lardan tepeden kurmalı İsviçre yapımı çalışır durumda antika kolye saat. Çap: 3,5cm.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    ANTİKA KURMALI KOLYE SAAT-1930-1940lardan tepeden kurmalı İsviçre yapımı çalışır durumda antika kolye saat. Çap: 3,5cm.

    TLSold
  • İMAMESİ SİKKE FORMUNDA TESPİH-İmamesi sikke formunda 33'lü ağaç tespih. Habbe boyut:1,2x0,7cm

    Lot No: 90

    Lot: 90

    İMAMESİ SİKKE FORMUNDA TESPİH-İmamesi sikke formunda 33'lü ağaç tespih. Habbe boyut:1,2x0,7cm

    TLSold
  • JUNKHANS MARKA KURMALI ANTİKA MASA SAATİ-1940-1950lerden Alman yapımı kurmalı antika masa saati. Yükseklik: 15,5cm.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    JUNKHANS MARKA KURMALI ANTİKA MASA SAATİ-1940-1950lerden Alman yapımı kurmalı antika masa saati. Yükseklik: 15,5cm.

    TLSold
  • BRONZDAN MAMUL ANTİKA BARUTLUK-1900 başları Avrupa yapımı bronzdan mamul üzeri kabartma işçilikli antika barutluk. Yükseklik: 21cm.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    BRONZDAN MAMUL ANTİKA BARUTLUK-1900 başları Avrupa yapımı bronzdan mamul üzeri kabartma işçilikli antika barutluk. Yükseklik: 21cm.

    TLSold
  • CEP BOY KEHRİBAR NAMAZ TESBİHİ-Kehribardan  tozundan mamul 99'lu cep boy namaz tesbihi. Habbe boyut:0,4x0,4cm

    Lot No: 93

    Lot: 93

    CEP BOY KEHRİBAR NAMAZ TESBİHİ-Kehribardan tozundan mamul 99'lu cep boy namaz tesbihi. Habbe boyut:0,4x0,4cm

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA DÜRBÜN-1950lerden orijinal kutusunda antika İngiliz dürbün. Kutu yükseklik: 16cm.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA DÜRBÜN-1950lerden orijinal kutusunda antika İngiliz dürbün. Kutu yükseklik: 16cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ CİCİM KİLİMİ -El eğirme ve kök boya iplerle el tezgahlarında dokunmuş Uşak yöresi cicim kilimi. Boyut: 220x450cm.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    OSMANLI DÖNEMİ CİCİM KİLİMİ -El eğirme ve kök boya iplerle el tezgahlarında dokunmuş Uşak yöresi cicim kilimi. Boyut: 220x450cm.

    TLSold
  • MEHMET REŞAT HAN DÖNEMİ GÜMÜŞ 5 KURUŞ-Ön yüzünde Mehmet Reşat Han'ın tuğrası, arka yüzünde Osmanlıca 'Darabe-i Fiyye Constantiniyye' yazılı gümüş 5 kuruş.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    MEHMET REŞAT HAN DÖNEMİ GÜMÜŞ 5 KURUŞ-Ön yüzünde Mehmet Reşat Han'ın tuğrası, arka yüzünde Osmanlıca 'Darabe-i Fiyye Constantiniyye' yazılı gümüş 5 kuruş.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ İŞLEMELİ ORTA SİNİSİ-1800 başları tamamı kalem işçilikli bakırdan mamul orta sinisi. Çap: 62cm.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    OSMANLI DÖNEMİ İŞLEMELİ ORTA SİNİSİ-1800 başları tamamı kalem işçilikli bakırdan mamul orta sinisi. Çap: 62cm.

    TLSold
  • MARAŞ İŞİ EL OYMA ANTİKA ÇEYİZ TEPSİSİ-Cevizden el oyma 1960-1970lerden (telefon numarasından anlaşılabilir) Maraş işi çil kondisyonlu antika çeyiz tepsisi. Boyut: 41x23,5cm.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    MARAŞ İŞİ EL OYMA ANTİKA ÇEYİZ TEPSİSİ-Cevizden el oyma 1960-1970lerden (telefon numarasından anlaşılabilir) Maraş işi çil kondisyonlu antika çeyiz tepsisi. Boyut: 41x23,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ALTI ADET DENİZCİ SUBAY DÜĞMESİ -Osmanlı Dönemi 6 adet denizci subay düğmesi.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    OSMANLI DÖNEMİ ALTI ADET DENİZCİ SUBAY DÜĞMESİ -Osmanlı Dönemi 6 adet denizci subay düğmesi.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ DÖRT ADET HAKKAK  İŞİ EL KAZIMA ŞAHIS MÜHRÜ-Tamamı el kazıma 4 adet Osmanlı Dönemi şahıs mührü.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    OSMANLI DÖNEMİ DÖRT ADET HAKKAK İŞİ EL KAZIMA ŞAHIS MÜHRÜ-Tamamı el kazıma 4 adet Osmanlı Dönemi şahıs mührü.

    TLSold
  • UCUNDA GÜMÜŞ OSMANLI PARASI BULUNAN GÜMÜŞ ZARF AÇACAĞI-Üzerinde Mehmet Reşat Han'ın gümüş parası bulunan 800 ayar gümüşten mamul Osmanlı Dönemi zarf açacağı. Uzunluk: 14,5cm Ağırlık:19gr

    Lot No: 101

    Lot: 101

    UCUNDA GÜMÜŞ OSMANLI PARASI BULUNAN GÜMÜŞ ZARF AÇACAĞI-Üzerinde Mehmet Reşat Han'ın gümüş parası bulunan 800 ayar gümüşten mamul Osmanlı Dönemi zarf açacağı. Uzunluk: 14,5cm Ağırlık:19gr

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ DERİ AT HEYBESİ-El eğirme ve kök boya ile el tezgahlarında dokunmuş köşeleri derilerle güçlendirilmiş Osmanlı Dönemi at heybesi. Boyut: 130x52cm.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    OSMANLI DÖNEMİ DERİ AT HEYBESİ-El eğirme ve kök boya ile el tezgahlarında dokunmuş köşeleri derilerle güçlendirilmiş Osmanlı Dönemi at heybesi. Boyut: 130x52cm.

    TLSold
  • ANTİKA ÇİFT GEMİ LAMBASI-1930-1940lardan iki adet antika gemi lambası. Yükseklik: 21cm.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    ANTİKA ÇİFT GEMİ LAMBASI-1930-1940lardan iki adet antika gemi lambası. Yükseklik: 21cm.

    TLSold
  • BALIK FORMUNDA GÜMÜŞ İKRAMLIK -900 ayar gümüşten mamul balık formunda ikramlık. Boyut: 7,5x7cm Ağırlık:17,5gr

    Lot No: 104

    Lot: 104

    BALIK FORMUNDA GÜMÜŞ İKRAMLIK -900 ayar gümüşten mamul balık formunda ikramlık. Boyut: 7,5x7cm Ağırlık:17,5gr

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ PİNİYET -Osmanlı Dönemi el oyma hamur - ekmek piniyeti. Boyut:41x36x12cm.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    OSMANLI DÖNEMİ PİNİYET -Osmanlı Dönemi el oyma hamur - ekmek piniyeti. Boyut:41x36x12cm.

    TLSold
  • MİNE İŞÇİLİKLİ ANTİKA VAZO -İran İsfehan yapımı 1930-1940lardan mine işçilikli antika vazo. Yükseklik: 13,5cm.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    MİNE İŞÇİLİKLİ ANTİKA VAZO -İran İsfehan yapımı 1930-1940lardan mine işçilikli antika vazo. Yükseklik: 13,5cm.

    TLSold
  • AKİK TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK -925 ayar gümüşten mamul üzerinde akik taşı bulunan yüzük. Ağırlık:7gr

    Lot No: 107

    Lot: 107

    AKİK TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK -925 ayar gümüşten mamul üzerinde akik taşı bulunan yüzük. Ağırlık:7gr

    TLSold
  • NADİR FORMDA OSMANLI BADYA -1800 başları tamamı işlemeli Osmanlı Dönemi bakır badya. Çap: 21cm  Yükseklik: 6,5cm.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    NADİR FORMDA OSMANLI BADYA -1800 başları tamamı işlemeli Osmanlı Dönemi bakır badya. Çap: 21cm Yükseklik: 6,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EL DOKUMA BÜYÜK BOY ÇADIR KOLANI-El eğirme ve kök boya iplerle el tezgahlarında dokunmuş üzerinde boy ve aşiret simgeleri olan büyük boy çadır kolanı. Uzunluk: 115cm.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    OSMANLI DÖNEMİ EL DOKUMA BÜYÜK BOY ÇADIR KOLANI-El eğirme ve kök boya iplerle el tezgahlarında dokunmuş üzerinde boy ve aşiret simgeleri olan büyük boy çadır kolanı. Uzunluk: 115cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜLLÜ BRONZ ÇAN-Osmanlı Dönemi bronzdan mamul 1800 başları üzeri kabartma işçilikli çan. Uzunluk: 16cm.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    OSMANLI DÖNEMİ GÜLLÜ BRONZ ÇAN-Osmanlı Dönemi bronzdan mamul 1800 başları üzeri kabartma işçilikli çan. Uzunluk: 16cm.

    TLSold
  • 1850LERDEN NADİR EL YAPIMI KANTAR-1850lerden el yapımı Avrupa primitif formda kantar. Toplam uzunluk: 29cm.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    1850LERDEN NADİR EL YAPIMI KANTAR-1850lerden el yapımı Avrupa primitif formda kantar. Toplam uzunluk: 29cm.

    TLSold
  • İKİ ADET ANTİKA GÜMÜŞ KINA TASI-Süleymaniye işi iki adet antika gümüş kına tası. 900 ayar gümüşten mamuldür. Çap: 6cm Toplam ağırlık:20gr

    Lot No: 112

    Lot: 112

    İKİ ADET ANTİKA GÜMÜŞ KINA TASI-Süleymaniye işi iki adet antika gümüş kına tası. 900 ayar gümüşten mamuldür. Çap: 6cm Toplam ağırlık:20gr

    TLSold
  • ÜZERİNDE OSMANLI PARALARI BULUNAN OSMANLI DÖNEMİ AİLE TASVİRLİ GÜMÜŞ KOLYE-Üzeri kalem işçilikli sallamalarında ise Osmanlı paraları bulunan aile tasvirli gümüş Osmanlı kolye. Boyut: 8x4,5cm.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    ÜZERİNDE OSMANLI PARALARI BULUNAN OSMANLI DÖNEMİ AİLE TASVİRLİ GÜMÜŞ KOLYE-Üzeri kalem işçilikli sallamalarında ise Osmanlı paraları bulunan aile tasvirli gümüş Osmanlı kolye. Boyut: 8x4,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA DEKORATİF RADYO-1970lerden yüksek kondisyonda antika dekoratif radyo. Çalışmamaktadır bakıma ihtiyacı vardır. Boyut: 28,5x15x18cm.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    ANTİKA DEKORATİF RADYO-1970lerden yüksek kondisyonda antika dekoratif radyo. Çalışmamaktadır bakıma ihtiyacı vardır. Boyut: 28,5x15x18cm.

    TLSold
  • YEŞİM TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE UCU-925 ayar gümüşten mamul üzerinde yeşim taşı bulunan kolye ucu. Uzunluk:3cm

    Lot No: 115

    Lot: 115

    YEŞİM TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE UCU-925 ayar gümüşten mamul üzerinde yeşim taşı bulunan kolye ucu. Uzunluk:3cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ SÜLEYMANİYE İŞİ KAHVE DEĞİRMENİ-Üzerinde ay yıldız ve usta damgası bulunan Süleymaniye işi Osmanlı dönemi kahve değirmeni. Uzunluk: 34cm.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    OSMANLI DÖNEMİ SÜLEYMANİYE İŞİ KAHVE DEĞİRMENİ-Üzerinde ay yıldız ve usta damgası bulunan Süleymaniye işi Osmanlı dönemi kahve değirmeni. Uzunluk: 34cm.

    TLSold
  • KOLEKSİYONLUK GÜMÜŞ OSMANLI 5 KURUŞ-Mehmet Reşat Han dönemine ait yüksek kondisyonda gümüş 5 kuruş

    Lot No: 117

    Lot: 117

    KOLEKSİYONLUK GÜMÜŞ OSMANLI 5 KURUŞ-Mehmet Reşat Han dönemine ait yüksek kondisyonda gümüş 5 kuruş

    TLSold
  • ÜZERİ KABARTMA İŞÇİLİKLİ İKİ ADET GÜMÜŞ KÜLLÜK-Üzeri kabartma işçilikli 1960-1970lerden 800 ayar gümüşten iki adet küllük. Boyut: 7x5cm Toplam ağırlık: 59,5gr

    Lot No: 118

    Lot: 118

    ÜZERİ KABARTMA İŞÇİLİKLİ İKİ ADET GÜMÜŞ KÜLLÜK-Üzeri kabartma işçilikli 1960-1970lerden 800 ayar gümüşten iki adet küllük. Boyut: 7x5cm Toplam ağırlık: 59,5gr

    TLSold
  • KABARTMA İŞÇİLİKLİ GÜMÜŞ AYNA -900 ayar gümüşten mamul kabartma işçilikli antika gümüş duvar aynası. Boyut: 11x9,5cm.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    KABARTMA İŞÇİLİKLİ GÜMÜŞ AYNA -900 ayar gümüşten mamul kabartma işçilikli antika gümüş duvar aynası. Boyut: 11x9,5cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL ZARFINDA OSMANLICA YAZILI MEKTUP-Orijinal zarfında 1928 yılına ait Osmanlıca mektup.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    ORİJİNAL ZARFINDA OSMANLICA YAZILI MEKTUP-Orijinal zarfında 1928 yılına ait Osmanlıca mektup.

    TLSold
  • ÜZERİ ALTIN KAPLAMA GÜMÜŞ ŞOVALYE YÜZÜĞÜ - EKLEM YÜZÜĞÜ-Bir yanı gümüş diğer yanı ise gümüş üzeri altın kaplama şovalye yüzüğü - eklem yüzüğü. Ağırlık:5gr

    Lot No: 121

    Lot: 121

    ÜZERİ ALTIN KAPLAMA GÜMÜŞ ŞOVALYE YÜZÜĞÜ - EKLEM YÜZÜĞÜ-Bir yanı gümüş diğer yanı ise gümüş üzeri altın kaplama şovalye yüzüğü - eklem yüzüğü. Ağırlık:5gr

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ APLİKLİ SİGARA AĞIZLIĞI-Emziği kemikten mamul Osmanlı Dönemi gümüş aplikli sigara ağızlığı. Uzunluk: 7,5cm.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ APLİKLİ SİGARA AĞIZLIĞI-Emziği kemikten mamul Osmanlı Dönemi gümüş aplikli sigara ağızlığı. Uzunluk: 7,5cm.

    TLSold
  • 2. ABDÜLHAMİD HAN DÖNEMİ ÇOK NADİR YAZILMAMIŞ ÇİFT VAKIF SENEDİ-Üzerinde Abdülhamid Han'ın tuğrası bulunan tuğra altında Osmanlıca "Evkaf-ı Müstesnaya Mahsus Seneddir" arkasında ise"Müstesna Evkaf'dan Kütahya'da Kain Germiyanzade İshak Evgafına Mahsus Seneddir" yazılı Osmanlı Dönemi yazılmamış çift vakıf senedi.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    2. ABDÜLHAMİD HAN DÖNEMİ ÇOK NADİR YAZILMAMIŞ ÇİFT VAKIF SENEDİ-Üzerinde Abdülhamid Han'ın tuğrası bulunan tuğra altında Osmanlıca "Evkaf-ı Müstesnaya Mahsus Seneddir" arkasında ise"Müstesna Evkaf'dan Kütahya'da Kain Germiyanzade İshak Evgafına Mahsus Seneddir" yazılı Osmanlı Dönemi yazılmamış çift vakıf senedi.

    TLSold
  • OSMANLI GÜMÜŞ 1 VE 2 KURUŞLARDAN YAPILMIŞ KOL DÜĞMELERİ-Osmanlı gümüş 1 ve 2 kuruşlardan yapılmış kol düğmeleri

    Lot No: 124

    Lot: 124

    OSMANLI GÜMÜŞ 1 VE 2 KURUŞLARDAN YAPILMIŞ KOL DÜĞMELERİ-Osmanlı gümüş 1 ve 2 kuruşlardan yapılmış kol düğmeleri

    TLSold
  • 5. EMİSYON 2.5 LİRA-1950lerden 5. emisyon 2.5 lira

    Lot No: 125

    Lot: 125

    5. EMİSYON 2.5 LİRA-1950lerden 5. emisyon 2.5 lira

    TLSold
  • İKİ ADET BÜYÜK BOY ANTİKA DUVAR APLİĞİ LAMBA-1970lerden iki adet büyük boy bakırdan mamul el yapımı duvar apliği. Camlarında kırık, bir tanesinin üst kısmında çatlak mevcuttur. Toplam yükseklik:48cm

    Lot No: 126

    Lot: 126

    İKİ ADET BÜYÜK BOY ANTİKA DUVAR APLİĞİ LAMBA-1970lerden iki adet büyük boy bakırdan mamul el yapımı duvar apliği. Camlarında kırık, bir tanesinin üst kısmında çatlak mevcuttur. Toplam yükseklik:48cm

    TLSold
  • EL OYMA TOKAT İŞİ AHŞAP BASKI KALIBI-Osmanlı Dönemi ahşaptan mamul el oyma işçilikli Tokat işi baskı kalıbı. Boyut: 16,5x15,5cm.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    EL OYMA TOKAT İŞİ AHŞAP BASKI KALIBI-Osmanlı Dönemi ahşaptan mamul el oyma işçilikli Tokat işi baskı kalıbı. Boyut: 16,5x15,5cm.

    TLSold
  • OVAL KESİM KUKA TESBİH-Oval kesim 33'lü kuka tesbih. Habbe boyut:1,0x0,7cm

    Lot No: 128

    Lot: 128

    OVAL KESİM KUKA TESBİH-Oval kesim 33'lü kuka tesbih. Habbe boyut:1,0x0,7cm

    TLSold
  • ANTİKA GÜMÜŞ EL AYNASI-1950lerden kabartma işçilikli 900 ayar gümüşten mamul antika el aynası. Uzunluk: 13cm.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    ANTİKA GÜMÜŞ EL AYNASI-1950lerden kabartma işçilikli 900 ayar gümüşten mamul antika el aynası. Uzunluk: 13cm.

    TLSold
  • TOMBAK ÜZERİNE YAZILMIŞ PRESTİJ KİTAP-Yapıkredi Yayınlarına ait Tombak sanatıyla ilgili prestij kitap. Boyut:29x23cm

    Lot No: 130

    Lot: 130

    TOMBAK ÜZERİNE YAZILMIŞ PRESTİJ KİTAP-Yapıkredi Yayınlarına ait Tombak sanatıyla ilgili prestij kitap. Boyut:29x23cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ SAVATLI GÜMÜŞ KOLYE UCU-Yüksek ayar gümüş üzeri savat işçilikli Osmanlı Dönemi kolye ucu. Çap: 5cm. Ağırlık:10gr

    Lot No: 131

    Lot: 131

    OSMANLI DÖNEMİ SAVATLI GÜMÜŞ KOLYE UCU-Yüksek ayar gümüş üzeri savat işçilikli Osmanlı Dönemi kolye ucu. Çap: 5cm. Ağırlık:10gr

    TLSold
  • ÜZERİ İNSİYALLİ EL DOKUMA BATTANİYE -Tamamı el dokuma Cumhuriyet başları üzeri insiyalli battaniye. Boyut: 120x180cm.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    ÜZERİ İNSİYALLİ EL DOKUMA BATTANİYE -Tamamı el dokuma Cumhuriyet başları üzeri insiyalli battaniye. Boyut: 120x180cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR FİTRE TASI-Osmanlı Dönemi 1800 başları üzeri işlemeli nadir formda fitre kahve. Yükseklik: 8,5cm , çap: 15cm.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR FİTRE TASI-Osmanlı Dönemi 1800 başları üzeri işlemeli nadir formda fitre kahve. Yükseklik: 8,5cm , çap: 15cm.

    TLSold
  • ÜZERİ KABARTMA İŞÇİLİKLİ ANTİKA GÜMÜŞ KÜLLÜK-Üzeri kabartma işçilikli 800 ayar gümüşten mamul antika gümüş küllük. Boyut: 7x4,5cm.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    ÜZERİ KABARTMA İŞÇİLİKLİ ANTİKA GÜMÜŞ KÜLLÜK-Üzeri kabartma işçilikli 800 ayar gümüşten mamul antika gümüş küllük. Boyut: 7x4,5cm.

    TLSold
  • EL YAPIMI ANTİKA BURSA İŞİ BAĞ BIÇAĞI-Cumhuriyet başları el yapımı Bursa işi bağ bıçağı. Kapalı uzunluk: 16cm.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    EL YAPIMI ANTİKA BURSA İŞİ BAĞ BIÇAĞI-Cumhuriyet başları el yapımı Bursa işi bağ bıçağı. Kapalı uzunluk: 16cm.

    TLSold
  • 150 ADET BİLYE-1970-1980lerden 150 adet bilye.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    150 ADET BİLYE-1970-1980lerden 150 adet bilye.

    TLSold
  • EL YAZMA OSMANLI DUA KİTABI-1900 başları el yazma Osmanlı el kitabı. Boyut: 11x15,5.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    EL YAZMA OSMANLI DUA KİTABI-1900 başları el yazma Osmanlı el kitabı. Boyut: 11x15,5.

    TLSold
  • ÇOK YÜKSEK KONDİSYONDA ANTİKA LÖKÜS-1950-1960lardan çok yüksek kondisyonda Anchor marka antika löküs. Tutmaç hariç: 40cm.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    ÇOK YÜKSEK KONDİSYONDA ANTİKA LÖKÜS-1950-1960lardan çok yüksek kondisyonda Anchor marka antika löküs. Tutmaç hariç: 40cm.

    TLSold
  • 1. DÜNYA SAVAŞI ANISINA YAPILMIŞ RUS MADALYA -1. Dünya Savaşı'nın 70. yılı hatırasına orijinal kurdelasıyla rus madalya

    Lot No: 139

    Lot: 139

    1. DÜNYA SAVAŞI ANISINA YAPILMIŞ RUS MADALYA -1. Dünya Savaşı'nın 70. yılı hatırasına orijinal kurdelasıyla rus madalya

    TLSold
  • MİTOLOJİK BÜSTLÜ ANTİKA GÜMÜŞ ZARF AÇACAĞI-800 ayar gümüşten mamul 1950-1960lardan üzerinde mitolojik tanrıça büstü bulunan antika zarf açacağı. Uzunluk: 18,5cm Ağırlık: 34gr

    Lot No: 140

    Lot: 140

    MİTOLOJİK BÜSTLÜ ANTİKA GÜMÜŞ ZARF AÇACAĞI-800 ayar gümüşten mamul 1950-1960lardan üzerinde mitolojik tanrıça büstü bulunan antika zarf açacağı. Uzunluk: 18,5cm Ağırlık: 34gr

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA DUA KİTABI -1800 başları deri cildinde Osmanlı Dönemi el yazma dua kitabı. Boyut: 13,5x9cm.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA DUA KİTABI -1800 başları deri cildinde Osmanlı Dönemi el yazma dua kitabı. Boyut: 13,5x9cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ İKİ ADET GÜMÜŞ 2 KURUŞ-Biri Abdülhamit Han diğeri ise Mehmet Reşat Han dönemi iki adet gümüş 2 kuruş

    Lot No: 142

    Lot: 142

    OSMANLI DÖNEMİ İKİ ADET GÜMÜŞ 2 KURUŞ-Biri Abdülhamit Han diğeri ise Mehmet Reşat Han dönemi iki adet gümüş 2 kuruş

    TLSold
  • ÜZERİ İŞLEMELİ OSMANLI DÖNEMİ AHŞAP KİRMAN-Ahşap üzeri el oyma işçilikli yüksek kondisyonda ahşap kirman. Boyut: 18,5x18,5cm.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    ÜZERİ İŞLEMELİ OSMANLI DÖNEMİ AHŞAP KİRMAN-Ahşap üzeri el oyma işçilikli yüksek kondisyonda ahşap kirman. Boyut: 18,5x18,5cm.

    TLSold
  • 5. EMİSYON 50 LİRA-1950lerden 5. emisyon 50 lira

    Lot No: 144

    Lot: 144

    5. EMİSYON 50 LİRA-1950lerden 5. emisyon 50 lira

    TLSold
  • EL DOKUMA ANTİKA SİİRT BATTANİYESİ-1930-1940lardan el dokuma antika siirt battaniyesi. Boyut: 200x150cm.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    EL DOKUMA ANTİKA SİİRT BATTANİYESİ-1930-1940lardan el dokuma antika siirt battaniyesi. Boyut: 200x150cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EDİRNEKARİ ÇERÇEVESİNDE İŞLEMELİ PANO-1850lerden ahşap edirnekari çerçevesinde gümüş sırma işçilikli pano. Boyut: 17x29cm.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    OSMANLI DÖNEMİ EDİRNEKARİ ÇERÇEVESİNDE İŞLEMELİ PANO-1850lerden ahşap edirnekari çerçevesinde gümüş sırma işçilikli pano. Boyut: 17x29cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ YAZILI LENGER-Üzerinde Osmanlıca "Sahibi Satı oğlu Mehmet 1212(1795)" yazılı Osmanlı Dönemi lenger. Çap: 29,5cm.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    OSMANLI DÖNEMİ YAZILI LENGER-Üzerinde Osmanlıca "Sahibi Satı oğlu Mehmet 1212(1795)" yazılı Osmanlı Dönemi lenger. Çap: 29,5cm.

    TLSold
  • MERMER APLİKLİ ANTİKA EL MUMLUĞU-1930lardan mermer aplikli antika el mumluğu. Yükseklik: 12cm.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    MERMER APLİKLİ ANTİKA EL MUMLUĞU-1930lardan mermer aplikli antika el mumluğu. Yükseklik: 12cm.

    TLSold
  • ANTİKA İNGİLİZ EL MATKABI-1920-1930lardan İngiliz yapımı antika el matkabı. Uzunluk: 35,5cm.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    ANTİKA İNGİLİZ EL MATKABI-1920-1930lardan İngiliz yapımı antika el matkabı. Uzunluk: 35,5cm.

    TLSold
  • GARO KÜRKMAN'IN ANADOLU AĞIRLIK VE ÖLÇÜ ALETLERİ ÜZERİNE YAZDIĞI PRESTİJ KİTAP-Garo Kürkman'ın anadolu ağırlık ve ölçü birimleri üzerine yazdığı prestij kitap. Boyut: 32,5x24cm.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    GARO KÜRKMAN'IN ANADOLU AĞIRLIK VE ÖLÇÜ ALETLERİ ÜZERİNE YAZDIĞI PRESTİJ KİTAP-Garo Kürkman'ın anadolu ağırlık ve ölçü birimleri üzerine yazdığı prestij kitap. Boyut: 32,5x24cm.

    TLSold
  • ANTİKA MATARA -1930-1940lardan antika matara. Yükseklik: 21cm.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    ANTİKA MATARA -1930-1940lardan antika matara. Yükseklik: 21cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ MİNARECİ ŞAKÜLÜ-Osmanlı dönemi minareci şakülü. Uzunluk: 9cm.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    OSMANLI DÖNEMİ MİNARECİ ŞAKÜLÜ-Osmanlı dönemi minareci şakülü. Uzunluk: 9cm.

    TLSold
  • OSMANLI BANKASI ARŞİVİ EVRAKLAR TARANARAK HAZIRLANMIŞ PRESTİJ KİTAP-Osmanlı dönemi arşivi evrakları taranarak hazılanmış prestij kitap. Boyut: 32x23cm.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    OSMANLI BANKASI ARŞİVİ EVRAKLAR TARANARAK HAZIRLANMIŞ PRESTİJ KİTAP-Osmanlı dönemi arşivi evrakları taranarak hazılanmış prestij kitap. Boyut: 32x23cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ LEVANTEN İŞİ AĞIRLIK - DİRHEM-1900 başları Osmanlı Dönemi levanten işi dirhem - ağırlık. Çap: 7,5cm , yükseklik: 4cm.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    OSMANLI DÖNEMİ LEVANTEN İŞİ AĞIRLIK - DİRHEM-1900 başları Osmanlı Dönemi levanten işi dirhem - ağırlık. Çap: 7,5cm , yükseklik: 4cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÖĞRENCİ KARNESİ-1337-1338(1919-1920) yıllarına ait Osmanlı Dönemi okul karnesi.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    OSMANLI DÖNEMİ ÖĞRENCİ KARNESİ-1337-1338(1919-1920) yıllarına ait Osmanlı Dönemi okul karnesi.

    TLSold
  • ÜZERİ DUALI EL YAPIMI BAKIR KASE-1950-1960lardan Antep yapımı bakır üzeri el işleme kase. Yükseklik: 10cm , çap: 12cm.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    ÜZERİ DUALI EL YAPIMI BAKIR KASE-1950-1960lardan Antep yapımı bakır üzeri el işleme kase. Yükseklik: 10cm , çap: 12cm.

    TLSold
  • ÜZERLERİ BOL DAMGALI BEŞ ADET DİRHEM-Üzerleri bol damgalı beş adet antika dirhem - ağırlık. Çapları: 2,5cm-3,5cm.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    ÜZERLERİ BOL DAMGALI BEŞ ADET DİRHEM-Üzerleri bol damgalı beş adet antika dirhem - ağırlık. Çapları: 2,5cm-3,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA KESE LOTU-Tamamı el yapımı 1920-1930lardan üç adet antika kese lotu. Boyut: 21x16cm.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    ANTİKA KESE LOTU-Tamamı el yapımı 1920-1930lardan üç adet antika kese lotu. Boyut: 21x16cm.

    TLSold
  • ÜZERİ KABARTMA İŞÇİLİKLİ ANTİKA GÜMÜŞ KIYAFET FIRÇASI-800 ayar gümüşten mamul 1940-1950lerden kabartma işçilikli antika kıyafet fırçası. Uzunluk: 21cm.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    ÜZERİ KABARTMA İŞÇİLİKLİ ANTİKA GÜMÜŞ KIYAFET FIRÇASI-800 ayar gümüşten mamul 1940-1950lerden kabartma işçilikli antika kıyafet fırçası. Uzunluk: 21cm.

    TLSold
  • KEHRİBARDAN MAMUL ANTİKA GERDANLIK -Damla kehribardan mamul 1950-1960lardan antika gerdanlık. Uzunluk: 62cm.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    KEHRİBARDAN MAMUL ANTİKA GERDANLIK -Damla kehribardan mamul 1950-1960lardan antika gerdanlık. Uzunluk: 62cm.

    TLSold
  • SEDEF TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-925 ayar gümüşten mamul sedef taşlı yüzük. Ağırlık:6gr

    Lot No: 161

    Lot: 161

    SEDEF TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-925 ayar gümüşten mamul sedef taşlı yüzük. Ağırlık:6gr

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR KİRA KONTRATI-Osmanlı 1328(1916) tarihli nadir kira kontratı. Boyut: 28,5x40cm.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR KİRA KONTRATI-Osmanlı 1328(1916) tarihli nadir kira kontratı. Boyut: 28,5x40cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ YAZILI BÜYÜK BOY LENGER KAPAĞI-Üzerinde Osmanlıca "Sahibi Muhsin Efendizade Hüseyin Efendi sene 1195 (1780)" yazılı el döğme bakırdan mamul Osmanlı dönemi lenger kapağı. Yükseklik: 15cm , çap: 29cm.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    OSMANLI DÖNEMİ YAZILI BÜYÜK BOY LENGER KAPAĞI-Üzerinde Osmanlıca "Sahibi Muhsin Efendizade Hüseyin Efendi sene 1195 (1780)" yazılı el döğme bakırdan mamul Osmanlı dönemi lenger kapağı. Yükseklik: 15cm , çap: 29cm.

    TLSold
  • 2. DÜNYA SAVAŞI ANISINA YAPILMIŞ RUS MADALYON-1965 tarihli orijinal askısıyla birlikte 2. Dünya Savaşı anısına yapılmış madalyon.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    2. DÜNYA SAVAŞI ANISINA YAPILMIŞ RUS MADALYON-1965 tarihli orijinal askısıyla birlikte 2. Dünya Savaşı anısına yapılmış madalyon.

    TLSold
  • KOÇ BOYNUZUNDAN MAMUL TESPİH-Koç boynuzundan mamul 33lü tespih. Habbe boyutu: 1,2x1cm.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    KOÇ BOYNUZUNDAN MAMUL TESPİH-Koç boynuzundan mamul 33lü tespih. Habbe boyutu: 1,2x1cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA AĞIZ KOPUZU-Türkmen bölgesi çalgı aleti olan orijinal kutusunda antika ağız kopuzu. Uzunluk: 10cm , kutu boyut: 13x4,5cm.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA AĞIZ KOPUZU-Türkmen bölgesi çalgı aleti olan orijinal kutusunda antika ağız kopuzu. Uzunluk: 10cm , kutu boyut: 13x4,5cm.

    TLSold
  • "KANTARIN TOPUZU" İSİMLİ PRESTİJ KİTAP-Naim Arnas koleksiyonuna ait eserler ve açıklamaların yer aldığı 'Kantarın Topuzu' isimli prestij kitap. Boyut:25x23cm

    Lot No: 167

    Lot: 167

    "KANTARIN TOPUZU" İSİMLİ PRESTİJ KİTAP-Naim Arnas koleksiyonuna ait eserler ve açıklamaların yer aldığı 'Kantarın Topuzu' isimli prestij kitap. Boyut:25x23cm

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇAMÇAK-1850lerden Osmanlı Dönemi çamçak. Yükseklik: 4cm.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    OSMANLI DÖNEMİ ÇAMÇAK-1850lerden Osmanlı Dönemi çamçak. Yükseklik: 4cm.

    TLSold
  • ANTİKA GÜMÜŞ İKRAMLIK-800 ayar gümüşten mamul üzeri kabartma işçilikli antika gümüş ikramlık. Çap: 8,5cm. Ağırlık:33gr

    Lot No: 169

    Lot: 169

    ANTİKA GÜMÜŞ İKRAMLIK-800 ayar gümüşten mamul üzeri kabartma işçilikli antika gümüş ikramlık. Çap: 8,5cm. Ağırlık:33gr

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR KOLONYA ETİKETİ-Üzerinde Osmanlıca ve Fransızca "Hassan Kolonyaları" yazılı nadir etiket.

    Lot No: 170

    Lot: 170

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR KOLONYA ETİKETİ-Üzerinde Osmanlıca ve Fransızca "Hassan Kolonyaları" yazılı nadir etiket.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BEŞ ADET SİGARA KAĞIDI-Üzerileri Osmanlıca yazılı beş adet sigara kağıdı.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    OSMANLI DÖNEMİ BEŞ ADET SİGARA KAĞIDI-Üzerileri Osmanlıca yazılı beş adet sigara kağıdı.

    TLSold
  • ANTİKA GÜMÜŞ KINA TASI-925 ayar gümüşten mamul ortasında tuğra bulunan kına tası. Çap: 6cm. Ağırlık:10,5gr

    Lot No: 172

    Lot: 172

    ANTİKA GÜMÜŞ KINA TASI-925 ayar gümüşten mamul ortasında tuğra bulunan kına tası. Çap: 6cm. Ağırlık:10,5gr

    TLSold
  • 5. EMİSYON 100 LİRA-1950lerden 5. emisyon 100 lira

    Lot No: 173

    Lot: 173

    5. EMİSYON 100 LİRA-1950lerden 5. emisyon 100 lira

    TLSold
  • ISPARTA İŞİ EL DOKUMA OSMANLI DUVAR HALISI-Isparta işi el dokuma üzerinde 'Besmele-i Şerif' ve 'Kelime-i Tevhid' ve 'Er-rızgu Allah' yazılı Osmanlı Dönemi duvar halısı. Boyut: 103x83cm

    Lot No: 174

    Lot: 174

    ISPARTA İŞİ EL DOKUMA OSMANLI DUVAR HALISI-Isparta işi el dokuma üzerinde 'Besmele-i Şerif' ve 'Kelime-i Tevhid' ve 'Er-rızgu Allah' yazılı Osmanlı Dönemi duvar halısı. Boyut: 103x83cm

    TLSold
  • AVRUPA YAPIMI ANTİKA GEYİK TROFESİ-1930-1940lardan Avrupa yapımı altında etiketi bulunan antika geyik trofesi. Uzunluk: 27cm.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    AVRUPA YAPIMI ANTİKA GEYİK TROFESİ-1930-1940lardan Avrupa yapımı altında etiketi bulunan antika geyik trofesi. Uzunluk: 27cm.

    TLSold
  • MALGAZİT VE AKİK TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE UCU-925 ayar gümüşten mamul üzerinde akik ve malgazit taşları bulunan kolye ucu. Uzunluk:3cm

    Lot No: 176

    Lot: 176

    MALGAZİT VE AKİK TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE UCU-925 ayar gümüşten mamul üzerinde akik ve malgazit taşları bulunan kolye ucu. Uzunluk:3cm

    TLSold
  • 1926 YILINA AİT OSMANLICA YAZILI HAYAT SİGORTASI TARİFESİ-1926 yılına ait İstanbul Umum Sigorta şirketinin hayat sigortasını anlatan tarifesiyle ilgili kitapçık. Boyut: 13,5x19cm.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    1926 YILINA AİT OSMANLICA YAZILI HAYAT SİGORTASI TARİFESİ-1926 yılına ait İstanbul Umum Sigorta şirketinin hayat sigortasını anlatan tarifesiyle ilgili kitapçık. Boyut: 13,5x19cm.

    TLSold
  • ÜZERİ OSMANLICA YAZILI GÜMÜŞ BİLEZİK -Üzeri Osmanlıca "Yadigar" yazılı Eskişehir işi savatlı Osmanlı Dönemi gümüşten mamul bilezik. Çap: 6cm.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    ÜZERİ OSMANLICA YAZILI GÜMÜŞ BİLEZİK -Üzeri Osmanlıca "Yadigar" yazılı Eskişehir işi savatlı Osmanlı Dönemi gümüşten mamul bilezik. Çap: 6cm.

    TLSold
  • ANTİKA GAZ LAMBASI-Duvar apliğiyle birlikte 1940-1950lerden antika gaz lambası. Toplam yükseklik: 31cm.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    ANTİKA GAZ LAMBASI-Duvar apliğiyle birlikte 1940-1950lerden antika gaz lambası. Toplam yükseklik: 31cm.

    TLSold
  • İNSİYALLİ ANTİKA GÜMÜŞ CEP AYNASI-Arkası insiyalli ve kabartma işçilikli 900 ayar gümüşten mamul antika cep aynası. Çap: 6,5cm.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    İNSİYALLİ ANTİKA GÜMÜŞ CEP AYNASI-Arkası insiyalli ve kabartma işçilikli 900 ayar gümüşten mamul antika cep aynası. Çap: 6,5cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA OSMANLI DÖNEMİ DİVİT UÇLARI-Kutusunda ve divit uçlarında Osmanlıca "hattat" yazılı orijinal kutusunda divit uçları lotu.

    Lot No: 181

    Lot: 181

    ORİJİNAL KUTUSUNDA OSMANLI DÖNEMİ DİVİT UÇLARI-Kutusunda ve divit uçlarında Osmanlıca "hattat" yazılı orijinal kutusunda divit uçları lotu.

    TLSold
  • ANTİKA FRANSIZ MÜCEVHER KUTUSU-1950-1960lardan Fransız yapımı üzeri altın vermeyli antika mücevher kutusu. Boyut: 5x6x4,5cm.

    Lot No: 182

    Lot: 182

    ANTİKA FRANSIZ MÜCEVHER KUTUSU-1950-1960lardan Fransız yapımı üzeri altın vermeyli antika mücevher kutusu. Boyut: 5x6x4,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BRONZ HAN KAPISI APLİKLERİ-1800 başları bronzdan mamul iki adet han kapısı apliği. Çapları: 7cm/5,5cm.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    OSMANLI DÖNEMİ BRONZ HAN KAPISI APLİKLERİ-1800 başları bronzdan mamul iki adet han kapısı apliği. Çapları: 7cm/5,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ AĞA BAKIRI-Üzerinde Osmanlıca "Sahibi Zair Mustafa Ağa sene 1174(1759)" yazılı Osmanlı Dönemi ağa lengeri. Çap: 27cm.

    Lot No: 184

    Lot: 184

    OSMANLI DÖNEMİ AĞA BAKIRI-Üzerinde Osmanlıca "Sahibi Zair Mustafa Ağa sene 1174(1759)" yazılı Osmanlı Dönemi ağa lengeri. Çap: 27cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ HÜRREM YÜZÜĞÜ-925 ayar gümüşten mamul Hürrem model yüzük. Ağırlık:5gr

    Lot No: 185

    Lot: 185

    GÜMÜŞ HÜRREM YÜZÜĞÜ-925 ayar gümüşten mamul Hürrem model yüzük. Ağırlık:5gr

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ JETON-Üzerinde Osmanlı tuğrası bulunan Osmanlı dönemi jeton. Çap: 3,3cm.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    OSMANLI DÖNEMİ JETON-Üzerinde Osmanlı tuğrası bulunan Osmanlı dönemi jeton. Çap: 3,3cm.

    TLSold
  • KATALİN UÇLU ANTİKA NARGİLE HORTUMU VE MARPUCU-Cumhuriyet başları 1930-1940lardan kahveci işi antika nargile hortumu ve marpucu. Toplam uzunluk: 250cm.

    Lot No: 187

    Lot: 187

    KATALİN UÇLU ANTİKA NARGİLE HORTUMU VE MARPUCU-Cumhuriyet başları 1930-1940lardan kahveci işi antika nargile hortumu ve marpucu. Toplam uzunluk: 250cm.

    TLSold
  • OSMANLICA YAZILI NADİR ÇEK-1927 yılına ait önü ve arkası Osmanlıca yazılı orijinal pullarıyla nadir çek.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    OSMANLICA YAZILI NADİR ÇEK-1927 yılına ait önü ve arkası Osmanlıca yazılı orijinal pullarıyla nadir çek.

    TLSold
  • ANTİKA GÜMÜŞ HAP KUTUSU-925 ayar gümüşten mamul antika hap kutusu. Çap: 3,5cm , yükseklik: 2cm. Ağırlık:7gr

    Lot No: 189

    Lot: 189

    ANTİKA GÜMÜŞ HAP KUTUSU-925 ayar gümüşten mamul antika hap kutusu. Çap: 3,5cm , yükseklik: 2cm. Ağırlık:7gr

    TLSold
  • ORİJİNAL PASPARTUSUNDA OSMANLI FOTOĞRAF -1323(1905) tarihli orijinal paspartusunda Göztepe Çiftliğine çekilmiş orijinal Osmanlı fotoğraf. Toplam boyut: 22,5x22cm , fotoğraf boyutu: 16x10,5cm.

    Lot No: 190

    Lot: 190

    ORİJİNAL PASPARTUSUNDA OSMANLI FOTOĞRAF -1323(1905) tarihli orijinal paspartusunda Göztepe Çiftliğine çekilmiş orijinal Osmanlı fotoğraf. Toplam boyut: 22,5x22cm , fotoğraf boyutu: 16x10,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BEŞ ADET GALATA GEÇİŞ JETONU-Osmanlı Dönemi 5 adet Galata Köprüsü geçiş jetonu.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    OSMANLI DÖNEMİ BEŞ ADET GALATA GEÇİŞ JETONU-Osmanlı Dönemi 5 adet Galata Köprüsü geçiş jetonu.

    TLSold
  • MEHMET REŞAT HAN DÖNEMİ TAM TAKIM NİKEL PARA LOTU-Mehmet Reşat Han Dönemi 5-10-20-40 paradan oluşan Osmanlı nikel para lotu.

    Lot No: 192

    Lot: 192

    MEHMET REŞAT HAN DÖNEMİ TAM TAKIM NİKEL PARA LOTU-Mehmet Reşat Han Dönemi 5-10-20-40 paradan oluşan Osmanlı nikel para lotu.

    TLSold
  • CONSTANTİNOPLE THEODOSSATOS JETON-Üzerinde "CONSTANTİNOPLE THEODOSSATOS" yazılı Osmanlı dönemi jeton. Boyut: 2x2,5cm.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    CONSTANTİNOPLE THEODOSSATOS JETON-Üzerinde "CONSTANTİNOPLE THEODOSSATOS" yazılı Osmanlı dönemi jeton. Boyut: 2x2,5cm.

    TLSold
  • 1973 TARİHLİ BÜYÜK BOY AKBANK HATIRA PARA-1973 tarihli Akbank gümüş büyük boy hatıra para. Çap: 5cm.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    1973 TARİHLİ BÜYÜK BOY AKBANK HATIRA PARA-1973 tarihli Akbank gümüş büyük boy hatıra para. Çap: 5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ KOLYE UCU-Üzerinde Besmele-i Şerif yazılı Osmanlı dönemi gümüş kolye ucu. Uzunluk: 3cm.

    Lot No: 195

    Lot: 195

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ KOLYE UCU-Üzerinde Besmele-i Şerif yazılı Osmanlı dönemi gümüş kolye ucu. Uzunluk: 3cm.

    TLSold
  • ABDÜLMECİT HAN DÖNEMİ GÜMÜŞ KARA KURUŞ LOTU-Abdülmecit Han dönemi gümüş kara kuruş lotu.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    ABDÜLMECİT HAN DÖNEMİ GÜMÜŞ KARA KURUŞ LOTU-Abdülmecit Han dönemi gümüş kara kuruş lotu.

    TLSold
  • CUMHURİYET BAŞLARI MİNELİ ANTİKA ROZET-Üzeri mine işçilikli Cumhuriyet başları Kızılay Cemiyeti rozeti.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    CUMHURİYET BAŞLARI MİNELİ ANTİKA ROZET-Üzeri mine işçilikli Cumhuriyet başları Kızılay Cemiyeti rozeti.

    TLSold
  • FASETA KESİM GÜMÜŞ KOLYE UCU-925 ayar gümüşten mamul üzerinde faseta kesim doğal taş bulunan kolye ucu. Uzunluk:3cm

    Lot No: 198

    Lot: 198

    FASETA KESİM GÜMÜŞ KOLYE UCU-925 ayar gümüşten mamul üzerinde faseta kesim doğal taş bulunan kolye ucu. Uzunluk:3cm

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA GÜMÜŞ KIZILAY KAN BAĞIŞÇISI MADALYASI-Orijinal kutusunda ve sertifikasıyla gümüş Kızılay kan bağışçısı madalyası.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    ORİJİNAL KUTUSUNDA GÜMÜŞ KIZILAY KAN BAĞIŞÇISI MADALYASI-Orijinal kutusunda ve sertifikasıyla gümüş Kızılay kan bağışçısı madalyası.

    TLSold
  • "İSTANBUL'UN MEŞHUR EDEBİYATÇILARI" ADLI KİTAP-İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bastırılmış açılmamış ambalajında "İstanbul'un Meşhur Edebiyatçıları" adlı kitap. Boyut: 29,5x25cm.

    Lot No: 200

    Lot: 200

    "İSTANBUL'UN MEŞHUR EDEBİYATÇILARI" ADLI KİTAP-İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bastırılmış açılmamış ambalajında "İstanbul'un Meşhur Edebiyatçıları" adlı kitap. Boyut: 29,5x25cm.

    TLSold
  • ANTİKA İTALYAN PİPO-İtalyan yapımı antika pipo. Uzunluk: 14,5cm.

    Lot No: 201

    Lot: 201

    ANTİKA İTALYAN PİPO-İtalyan yapımı antika pipo. Uzunluk: 14,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA BERBER USTURASI-1940-1950lerden Avrupa yapımı antika berber usturası.

    Lot No: 202

    Lot: 202

    ANTİKA BERBER USTURASI-1940-1950lerden Avrupa yapımı antika berber usturası.

    TLSold
  • "İSTİKLAL ŞAİRİ MEHMET AKİF ERSOY" ADLI KİTAP-İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bastırılmış açılmamış ambalajında "İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy" adlı kitap. Boyut: 29,5x25cm.

    Lot No: 203

    Lot: 203

    "İSTİKLAL ŞAİRİ MEHMET AKİF ERSOY" ADLI KİTAP-İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bastırılmış açılmamış ambalajında "İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy" adlı kitap. Boyut: 29,5x25cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ KAPAKLI ANTİKA TUZLUK-Kapağı gümüşten mamul kristal kesme tuzluk. Yükseklik: 4,5cm.

    Lot No: 204

    Lot: 204

    GÜMÜŞ KAPAKLI ANTİKA TUZLUK-Kapağı gümüşten mamul kristal kesme tuzluk. Yükseklik: 4,5cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ İŞLEMELİ ANTİKA AĞIZLIK-1930-1940lardan katalin üzeri gümüş işleme Avrupa yapımı sigara ağızlığı. Uzunluk: 6,5cm.

    Lot No: 205

    Lot: 205

    GÜMÜŞ İŞLEMELİ ANTİKA AĞIZLIK-1930-1940lardan katalin üzeri gümüş işleme Avrupa yapımı sigara ağızlığı. Uzunluk: 6,5cm.

    TLSold
  • 1910 TARİHLİ EDEBİYAT İLE İLGİLİ OSMANLICA YAZILI KİTAP-1328(1910) tarihli Kastamonulu Sufizade Mehmet Tevfik Efendi tarafından yazılmış Hulviyat isimli kitap. Boyut: 20,5x14,5cm.

    Lot No: 206

    Lot: 206

    1910 TARİHLİ EDEBİYAT İLE İLGİLİ OSMANLICA YAZILI KİTAP-1328(1910) tarihli Kastamonulu Sufizade Mehmet Tevfik Efendi tarafından yazılmış Hulviyat isimli kitap. Boyut: 20,5x14,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ SAVATLI GÜMÜŞ HAMAYIL-Üzerinde Osmanlıca "Maşallah" yazılı gümüş üzeri savat işçilikli antika hamayıl. Boyut: 3x2,5cm.

    Lot No: 207

    Lot: 207

    OSMANLI DÖNEMİ SAVATLI GÜMÜŞ HAMAYIL-Üzerinde Osmanlıca "Maşallah" yazılı gümüş üzeri savat işçilikli antika hamayıl. Boyut: 3x2,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA GÜMÜŞ HAVACI SUBAY BRÖVESİ-Cumhuriyet başları gümüş havacı subay brövesi. Uzunluk: 3,5cm.

    Lot No: 208

    Lot: 208

    ANTİKA GÜMÜŞ HAVACI SUBAY BRÖVESİ-Cumhuriyet başları gümüş havacı subay brövesi. Uzunluk: 3,5cm.

    TLSold
  • KARTAL FORMDA GÜMÜŞ YÜZÜK-Ağzında ve gözünde doğal taş bulunan 925 ayar gümüşten mamul kartal formunda yüzük. Ağırlık:8,5gr

    Lot No: 209

    Lot: 209

    KARTAL FORMDA GÜMÜŞ YÜZÜK-Ağzında ve gözünde doğal taş bulunan 925 ayar gümüşten mamul kartal formunda yüzük. Ağırlık:8,5gr

    TLSold
  • ANTİKA CEP AYNASI-1950-1960lardan Avrupa yapımı aynası taş aynadan mamul cep aynası. Boyut: 6x6cm.

    Lot No: 210

    Lot: 210

    ANTİKA CEP AYNASI-1950-1960lardan Avrupa yapımı aynası taş aynadan mamul cep aynası. Boyut: 6x6cm.

    TLSold
  • ANTİKA GAZ LAMBASI -Levent marka 1950lerden antika gaz lambası. Toplam yükseklik: 36cm.

    Lot No: 211

    Lot: 211

    ANTİKA GAZ LAMBASI -Levent marka 1950lerden antika gaz lambası. Toplam yükseklik: 36cm.

    TLSold
  • EL YAPIMI ANTİKA AHŞAP KAFES-1940-1950lerden antika el yapımı ahşaptan mamul kuş kafesi. Boyut:31x20x33cm

    Lot No: 212

    Lot: 212

    EL YAPIMI ANTİKA AHŞAP KAFES-1940-1950lerden antika el yapımı ahşaptan mamul kuş kafesi. Boyut:31x20x33cm

    TLSold
  • ABDÜLMECİT VE ABDÜLAZİZ HAN DÖNEMİ BAKIR PARA LOTU-Abdülmecit ve Abdülaziz Han dönemi 5-20 paralardan oluşan bakır para lotu.

    Lot No: 213

    Lot: 213

    ABDÜLMECİT VE ABDÜLAZİZ HAN DÖNEMİ BAKIR PARA LOTU-Abdülmecit ve Abdülaziz Han dönemi 5-20 paralardan oluşan bakır para lotu.

    TLSold
  • ABDÜLHAMİT HAN DÖNEMİ 10 PARA LOTU-Abdülhamit Han dönemi bakır 10 para lotu.

    Lot No: 214

    Lot: 214

    ABDÜLHAMİT HAN DÖNEMİ 10 PARA LOTU-Abdülhamit Han dönemi bakır 10 para lotu.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ İBRİK ÇAKMAK-Haliyle kondisyonda Osmanlı dönemi ibrik çakmak. Uzunluk: 5,5cm.

    Lot No: 215

    Lot: 215

    OSMANLI DÖNEMİ İBRİK ÇAKMAK-Haliyle kondisyonda Osmanlı dönemi ibrik çakmak. Uzunluk: 5,5cm.

    TLSold
  • YERLİ YAPIM ANTİKA GAZ OCAĞI-1950-1960lardan MARCUS marka yüksek kondisyonda antika gaz ocağı. Yükseklik: 22cm.

    Lot No: 216

    Lot: 216

    YERLİ YAPIM ANTİKA GAZ OCAĞI-1950-1960lardan MARCUS marka yüksek kondisyonda antika gaz ocağı. Yükseklik: 22cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA EL MATKABI-1970lerden oriijinal kutusunda antika el matkabı. Kutu boyut: 20x7x7cm.

    Lot No: 217

    Lot: 217

    ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA EL MATKABI-1970lerden oriijinal kutusunda antika el matkabı. Kutu boyut: 20x7x7cm.

    TLSold
  • EL YAPIMI ANTİKA BÜYÜK BOY GAZ LAMBASI-1940-1950lerden primitif tenekeci işi tamamı el yapımı büyük boy gaz lambası. Toplam yükseklik: 34cm.

    Lot No: 218

    Lot: 218

    EL YAPIMI ANTİKA BÜYÜK BOY GAZ LAMBASI-1940-1950lerden primitif tenekeci işi tamamı el yapımı büyük boy gaz lambası. Toplam yükseklik: 34cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BRONZ KEÇİ ÇANI-Bronzdan mamul 1850lerden Osmanlı Dönemi keçi çanı. Uzunluk: 11cm.

    Lot No: 219

    Lot: 219

    OSMANLI DÖNEMİ BRONZ KEÇİ ÇANI-Bronzdan mamul 1850lerden Osmanlı Dönemi keçi çanı. Uzunluk: 11cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ KAPLAMA ANTİKA İNGİLİZ ÇAYDANLIK-Üzeri aznavur işçilikli altı damgalı 1920lerden gümüş kaplama antika İngiliz çaydanlık. Yükseklik: 25cm.

    Lot No: 220

    Lot: 220

    GÜMÜŞ KAPLAMA ANTİKA İNGİLİZ ÇAYDANLIK-Üzeri aznavur işçilikli altı damgalı 1920lerden gümüş kaplama antika İngiliz çaydanlık. Yükseklik: 25cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ KAPLAMA BÜYÜK BOY ANTİKA EL AYNASI-1900 başları Avrupa yapımı gümüş kaplama antika el aynası. Uzunluk: 23,5cm.

    Lot No: 221

    Lot: 221

    GÜMÜŞ KAPLAMA BÜYÜK BOY ANTİKA EL AYNASI-1900 başları Avrupa yapımı gümüş kaplama antika el aynası. Uzunluk: 23,5cm.

    TLSold
  • ÜZERİ TURKUAZ TAŞLI ANTİKA İNGİLİZ KÜRDANLIK-Üzeri turkuaz taşlarıyla süslü İngiliz yapımı altın kaplama antika kürdanlık. Yükseklik: 5cm.

    Lot No: 222

    Lot: 222

    ÜZERİ TURKUAZ TAŞLI ANTİKA İNGİLİZ KÜRDANLIK-Üzeri turkuaz taşlarıyla süslü İngiliz yapımı altın kaplama antika kürdanlık. Yükseklik: 5cm.

    TLSold
  • ANTİKA İBELO ÇAKMAK -1970-1980lerden İbelo marka antika çakmak. Çakmağı çakmaktadır, bakıma ihtiyacı vardır haliyle satıştadır.

    Lot No: 223

    Lot: 223

    ANTİKA İBELO ÇAKMAK -1970-1980lerden İbelo marka antika çakmak. Çakmağı çakmaktadır, bakıma ihtiyacı vardır haliyle satıştadır.

    TLSold
  • ANTİKA GÜMÜŞ ROZET -1968 tarihli gümüşten mamul Avrupa rozet. Uzunluk: 6cm.

    Lot No: 224

    Lot: 224

    ANTİKA GÜMÜŞ ROZET -1968 tarihli gümüşten mamul Avrupa rozet. Uzunluk: 6cm.

    TLSold
  • KRİSTAL KESME İŞÇİLİKLİ ANTİKA İNGİLİZ KUTU-Kapağı gümüş kaplama ve üzeri İngiliz damgalı kristal kesme işçilikli antika kapaklı kutu. Yükseklik: 11,5cm.

    Lot No: 225

    Lot: 225

    KRİSTAL KESME İŞÇİLİKLİ ANTİKA İNGİLİZ KUTU-Kapağı gümüş kaplama ve üzeri İngiliz damgalı kristal kesme işçilikli antika kapaklı kutu. Yükseklik: 11,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA İKONA -1950-1960lardan Avrupa yapımı antika ikona. Boyut: 15,5x21cm.

    Lot No: 226

    Lot: 226

    ANTİKA İKONA -1950-1960lardan Avrupa yapımı antika ikona. Boyut: 15,5x21cm.

    TLSold
  • KURMALI ANTİKA SEYAHAT SAATİ-1920-1930lardan orijinal kutusuyla 8 günlük kurmalı antika seyahat saati. Boyut: 11x10,5cm.

    Lot No: 227

    Lot: 227

    KURMALI ANTİKA SEYAHAT SAATİ-1920-1930lardan orijinal kutusuyla 8 günlük kurmalı antika seyahat saati. Boyut: 11x10,5cm.

    TLSold
  • 1953 TARİHLİ ANTİKA İNGİLİZ SİGARA TABAKASI-1953 tarihli alpakadan mamul antika İngiliz sigara tabakası. Boyut: 13x8cm.

    Lot No: 228

    Lot: 228

    1953 TARİHLİ ANTİKA İNGİLİZ SİGARA TABAKASI-1953 tarihli alpakadan mamul antika İngiliz sigara tabakası. Boyut: 13x8cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ KAPLAMA ANTİKA 3 ADET FİNCAN -1950lerden Fransız  yapımı 3 adet antika fincan. Yükseklik: 6,5cm , tabak çapı: 16,5cm.

    Lot No: 229

    Lot: 229

    GÜMÜŞ KAPLAMA ANTİKA 3 ADET FİNCAN -1950lerden Fransız yapımı 3 adet antika fincan. Yükseklik: 6,5cm , tabak çapı: 16,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA SENED-İ HAKANİ-Osmanlı Dönemi nadir formda Sened-i Hakani - tapu. Boyut: 37x23cm.

    Lot No: 230

    Lot: 230

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA SENED-İ HAKANİ-Osmanlı Dönemi nadir formda Sened-i Hakani - tapu. Boyut: 37x23cm.

    TLSold
  • ÜÇ ADET ANTİKA BIÇAK-Bir tanesi tavuk servisi, diğer ikisi de kişisel servis için kullanılan 1930-1940lardan İngiliz yapımı 3 adet servis bıçağı. Uzunluklar: 35cm/26,5cm/26cm.

    Lot No: 231

    Lot: 231

    ÜÇ ADET ANTİKA BIÇAK-Bir tanesi tavuk servisi, diğer ikisi de kişisel servis için kullanılan 1930-1940lardan İngiliz yapımı 3 adet servis bıçağı. Uzunluklar: 35cm/26,5cm/26cm.

    TLSold
  • 1920LERDEN ANTİKA TIRNAK MAKASI-1920lerden Amerikan yapımı primitif formda antika tırnak makası. Uzunluk: 6,5cm.

    Lot No: 232

    Lot: 232

    1920LERDEN ANTİKA TIRNAK MAKASI-1920lerden Amerikan yapımı primitif formda antika tırnak makası. Uzunluk: 6,5cm.

    TLSold
  • DERİ KÖSTEKLİ KURMALI ANTİKA KOLYE SAAT-1940-1950lerden Avrupa yapımı deri köstekli kurmalı çalışır durumda antika kolye saat. Saat çap: 3,5cm

    Lot No: 233

    Lot: 233

    DERİ KÖSTEKLİ KURMALI ANTİKA KOLYE SAAT-1940-1950lerden Avrupa yapımı deri köstekli kurmalı çalışır durumda antika kolye saat. Saat çap: 3,5cm

    TLSold
  • NADİR FORMDA ZİRAAT BANKASI KUMBARA-1970-1980lerden kitap formunda Ziraat Bankası kumbara. 12x7,5cm.

    Lot No: 234

    Lot: 234

    NADİR FORMDA ZİRAAT BANKASI KUMBARA-1970-1980lerden kitap formunda Ziraat Bankası kumbara. 12x7,5cm.

    TLSold
  • ALMAN YAPIMI ANTİKA PÜRMÜZ-1940-1950lerden Alman yapımı antika pürmüz. Uzunluk: 37cm.

    Lot No: 235

    Lot: 235

    ALMAN YAPIMI ANTİKA PÜRMÜZ-1940-1950lerden Alman yapımı antika pürmüz. Uzunluk: 37cm.

    TLSold
  • ANTİKA MUHTAR ÇAKMAĞI-1950-1960lardan çok yüksek kondisyonda antika muhtar çakmağı. Bakıma ihtiyacı vardır, haliyle satılıktır.

    Lot No: 236

    Lot: 236

    ANTİKA MUHTAR ÇAKMAĞI-1950-1960lardan çok yüksek kondisyonda antika muhtar çakmağı. Bakıma ihtiyacı vardır, haliyle satılıktır.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KEMİK UÇKUR-Kemikten mamul Osmanlı Dönemi uçkur. Uzunluk: 6,5cm.

    Lot No: 237

    Lot: 237

    OSMANLI DÖNEMİ KEMİK UÇKUR-Kemikten mamul Osmanlı Dönemi uçkur. Uzunluk: 6,5cm.

    TLSold
  • CUMHURİYET BAŞLARI ANTİKA KEMER TOKASI-Üzeri ay yıldızlı Cumhuriyet başları antika kemer tokası. Boyut: 6,5x5,5.

    Lot No: 238

    Lot: 238

    CUMHURİYET BAŞLARI ANTİKA KEMER TOKASI-Üzeri ay yıldızlı Cumhuriyet başları antika kemer tokası. Boyut: 6,5x5,5.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EL YAPIMI MİNYATÜR İBRİK-Tamamı bakırdan mamul Osmanlı Dönemi el yapımı minyatür ibrik. Yükseklik: 4,5cm.

    Lot No: 239

    Lot: 239

    OSMANLI DÖNEMİ EL YAPIMI MİNYATÜR İBRİK-Tamamı bakırdan mamul Osmanlı Dönemi el yapımı minyatür ibrik. Yükseklik: 4,5cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA ÇAKMAK -Orijinal kutusunda WIN marka çakmak. Bakıma ihtiyacı vardır haliyle satıştadır. Çalışmamaktadır. Kutu boyut: 9,5x6cm.

    Lot No: 240

    Lot: 240

    ORİJİNAL KUTUSUNDA ÇAKMAK -Orijinal kutusunda WIN marka çakmak. Bakıma ihtiyacı vardır haliyle satıştadır. Çalışmamaktadır. Kutu boyut: 9,5x6cm.

    TLSold
  • OSMANLICA YAZILI VE İŞLEMELİ BAKIR TABAK-Üzerinde Osmanlıca "Sahibi Hasan 1241(1853)" yazılı ve işlemeli bakır tabak. Çap: 26cm.

    Lot No: 241

    Lot: 241

    OSMANLICA YAZILI VE İŞLEMELİ BAKIR TABAK-Üzerinde Osmanlıca "Sahibi Hasan 1241(1853)" yazılı ve işlemeli bakır tabak. Çap: 26cm.

    TLSold
  • AVRUPA YAPIMI ANTİKA KUBUR-Evrak ve belge taşımak için kullanılan 1920-1930lardan antika kubur. Uzunluk: 11,5cm.

    Lot No: 242

    Lot: 242

    AVRUPA YAPIMI ANTİKA KUBUR-Evrak ve belge taşımak için kullanılan 1920-1930lardan antika kubur. Uzunluk: 11,5cm.

    TLSold
  • 1900 BAŞLARI DUVAR SAATİ ANAHTARI-1900 başları Avrupa yapımı nadir formda duvar saatlerini kurmak için kullanılan iki taraflı anahtar. Uzunluk: 7,5cm.

    Lot No: 243

    Lot: 243

    1900 BAŞLARI DUVAR SAATİ ANAHTARI-1900 başları Avrupa yapımı nadir formda duvar saatlerini kurmak için kullanılan iki taraflı anahtar. Uzunluk: 7,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA TENEKE TAKVİMLİK-1965 tarihli Ahmet Aytaç ketebeli çok nadir teneke takvimlik. Boyut: 50x37,5cm.

    Lot No: 244

    Lot: 244

    ANTİKA TENEKE TAKVİMLİK-1965 tarihli Ahmet Aytaç ketebeli çok nadir teneke takvimlik. Boyut: 50x37,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ DÖRT ADET MAKBUZ-Orijinal pullarıyla birlikte Osmanlı dönemi 4 adet makbuz.

    Lot No: 245

    Lot: 245

    OSMANLI DÖNEMİ DÖRT ADET MAKBUZ-Orijinal pullarıyla birlikte Osmanlı dönemi 4 adet makbuz.

    TLSold
  • ANTİKA İŞ BANKASI HİSSE SENEDİ LOTU-1993 yılına ait 7 adet İşbankası hisse senedi. Boyut: 21x30cm.

    Lot No: 246

    Lot: 246

    ANTİKA İŞ BANKASI HİSSE SENEDİ LOTU-1993 yılına ait 7 adet İşbankası hisse senedi. Boyut: 21x30cm.

    TLSold
  • İKİ ADET ANTİKA NAZAR TABAĞI-Yeni yapılan evlere asılan nazara karşı koruduğuna inanılan 1960-1970lerden iki adet nazar tabağı - duvar tabağı. Çapları: 14,5cm/10,5cm.

    Lot No: 247

    Lot: 247

    İKİ ADET ANTİKA NAZAR TABAĞI-Yeni yapılan evlere asılan nazara karşı koruduğuna inanılan 1960-1970lerden iki adet nazar tabağı - duvar tabağı. Çapları: 14,5cm/10,5cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA ENJEKTÖRLER-Orijinal kutusunda 1930-1940lardan antika enjektörler. Boyut: 12,5x6,5cm.

    Lot No: 248

    Lot: 248

    ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA ENJEKTÖRLER-Orijinal kutusunda 1930-1940lardan antika enjektörler. Boyut: 12,5x6,5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ İKİ ADET ÜZENGİ-1800 başları iki adet birbirinden farklı üzengi. Yükseklikleri: 15cm/15cm.

    Lot No: 249

    Lot: 249

    OSMANLI DÖNEMİ İKİ ADET ÜZENGİ-1800 başları iki adet birbirinden farklı üzengi. Yükseklikleri: 15cm/15cm.

    TLSold
  • ISPARTA İŞİ EL YAPIMI ANTİKA DUVAR HALISI-Üzerinde 'Besmele-i Şerif', 'Kelime-i Tevhid' ve 'Er-rızgu Allah' yazılı el yapımı antika Isparta halısı. Dökülmeler vardır haliyle satıştadır.

    Lot No: 250

    Lot: 250

    ISPARTA İŞİ EL YAPIMI ANTİKA DUVAR HALISI-Üzerinde 'Besmele-i Şerif', 'Kelime-i Tevhid' ve 'Er-rızgu Allah' yazılı el yapımı antika Isparta halısı. Dökülmeler vardır haliyle satıştadır.

    TLSold
  • SÜRMENE İŞİ ANTİKA ÇAKI -1970-1980lerden Sürmene işi antika çakı. Kapalı uzunluk: 8cm , açık uzunluk: 18cm.

    Lot No: 251

    Lot: 251

    SÜRMENE İŞİ ANTİKA ÇAKI -1970-1980lerden Sürmene işi antika çakı. Kapalı uzunluk: 8cm , açık uzunluk: 18cm.

    TLSold
  • DOĞUBANK HATIRASI GÜMÜŞ MADALYA -Doğubank'ın açılışına özel bastırılmış ve dağıtılmış gümüş madalya.

    Lot No: 252

    Lot: 252

    DOĞUBANK HATIRASI GÜMÜŞ MADALYA -Doğubank'ın açılışına özel bastırılmış ve dağıtılmış gümüş madalya.

    TLSold
  • ÇOK AMAÇLI İSVİÇRE ÇAKISI-1970lerden çok amaçlı antika İsviçre çakısı. Kapalı uzunluk: 9cm.

    Lot No: 253

    Lot: 253

    ÇOK AMAÇLI İSVİÇRE ÇAKISI-1970lerden çok amaçlı antika İsviçre çakısı. Kapalı uzunluk: 9cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA BRONZ KIZILAY KAN BAĞIŞÇISI MADALYASI-Orijinal kutusunda ve sertifikasıyla bronz Kızılay kan bağışçısı madalyası.

    Lot No: 254

    Lot: 254

    ORİJİNAL KUTUSUNDA BRONZ KIZILAY KAN BAĞIŞÇISI MADALYASI-Orijinal kutusunda ve sertifikasıyla bronz Kızılay kan bağışçısı madalyası.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ PARA LOTU-Osmanlı dönemi para ve penez lotu.

    Lot No: 255

    Lot: 255

    OSMANLI DÖNEMİ PARA LOTU-Osmanlı dönemi para ve penez lotu.

    TLSold
  • JAPON YAPIMI ANTİKA ÇAKMAK-1970-1980lerden Japon yapımı antika çakmak. Çakmağı çakmaktadır, bakıma ihtiyacı vardır haliyle satıştadır. Boyut: 4x3cm.

    Lot No: 256

    Lot: 256

    JAPON YAPIMI ANTİKA ÇAKMAK-1970-1980lerden Japon yapımı antika çakmak. Çakmağı çakmaktadır, bakıma ihtiyacı vardır haliyle satıştadır. Boyut: 4x3cm.

    TLSold
  • ANTİKA GÜMÜŞ TARAK-900 ayar gümüşten mamul üzeri kabartma işçilikli antika tarak. Uzunluk: 15cm.

    Lot No: 257

    Lot: 257

    ANTİKA GÜMÜŞ TARAK-900 ayar gümüşten mamul üzeri kabartma işçilikli antika tarak. Uzunluk: 15cm.

    TLSold
  • AHŞAP ÜZERİ ALTIN VARAKLI ANTİKA İTALYAN TEPSİ-1930-1940lardan İtalyan yapımı ahşap üzeri altın varaklı antika tepsi. İki yerinde çatlak vardır haliyle satıştadır. Boyut: 33x19,5cm.

    Lot No: 258

    Lot: 258

    AHŞAP ÜZERİ ALTIN VARAKLI ANTİKA İTALYAN TEPSİ-1930-1940lardan İtalyan yapımı ahşap üzeri altın varaklı antika tepsi. İki yerinde çatlak vardır haliyle satıştadır. Boyut: 33x19,5cm.

    TLSold
  • SEDEF SAPLI ANTİKA BIÇAK-İngiliz yapımı sedef saplı antika bıçak. Kapalı uzunluk: 8cm , açık uzunluk: 14cm.

    Lot No: 259

    Lot: 259

    SEDEF SAPLI ANTİKA BIÇAK-İngiliz yapımı sedef saplı antika bıçak. Kapalı uzunluk: 8cm , açık uzunluk: 14cm.

    TLSold
  • KAPAĞI MİNE İŞÇİLİKLİ ENFİYE KUTUSU-Kapağı mine işçilikli antika enfiye kutusu. Çap: 5cm.

    Lot No: 260

    Lot: 260

    KAPAĞI MİNE İŞÇİLİKLİ ENFİYE KUTUSU-Kapağı mine işçilikli antika enfiye kutusu. Çap: 5cm.

    TLSold
  • JAPON YAPIMI ORİJİNAL KUTUSUNDA KİTAP BÜYÜTECİ-Japon yapımı orijinal kutusunda kitap büyüteci. Uzunluk: 15,5.

    Lot No: 261

    Lot: 261

    JAPON YAPIMI ORİJİNAL KUTUSUNDA KİTAP BÜYÜTECİ-Japon yapımı orijinal kutusunda kitap büyüteci. Uzunluk: 15,5.

    TLSold
  • ÇOK AMAÇLI ANTİKA İSVİÇRE ÇAKISI-1970-1980lerden çok amaçlı antika İsviçre çakısı. Kapalı uzunluk: 9cm.

    Lot No: 262

    Lot: 262

    ÇOK AMAÇLI ANTİKA İSVİÇRE ÇAKISI-1970-1980lerden çok amaçlı antika İsviçre çakısı. Kapalı uzunluk: 9cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇALARLI SEYAHAT SAATİ KASASI-Osmanlı dönemi çalarlı seyahat saati kasası. Yükseklik: 15,5cm.

    Lot No: 263

    Lot: 263

    OSMANLI DÖNEMİ ÇALARLI SEYAHAT SAATİ KASASI-Osmanlı dönemi çalarlı seyahat saati kasası. Yükseklik: 15,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA İŞ BANKASI KUMBARA-1970-1980lerden antika İş Bankası kumbara.

    Lot No: 264

    Lot: 264

    ANTİKA İŞ BANKASI KUMBARA-1970-1980lerden antika İş Bankası kumbara.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ SAVATLI GÜMÜŞ BROŞ-Yüksek ayar gümüş üzeri savat işçilikli Osmanlı Dönemi broş. Çap: 4,5cm. Ağırlık: 13gr

    Lot No: 265

    Lot: 265

    OSMANLI DÖNEMİ SAVATLI GÜMÜŞ BROŞ-Yüksek ayar gümüş üzeri savat işçilikli Osmanlı Dönemi broş. Çap: 4,5cm. Ağırlık: 13gr

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ MİNYATÜR KAHVE KUTUSU-Osmanlı dönemi bakırdan mamul minyatür kahve kutusu. Yükseklik: 2,8cm , çap: 2,5cm.

    Lot No: 266

    Lot: 266

    OSMANLI DÖNEMİ MİNYATÜR KAHVE KUTUSU-Osmanlı dönemi bakırdan mamul minyatür kahve kutusu. Yükseklik: 2,8cm , çap: 2,5cm.

    TLSold
  • GALATA GEÇİŞ JETONU -Galata köprüsünden geçenlerden alınan Osmanlı Dönemi Galata Köprüsü geçiş jetonu.

    Lot No: 267

    Lot: 267

    GALATA GEÇİŞ JETONU -Galata köprüsünden geçenlerden alınan Osmanlı Dönemi Galata Köprüsü geçiş jetonu.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ AYAKKABI CİBİZİ-Osmanlı Dönemi nadir ayakkabı cibizi. Uzunluk: 14cm.

    Lot No: 268

    Lot: 268

    OSMANLI DÖNEMİ AYAKKABI CİBİZİ-Osmanlı Dönemi nadir ayakkabı cibizi. Uzunluk: 14cm.

    TLSold
  • DOĞUBANK HATIRASI GÜMÜŞ MADALYON-Doğubank'ın açılışına özel bastırılmış ve dağıtılmış gümüş madalyon. Çap: 2,3cm.

    Lot No: 269

    Lot: 269

    DOĞUBANK HATIRASI GÜMÜŞ MADALYON-Doğubank'ın açılışına özel bastırılmış ve dağıtılmış gümüş madalyon. Çap: 2,3cm.

    TLSold
  • KABE-İ ŞERİF GÖRSELLİ BRONZ PLAKA-1930-1940lardan Kabe-i Şerif görselli bronz plaka. Boyut: 7x5cm.

    Lot No: 270

    Lot: 270

    KABE-İ ŞERİF GÖRSELLİ BRONZ PLAKA-1930-1940lardan Kabe-i Şerif görselli bronz plaka. Boyut: 7x5cm.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ TÜFEK BİLEZİĞİ-Üzeri kalem ve kabartma işçilikli Osmanlı Dönemi gümüş tüfek bileziği. Uzunluk: 5,5cm Çap: 3,5cm Ağırlık: 24gr

    Lot No: 271

    Lot: 271

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ TÜFEK BİLEZİĞİ-Üzeri kalem ve kabartma işçilikli Osmanlı Dönemi gümüş tüfek bileziği. Uzunluk: 5,5cm Çap: 3,5cm Ağırlık: 24gr

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA KANDİL-1800 başları Osmanlı Dönemi bakırdan mamul kandil. Çap: 8,5cm.

    Lot No: 272

    Lot: 272

    OSMANLI DÖNEMİ NADİR FORMDA KANDİL-1800 başları Osmanlı Dönemi bakırdan mamul kandil. Çap: 8,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA CAM ENJEKTÖRÜ-1950-1960lardan antika cam enjektör. Uzunluk: 9,5cm.

    Lot No: 273

    Lot: 273

    ANTİKA CAM ENJEKTÖRÜ-1950-1960lardan antika cam enjektör. Uzunluk: 9,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA İĞNE LOTU-1950-1960lardan kutusunda antika iğne lotu. Boyut: 7,5x7cm.

    Lot No: 274

    Lot: 274

    ANTİKA İĞNE LOTU-1950-1960lardan kutusunda antika iğne lotu. Boyut: 7,5x7cm.

    TLSold
  • ANTİKA KEHRİBAR AĞIZLIK-Emzik kısmı kehribardan mamul antika sigara ağızlığı. Uzunluk: 6,5cm.

    Lot No: 275

    Lot: 275

    ANTİKA KEHRİBAR AĞIZLIK-Emzik kısmı kehribardan mamul antika sigara ağızlığı. Uzunluk: 6,5cm.

    TLSold
  • BRONZDAN MAMUL BAYKUŞ FORMUNDA KUMBARA-Bronzdan mamul baykuş formunda kumbara. Yükseklik: 13cm.

    Lot No: 276

    Lot: 276

    BRONZDAN MAMUL BAYKUŞ FORMUNDA KUMBARA-Bronzdan mamul baykuş formunda kumbara. Yükseklik: 13cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL ANAHTARIYLA 1950-1960LARDAN ÇİL KONDİSYONDA ANTİKA KİLİT-1950-1960 lardan orijinal anahtarlarıyla ABUS marka yüksek kondisyonda kilit.

    Lot No: 277

    Lot: 277

    ORİJİNAL ANAHTARIYLA 1950-1960LARDAN ÇİL KONDİSYONDA ANTİKA KİLİT-1950-1960 lardan orijinal anahtarlarıyla ABUS marka yüksek kondisyonda kilit.

    TLSold
  • ÜZERİ MİNE İŞÇİLİKLİ ANTİKA TERZİ YÜKSÜĞÜ-1950-1960lardan mine işçilikli antika terzi yüksüğü.

    Lot No: 278

    Lot: 278

    ÜZERİ MİNE İŞÇİLİKLİ ANTİKA TERZİ YÜKSÜĞÜ-1950-1960lardan mine işçilikli antika terzi yüksüğü.

    TLSold
  • BOYNUZDAN MAMUL ANTİKA AYAKKABI ÇEKECEĞİ-Boynuzdan mamul antika ayakkabı çekeceği. Uzunluk: 16,5cm.

    Lot No: 279

    Lot: 279

    BOYNUZDAN MAMUL ANTİKA AYAKKABI ÇEKECEĞİ-Boynuzdan mamul antika ayakkabı çekeceği. Uzunluk: 16,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA İNGİLİZ VİNTAJ-1980 lerin el yapimi ve boyama lilliput lane marka eski ingiliz evlerini tasvib Eden Vintaj Boyut: 5,5x7cm.

    Lot No: 280

    Lot: 280

    ANTİKA İNGİLİZ VİNTAJ-1980 lerin el yapimi ve boyama lilliput lane marka eski ingiliz evlerini tasvib Eden Vintaj Boyut: 5,5x7cm.

    TLSold
  • AHŞAPTAN MAMUL KAPAKLI ANTİKA KÜLLÜK-1950-1960lardan ahşaptan mamul kapaklı antika küllük. Yükseklik: 9cm , çap:7cm.

    Lot No: 281

    Lot: 281

    AHŞAPTAN MAMUL KAPAKLI ANTİKA KÜLLÜK-1950-1960lardan ahşaptan mamul kapaklı antika küllük. Yükseklik: 9cm , çap:7cm.

    TLSold
  • ANTİKA BİJUTERİ BROŞ-1970-1980lerden antika bijuteri broş. Boyut: 3,5x3,5cm.

    Lot No: 282

    Lot: 282

    ANTİKA BİJUTERİ BROŞ-1970-1980lerden antika bijuteri broş. Boyut: 3,5x3,5cm.

    TLSold
  • ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA FIRÇA-Orijinal kutusunda İngiliz yapımı antika fırça. Boyut: 10x6cm.

    Lot No: 283

    Lot: 283

    ORİJİNAL KUTUSUNDA ANTİKA FIRÇA-Orijinal kutusunda İngiliz yapımı antika fırça. Boyut: 10x6cm.

    TLSold
  • ÜZERİ MİNE İŞÇİLİKLİ VE ALTIN KAPLAMA ANTİKA YÜZÜK-1950-1960lardan Avrupa yapımı mineli ve altın kaplama antika yüzük. Boyut: 3,5x3cm.

    Lot No: 284

    Lot: 284

    ÜZERİ MİNE İŞÇİLİKLİ VE ALTIN KAPLAMA ANTİKA YÜZÜK-1950-1960lardan Avrupa yapımı mineli ve altın kaplama antika yüzük. Boyut: 3,5x3cm.

    TLSold
  • AVRUPA YAPIMI ÜÇ ADET KİTRE BEBEK-Avrupa yapımı 3 adet kitre bebek. Uzunlukları: 19cm/17,5cm/16cm.

    Lot No: 285

    Lot: 285

    AVRUPA YAPIMI ÜÇ ADET KİTRE BEBEK-Avrupa yapımı 3 adet kitre bebek. Uzunlukları: 19cm/17,5cm/16cm.

    TLSold
  • ANTİKA ASKERİ İNGİLİZ ROZET-1920lerden antika İngiliz rozet. Boyut: 3,5x3,5cm.

    Lot No: 286

    Lot: 286

    ANTİKA ASKERİ İNGİLİZ ROZET-1920lerden antika İngiliz rozet. Boyut: 3,5x3,5cm.

    TLSold
  • YARIŞ ATLARI GÖRSELLİ ANTİKA FOTOĞRAFLIK-1940-1950lerden Avrupa yapımı yarış atları görselli kapaklı antika fotoğraflık. Boyut: 5x4cm.

    Lot No: 287

    Lot: 287

    YARIŞ ATLARI GÖRSELLİ ANTİKA FOTOĞRAFLIK-1940-1950lerden Avrupa yapımı yarış atları görselli kapaklı antika fotoğraflık. Boyut: 5x4cm.

    TLSold
  • 1900 BAŞLARI ANTİKA SAAT SARKACI-1900 başları Avrupa yapımı antika saat sarkacı. Toplam uzunluk: 8,5cm.

    Lot No: 288

    Lot: 288

    1900 BAŞLARI ANTİKA SAAT SARKACI-1900 başları Avrupa yapımı antika saat sarkacı. Toplam uzunluk: 8,5cm.

    TLSold
  • ÜÇ ADET AVRUPA YAPIMI KİTRE BEBEK-Avrupa yapımı 3 adet kitre bebek. uzunlukları: 12cm/17cm/21cm.

    Lot No: 289

    Lot: 289

    ÜÇ ADET AVRUPA YAPIMI KİTRE BEBEK-Avrupa yapımı 3 adet kitre bebek. uzunlukları: 12cm/17cm/21cm.

    TLSold
  • DOĞAL TAŞLI GERDANLIK -Kuvartz ve necef taşlı İngiliz yapımı gerdanlık. Uzunluk: 46cm.

    Lot No: 290

    Lot: 290

    DOĞAL TAŞLI GERDANLIK -Kuvartz ve necef taşlı İngiliz yapımı gerdanlık. Uzunluk: 46cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ KAPLAMA ANTİKA KAŞIK-ÇATAL-BIÇAK LOTU -1940-1980 arası kullanılmış gümüş kaplama antika kaşık-çatal-bıçak lotu. Uzunlukları: 14-25cm arası.

    Lot No: 291

    Lot: 291

    GÜMÜŞ KAPLAMA ANTİKA KAŞIK-ÇATAL-BIÇAK LOTU -1940-1980 arası kullanılmış gümüş kaplama antika kaşık-çatal-bıçak lotu. Uzunlukları: 14-25cm arası.

    TLSold
  • ANTİKA İNGİLİZ KARTVİZİTLİK-Üzeri insiyalli antika İngiliz kartvizitlik. Boyut: 9,5x6cm.

    Lot No: 292

    Lot: 292

    ANTİKA İNGİLİZ KARTVİZİTLİK-Üzeri insiyalli antika İngiliz kartvizitlik. Boyut: 9,5x6cm.

    TLSold
  • EL YAPIMI GÜMÜŞ KAPLAMA ANTİKA EKMEKLİK-1970-1980lerden el yapımı gümüş kaplama ekmeklik. Boyut: 24x10,5 , toplam yükseklik: 19,5cm.

    Lot No: 293

    Lot: 293

    EL YAPIMI GÜMÜŞ KAPLAMA ANTİKA EKMEKLİK-1970-1980lerden el yapımı gümüş kaplama ekmeklik. Boyut: 24x10,5 , toplam yükseklik: 19,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA PUL KUTUSU-1940-1950lerden antika pul kutusu. Boyut: 7,5x5,5cm.

    Lot No: 294

    Lot: 294

    ANTİKA PUL KUTUSU-1940-1950lerden antika pul kutusu. Boyut: 7,5x5,5cm.

    TLSold
  • RONSON MARKA ANTİKA MASA SAATİ-Ahşap kaideli Romson marka antika masa saati. Haliyle satılıktır. Boyut: 9x5,5cm.

    Lot No: 295

    Lot: 295

    RONSON MARKA ANTİKA MASA SAATİ-Ahşap kaideli Romson marka antika masa saati. Haliyle satılıktır. Boyut: 9x5,5cm.

    TLSold
  • 1982 YAPIMI MATCHBOX TENEKE ARABA-1982 yapımı matchbox teneke araba . Uzunluk: 13cm.

    Lot No: 296

    Lot: 296

    1982 YAPIMI MATCHBOX TENEKE ARABA-1982 yapımı matchbox teneke araba . Uzunluk: 13cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ KAPLAMA WMF VAZO-1940-1950lerden gümüş kaplama WMF marka vazo. Yükseklik: 20,5cm.

    Lot No: 297

    Lot: 297

    GÜMÜŞ KAPLAMA WMF VAZO-1940-1950lerden gümüş kaplama WMF marka vazo. Yükseklik: 20,5cm.

    TLSold
  • BAĞA GÖRÜNÜMLÜ ANTİKA KUTU-İngiliz yapımı bağa (kaplumbağa kabuğu) görünümlü antika kutu. Çap: 16cm , yükseklik: 8,5cm.

    Lot No: 298

    Lot: 298

    BAĞA GÖRÜNÜMLÜ ANTİKA KUTU-İngiliz yapımı bağa (kaplumbağa kabuğu) görünümlü antika kutu. Çap: 16cm , yükseklik: 8,5cm.

    TLSold
  • ÜZERİ MİNELİ ANTİKA İKRAMLIK-Altında etiketiyle 1960-1970lerden Hint işi ikramlık. Çap: 11cm , yükseklik: 4,5cm.

    Lot No: 299

    Lot: 299

    ÜZERİ MİNELİ ANTİKA İKRAMLIK-Altında etiketiyle 1960-1970lerden Hint işi ikramlık. Çap: 11cm , yükseklik: 4,5cm.

    TLSold
  • ANTİKA İZCİ KEMER TOKASI-1940-1950lerden antika izci kemer tokası.

    Lot No: 300

    Lot: 300

    ANTİKA İZCİ KEMER TOKASI-1940-1950lerden antika izci kemer tokası.

    TLSold